Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، لیندسی گراهام در یک مصاحبه اظهار کرده است: اگر به خاطر آمریکا نبود، آنها در عربستان سعودی ظرف یک هفته مجبور می‌شدند فارسی صحبت کنند.

این سناتور برجسته آمریکایی در گفت‌وگوی خود با فاکس‌نیوز گفته است که همکاری با محمد بن سلمان و «رژیم خون‌ریز» سعودی به آمریکا آسیب می‌زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گراهام تصریح کرده است: ما بسیار کمتر از آنچه آنها به ما محتاجند، به آنها نیاز داریم.


گراهام با اشاره به تناقض موجود میان گزارش سیا در کنگره درباره عوامل قتل جمال خاشقجی و موضع رسمی دولت واشنگتن در این زمینه خاطرنشان کرد: محمد بن سلمان، ولیعهد سعدی به مدت حدوداً دو سال روی خاشقجی تمرکز کرده بود.


او در ادامه با اشاره به پرونده قتل خبرنگار منتقد سعودی و گزارش سیا درباره این قتل، بیان کرد: این عملیات بسیار پیچیده بود و فرد مسئول اجرای آن، دست راست محمد بن سلمان است. هر سناتوری که گزارش را دریافت کرده، تردیدی ندارد که محمد بن سلمان در قتل خاشقجی شریک جرم بوده است.


گراهام اضافه کرد: فقط همین فرد نیست که او سراغش می‌رود. او سراغ دیگران هم می‌رود و آنها را در کشورهای دیگر دستگیر و به عربستان منتقل می‌کند زیرا این افراد در کشورهای دیگر منتقد او بوده‌اند. او نخست‌وزیر لبنان را در عجیب‌ترین ماجرایی که طی ۲۰ سال گذشته دیده‌ام، حصر خانگی کرد.

این سناتور در پاسخ به این که «با ولیعهد سعودی چه خواهید کرد»، گفت: ما او را شریک جرم قلمداد خواهیم کرد. ما در سنا رأی خواهیم داد و خواهیم گفت که محمد بن سلمان در قتل خاشقجی شریک جرم بوده است. من هرگز از هرگونه فروش مضاعف تسلیحات به عربستان سعودی حمایت نخواهم کرد. محمد بن سلمان توپ مخربی است. فکر می‌کنم او دیوانه است.
گراهام افزود: چه کسی با عقل سلیم فردی را به یک کنسولگری در ترکیه می‌برد و آن‌گونه بی‌رحمانه به کشتن می‌دهد و تصور می‌کند که می تواند قسر در رود.


او خاطرنشان کرد: دغدغه من این است که تحت رهبری چنین فردی، ما تسلیحاتی را به عربستان منتقل کنیم و او برگردد و این تسلیحات را به روسی‌ها و چینی‌ها بدهد.
گراهام به انتقادهای شدیدی اشاره کرد که نسبت به روابط آمریکا و عربستان با توجه به حضور محمد بن سلمان در رأس قدرت وجود دارد. او ادامه داد: روابط با عربستان راهبردی است، اما نه به هر هزینه‌ای.

این سناتور در پاسخ به پرسشی درباره ائتلاف آمریکا و عربستان علیه ایران، اظهار کرد: بگذارید این گونه بگویم. با شما کاملاً صریح خواهم بود. اگر به خاطر آمریکا نبود، آنها در عربستان سعودی ظرف یک هفته مجبور می‌شدند فارسی صحبت کنند.


او در ادامه ضمن اشاره به ناتوانی نظامی سعودی‌ها، تصریح کرد: آنها ۹ درصد واردات نفتی ما را تأمین می‌کنند. ما بسیار کمتر از آنچه آنها به ما محتاجند، به آنها نیاز داریم.


گراهام افزود: من این ایده را قبول ندارم که ما باید به رژیمی خون‌ریز و فرد آدم‌کشی همچون محمد بن سلمان متوسل شویم تا از آمریکا در مقابل ایران حفاظت کنیم. کاملاً برعکس، معتقدم با توسل به او، ما به توانایی خود در اداره منطقه آسیب می‌زنیم.
 

ایسنا

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: سعودی ها سناتور فارسی جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۴۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی مرکز هوش مصنوعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برای پردازش داده‌های گستردۀ علمی

به دنبال راه‌اندازی مرکز هوش مصنوعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون و با هدف بسترسازی جهت استفاده از ظرفیت‌های هوش مصنوعی در فعالیت‌های علمی و پژوهشی بخش‌های مختلف این دانشگاه، نشست تخصصی درآمدی بر هوش مصنوعی، با حضور جمعی از اعضاء هیئت علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد. 

در این نشست که از سوی مدیریت پژوهشی معاونت آموزش و پژوهش با همکاری مرکز هوش مصنوعی این دانشگاه برگزار شد، احسان احمدی عضو هیئت علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، ضمن معرفی ظرفیت‌های مختلف هوش مصنوعی به ارائۀ توضیحاتی درخصوص مسیر‌ها و بستر‌های مختلفی پرداخت که اعضای هیئت علمی، دانشجویان و پژوهشگران رشته‌های مختلف تحصیلی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، می‌توانند در حوزۀ هوش مصنوعی طی کنند. 

او همچنین با تشریح زیرساخت‌های ایجاد شده در مرکز نوآوری هوش مصنوعی، از آمادگی این مرکز برای پردازش داده‌های گسترده و همچنین کمک به افزایش اعتبار نتایج مطالعه‌های علمی خبر داد که نیازمند استفاده از بانک‌های داده‌ای با داده‌های متعدد و پرشمار هستند. 

علیرضا راستی، مدیر پژوهشی دانشگاه سلمان فارسی کازرون نیز در این نشست با تأکید بر اینکه مرکز هوش مصنوعی این دانشگاه فرصت ارزشمندی را برای تقویت فعالیت‌های علمی مرتبط با این حوزه در اختیار دانشگاهیان قرار داده است، از برنامه‌های درنظر گرفته شده برای فعالیت‌های آموزشی و ترویجی این مرکز خبر داد.

او افزود: به زودی نشست‌های دیگری برای آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان و یاوران علمی دانشگاه با مقوله هوش مصنوعی برگزار خواهد شد.
راستی گفت: امیدواریم این برنامه‌ها در کنار رویکرد‌های حمایتی مجموعه مدیریتی دانشگاه بتواند زمینه لازم برای آغاز فعالیت‌های مختلف حوزۀ هوش مصنوعی را در سطح شهرستان کازرون و غرب استان فارس، ایجاد کند. 
این نشست، نخستین برنامه از سلسله نشست‌هایی بود که در جهت کاربردی‌سازی هوش مصنوعی در سطح فعالیت‌های دانشگاهی و همچنین کمک به رفع نیاز‌های جامعه برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب از سرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان افشا شد
  • افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان
  • کاخ سفید : ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می شود
  • آمریکا: ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می‌شود
  • ملک سلمان، پادشاه عربستان بستری شد
  • ملک سلمان را به بیمارستان بردند
  • پادشاه سعودی به بیمارستان منتقل شد
  • آمادگی مرکز هوش مصنوعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برای پردازش داده‌های گستردۀ علمی