Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای؛ ابراهیم صالحی عمران افزود: دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دلیل ماهیت آموزش‌های مهارتی خود و توجه به تقاضای جامعه در عرصه اشتغال، تولید و درآمدزایی و ارتباط هدفمند این دانشگاه دولتی مهارت محور با حوزه صنعت و کارافرینی نیازمند حمایت ویژه مسئولان نظام است تا با تجهیز و بهسازی و روزآمد کردن کارگاه‌ها، آزمایشگاه‌ها و تجهیزات موجود بتوان مهارت‌های متنوعی را از طریق کسب تجارت عملی در اختیار متقاضیان و دانشجویان جوان علاقه‌مند گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که مجموعه بزرگ دانشگاه فنی و حرفه‌ای طی یک سال گذشته از حمایت ویژه وزارت علوم برخوردار بوده است، گفت: اختصاص اعتبار عمرانی مدیریت سبز، سازماندهی نیروی حق التدریس و مجوز اصلاح آیین نامه‌های استخدامی و ارتقای اعضای هیئت علمی و دستورالعمل ترفیع سالانه اعضای هیات علمی دانشگاه بر اساس مصوبه هیات امنا و مساعدت درخصوص پرداخت کامل مطالبات بازنشستگان سال ۹۵ و ۹۶ دانشگاه و دانشکده‌ها و آموزشکده‌های تابع در سراسر کشور از اتفاقات مثبت و سازنده‌ای محسوب می‌شوند که با حمایت وزارت عتف به بار نشست و بخشی از بار مشکلات بر دوش این دستگاه را کاهش داد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای همچنین بازدید‌های موثر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از دانشکده‌ها و آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای کشور افزود: بازدید وزیر علوم در ایجاد انگیزه بیشتر برای خدمتگزاری به جامعه علمی و مهارتی کشور و پیشبرد اهداف دانشگاه و کمک به سیاستگذاری‌های کوتاه مدت و بلند مدت آن بسیار موثر است.

وی در ادامه موافقت وزارت علوم با اعطای مجوز شورای برنامه ریزی درسی به دانشگاه فنی و حرفه ای، اعطای مجوز ۳۲۸ رشته کارشناسی ناپیوسته در مراکز دارای امکانات و تجهیزات لازم و مکاتبه با استانداران کشور درباره عقد تفاهم نامه تجهیز کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها در مراکز تابع این دانشگاه را از نقاط قوت تعامل و همدلی مسئولان کشور، به ویژه مسئولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ذکر کرد و گفت: در شرایط کنونی جامعه ثبات مدیریتی تضمین کننده فعالیت‌های ساختاری و تسریع بخش گام‌های موثر در راستای تحقق اهداف کلان کشور است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: ثبات مدیریتی وزارت علوم نظام آموزش عالی دانشگاه فنی و حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۴۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسرویان: جهش تولید با جهش مهارت در کشور محقق می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، عرفان خسرویان، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در افتتاحیه اولین کنفرانس ملی مهارتی ایران که امروز در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد گفت: هدف اصلی کنفرانس شکل‌دهی و سیاست‌گذاری به اکوسیستم حوزه مهارتی کشور است.

وی ادامه داد: در ابتدای برنامه هفتم توسعه کشور قرار داریم و این کنفرانس می‌تواند چراغ راهی برای مجریان و برنامه‌ریزان و سیاست‌گذاران برای تحقق اهداف مهارتی کشور باشد.

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای خاطرنشان کرد: یکی از اصلی‌ترین سوالاتی که مطرح می‌شود نوع، نحوه و کنش نهاد‌های دولتی و خصوصی در حوزه آموزش‌ها و توسعه برنامه‌های فنی‌حرفه‌ای است.

وی ادامه داد: دولت‌ها برای افزایش نرخ رشد و توسعه و پیشرفت برنامه‌ریزی‌ها می‌کنند یک دولتی اگر بتواند کم‌تر از دو دهم درصد جی دی پی را افزایش دهد می‌توان گفت دولت موفقی است و این شاخص‌ها شاخص‌هایی است که دائماً مقایسه می‌شوند و محاسبه می‌شوند.

خسرویان تاکید کرد: سیاست‌ها باید ارزیابی شوند سیاست‌های اقتصادی، صنعتی و برنامه‌های توسعه‌ای کشور یکی از این برنامه ها، برنامه حوزه کارآفرینی و مهارت است.

وی افزود: مدل‌های مختلفی در دنیا کار شده است که در طول کنفرانس مقالات ارزشمندی در این زمینه در پنل‌ها ارائه می‌شود معروف‌ترین مدل فنی و حرفه ای، مدل کشور آلمان است کشوری که اقتصاد قدرتمند و پایدار دارد و برنامه‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای را دنبال می‌کند.

خسرویان افزود: در کشور چین یک چرخش راهبردی اتفاق افتاده است بازی و برنامه‌های آموزشی نخبه پرورانی به برنامه‌های آموزشی انبوه تغییر یافته است که محور آن کالج‌های فنی و حرفه‌ای هستند. کشور چین برنامه‌های جدی در حوزه فنی و حرفه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌است و چند ده میلیارد به این حوزه اختصاص داده است.

وی ادامه داد: کشور هند نیز به‌عنوان یک اقتصاد نوظهور، برنامه‌های مفصلی را در حوزه آموزش مهارتی و توسعه برنامه مهارتی طراحی کرده در حقیقت هند خود را پایتخت مهارت جهان معرفی کرده‌است می‌بینیم که همه کشور‌ها برنامه‌های گوناگون دارند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای افزود: ما در ابتدای برنامه هفتم توسعه هستیم مقام معظم رهبری شعار امسال را بحث تولید با مشارکت مردم قرار داده‌اند اگر جهش تولید بخواهیم یکی از محور‌های آن جهش حوزه مهارت در کشور است و باید با همکاری بین دستگاهی و سیاست‌گذاری‌های دقیق در بالادست بتوانیم برنامه‌های حوزه مهارتی و فنی‌حرفه‌ای را در کشور طراحی کنیم.

وی افزود: امیدواریم در این دو روز به این اتفاقات پرداخته شود افتخار ما این است که از ابتدای دولت سیزدهم در دوره جدید وزارت علوم با توجه وزیر علوم دانشگاه فنی‌ و حرفه‌ای ارتقای خوبی یافته است و دانشگاه فنی‌حرفه‌ای در نظام آموزش عالی کشور در شاخص‌های مختلف رشد خوبی داشته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش محسوس علاقه پسران به دانشگاه ها؟!
  • اساتید بسیجی و غیربسیجی برای کمک به ارتقای نظام حکمرانی در صحنه هستند/ برگزاری ۱۷۳ کرسی نقد و نظریه پردازی
  • دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای به دانشگاه مهارت تبدیل می‌شود
  • پیش بینی ۴۰ درصدی آموزش مهارتی بر اساس برنامه هفتم
  • برنامه وزارت علوم برای توسعه دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
  • زلفی گل: دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دانشگاه مهارت ملی تبدیل می‌شود
  • خسرویان: جهش تولید با جهش مهارت در کشور محقق می‌شود
  • دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دانشگاه مهارت ملی تبدیل می‌شود
  • سلامت خانواده از آموزش پرورش تا آموزش عالی
  • دوم اردیبهشت و روایتی از خانه‌تکانی که در دانشگاه‌ها اتفاق افتاد