Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت ملی گاز ایران با اشاره به کمبود گاز در سیستان و بلوچستان اعلام کرد: نحوه توزیع گاز مایع در سیستان و بلوچستان ارتباطی با شرکت ملی گاز ایران ندارد. ۱۹ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۳ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، به دنبال انتشار مطلبی به عنوان «کمبود گاز در سیستان و بلوچستان داد مردم را درآورد» در  این خبرگزاری، شرکت ملی گاز ایران با ارائه توضیحاتی در این مورد اعلام کرد: در طرح بزرگ و عدالت‌مندانه گازرسانی به مناطق محروم و روستایی در برنامه‌ای مدون در 3 فاز گازرسانی به استان سیستان و بلوچستان در دستور کار این شرکت قرار گرفت و برهمین اساس در فاز نخست با احداث خط لوله‌ای به طول 240 کیلومتر و به قطر 36 اینچ و با اعتباری بالغ بر 7500 میلیارد ریال گازرسانی به شهر زاهدان محقق و مقرر شد در فاز دوم، گازرسانی به شمال استان و به طور مشخص شهر زابل و شهر ما و روستاهای واقع در مسیر آن و در فاز سوم گازرسانی به نواحی جنوبی و به طور مشخص عملیاتی و اجرایی شود که به امید خداوند متعال و با همکاری سایر دستگاه‌ها و نهادهای ذی‌ربط در استان و همیاری مردم شریف و نجیب این استان به‌زودی شاهد بهره‌مندی مردم این مناطق از نعمت گاز خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت ملی گاز ایران در ادامه اعلام کرد: علی‌رغم بروز محدودیت‌های اقتصادی در کشور ضمن مدیریت شرایط و تأمین اعتبارات لازم در ارتباط با شهر زاهدان در 2 سال گذشته با احداث و بهره‌برداری از 425کیلومتر شبکه تغذیه و توزیع شهری به همراه 7068 انشعاب ایجاد شده و اشتراک‌پذیری محدود 15000 هزار مشترک گام مهمی و در جریان گازرسانی به بزرگترین شهر استان سیستان و بلوچستان برداشته و پیش‌بینی می‌شود با پیگیری و استمرار برنامه‌های تدوین شده و پیمان سپاری‌های جدید او همچنین همکاری سایر دستگاه‌های ذی‌ربط، عملیات اجرایی و گازرسانی در این شهر تسریع شود.

شرکت ملی گاز ایران با اعلام اینکه عملیات ‌طرح گازرسانی به زاهدان ‌از ابتدای سال 1395 با سرعت و جدیت آغاز شد به گونه‌ای که روزانه 120 دستگاه کامیون از اهواز، اراک و اصفهان قطعات لوله مورد نیاز پروژه را به منطقه حمل و سه گروه مجهز در سه نقطه به طور همزمان عملیات خاکبرداری، کوه‌بری و جوشکاری را با سرعت پیش بردند، تاکید کرد: حجم و عظمت اجرای طرح در این بخش به اندازه‌ای بود که بیش از 2 میلیون و 700 هزار متر مکعب عملیات خاک‌برداری انجام شد. در احداث خط لوله ایرانشهر - زاهدان حدود 32 هزار شانه لوله 26 اینچ به وزن 86 هزار تن از ایرانشهر به زاهدان و 2125 شاخه لوله 16 اینچ به وزن تقریبی 2130 تن جهت گازرسانی به CGS شرقی و غربی و نیروگاه‌های استان و بالغ بر 190 تن الکترود برای جوشکاری لوله‌ها استفاده شده که به طور کلی از کارخانجات داخلی تأمین و به همراه سایر اقلام مورد نیاز با استفاه از 2700 تریلر به محل کارگاه‌های پروژه حمل شده است.

در بخش زابل نیز مطابق وعده داده شده و برنامه‌ریزی صورت گرفته تجهیزات ایستگاه CNG و احداث 46 کیلومتر شبکه تغذیه و توزیع گاز هم اکنون آماده شده و شهر در آستانه تزریق گاز و بهره‌برداری قرار گرفته است و به تبع آن مردم این شهر نیز به تناوب از این نعمت خدادادی بهره‌مند خواهند شد.

همچنین گازرسانی به شهر ایرانشهر در سال 1390 محقق و در حال حاضر نیز شبکه توزیع روستاهای حومه ایرانشهر و بمپور به میزان 190 کیلومتر احداث و 2 روستا نیز گازدار شده و شبکه توریع شهرهای بمپور و محمدان نیز پیشرفت مناسبی داشته است و میزان 114 کیلومتر نیز در مرحله اجرا و تست جهت تزریق گاز است.

در سوی دیگر استان در شهر خاش نیز شبکه گازرسانی به مقدار 84 کیلومتر اجرا شده و شهرهای برفان و دهگان نیز در مرحله اخذ مجوز ، طراحی و پیمان سپاری است.

موضوع حائز اهمیت این است که فرآیند گازرسانی در شهرها و روستاها مبتنی بر استانداردها، ضوابط و فرایندهای تعریف شده‌ای شامل احداث خط انتقال گاز، شبکه‌گذاری، انشعاب‌پذیر، لوله‌کشی داخل منازل، تأیید لوله‌کشی داخل منازل توسط کارشناسان سازمان نظام مهندسی و ساختمان و اتصال شبکه گاز به واحد مسکونی است که این امر در شهر زاهدان و سایر شهرهای استان نیز همانند تمام شهرها گازرسانی شده در اقصی نقاط کشور روند عادی و استاندارد خود را طی می‌کند.

همان گونه که در خبر منتشر شده آن خبرگزاری و سایر رسانه‌ها مشهود است. مسئله و مشکل پیش آمده مربوط به نحوه توزیع گاز مایع ( سیلندرهای LPG ) و عدم هماهنگی در عرضه و تقاضای این حامل انرژی است که به طور کلی عرضه و نظارت بر توزیع این محصول ارتباطی با شرکت ملی گاز ایران نداشت و متولی آن بخش دیگری است.

کمبود گاز در سیستان و بلوچستان داد مردم را درآورد + تصاویرگازرسانی به زاهدان تا اواسط سال 99 به پایان می‌رسد12  پروژه بهبود مستمر در شرکت گاز خراسان جنوبی اجرا می‌شود

حال این که در خبر و گزارش تهیه شده موضوع به این شرکت مرتبط شده است، در حالی که این شرکت پس از اخذ مجوزهای لازم و علی‌رغم مشکلات گوناگونی که وجود دارد تاکنون خدمات خود را ارائه کرده و با به‌کارگیری شرکت‌های جدید و استفاده از خدمات پیمانکاران دائما در حال بهبود و تسریع در عملیات گازرسانی است.

شرکت ملی گاز ایران ضمن تأکید بر اهمیت و ضرورت رسیدگی به مشکلات تمامی مناطق محروم به ویژه مشکل تأمین گاز مایع در استان سیستان و بلوچستان به دور از هر گونه مسائل حاشیه‌ای و سیاسی حداکثر عزم، اراده و پتانسیل خود را مصروف گازرسانی در مناطق محروم و روستایی کرده است تا امید، آسایش، توسعه یافتگی را برای هموطنان عزیز در اقصی نقاط کشور به ویژه نواحی دوردست، صعب‌العبور و محروم فراهم آورد و گازرسانی به بیش از 13 هزار روستا در دولت یازدهم و دوازدهم گواهی صادقانه بر آن می‌باشد و بی‌شک طرح گازرسانی به مردمان شریف استان سیستان و بلوچستان نیز یکی از مهمترین اولویت‌های دولت و شرکت ملی گاز به شمار می‌آید در حالی که تا پیش از دولت تدبیر و امید نیز اقدام ویژه‌ای در این رابطه انجام نشده بود.

بدون تردید مطالبه‌گری و بیان مشکلات مردم توسط رسانه‌ها نقش به‌سزایی در توسعه متوازن جوامع و رفع محرومیت‌ها دارد و بر همین اساس روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران در مورد موضوع گازرسانی به استان سیستان و بلوچستان از آن رسانه درخواست می‌کند به منظور تبیین و حل مشکل پیش آمده و با در نظر گرفتن تمامی وجوه اعم از اثرات و ابعاد اجتماعی، اقتصادی و غیره و انعکاس صحیح مشکل نسبت به پیگیری موضوع مبادرت کند تا از نتیجه این زحمات با رفع مشکلات به وجود آمده کام مردم عزیز نیز به واقع شیرین شود.

انتهای پیام/ح

R1357/P1357/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۴۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود روزانه ۲۰۰ واحد خونی در سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، سیستان و بلوچستان به علت داشتن شمار بالای بیماران تالاسمی و هموفیلی نیاز به فرآورده‌های خونی فراوانی دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • جلوه‌ای از نقش و رنگ در سیستان و بلوچستان + فیلم
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • خوشحالی وصف‌ناپذیر مردم سیستان و بلوچستان از پر آبی هامون + تصاویر
  • کمبود روزانه ۲۰۰ واحد خونی در سیستان و بلوچستان
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • بزرگترین مولفه در توسعه سیستان‌و بلوچستان بحث امنیت است
  • (ویدئو) نقش سد‌ها در کنترل سیل اخیر سیستان بلوچستان
  • بهره‌مندی ۱۲۳ شهر و ۲۴۶۹ روستای استان فارس از گاز
  • شوک نیروی قدس سپاه به تروریست های سیستان و بلوچستان /عوامل جیش الظلم کجا مخفی شده بودند؟