Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، ابراهیم صالحی عمران رئیس انجمن آموزش عالی کشور با گرامیداشت روز دانشجو و تبریک پیشاپیش هفته پژوهش اظهار کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای به دلیل ماهیت آموزش‌های مهارتی خود و توجه به تقاضای جامعه در عرصه اشتغال، تولید و درآمدزایی و ارتباط هدفمند این دانشگاه دولتی مهارت محور با حوزه صنعت و کارآفرینی نیازمند حمایت ویژه مسئولان نظام است تا با تجهیز و بهسازی و روز آمد کردن کارگاه‌ها، آزمایشگاه‌ها و تجهیزات موجود بتوان مهارت‌های متنوعی را از طریق کسب تجارت عملی در اختیار متقاضیان و دانشجویان جوان علاقه مند گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمایت‌های ویژه وزارت علوم از دانشگاه فنی و حرفه‌ای

وی با بیان اینکه مجموعه بزرگ دانشگاه فنی و حرفه‌ای طی یک سال گذشته از حمایت ویژه وزارت علوم برخوردار بوده است، ادامه داد: اختصاص اعتبار عمرانی مدیریت سبز، سازماندهی نیروی حق التدریس بند ذال ماده ۶۴ قانون برنامه ششم توسعه و اخذ ردیف استخدامی برای ۱۳۰۰ نفر و مجوز اصلاح آیین نامه های استخدامی و ارتقا اعضای هیئت علمی با حمایت وزارت علوم به بار نشست.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای افزود: همچنین، دستورالعمل ترفیع سالیانه اعضای هیئت علمی دانشگاه براساس مصوبه هیئت امنا و مساعدت در خصوص پرداخت کامل مطالبات بازنشستگان سال ۹۵ و ۹۶ دانشگاه، دانشکده ها و آموزشکده های تابع در سراسر کشور از اتفاقات مثبت و سازنده ای محسوب می شوند که با حمایت وزارت عتف به بار نشست و بخشی از بار مشکلات بر دوش این دستگاه را کاهش داد.

وی همچنین بازدید های موثر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از دانشکده ها و آموزشکده های فنی و حرفه ای کشور را در ایجاد انگیزه بیشتر برای خدمتگزاری به جامعه علمی و مهارتی کشور و پیشبرد اهداف دانشگاه و کمک به سیاست گذاری های کوتاه مدت و بلند مدت آن بسیار موثر دانست.

مجوزهای اعطایی وزارت علوم به دانشگاه فنی حرفه‌ای

صالحی عمران، موافقت وزارت علوم با اعطای مجوز شورای برنامه ریزی درسی به دانشگاه فنی و حرفه ای، اعطای مجوز ۳۲۸ رشته کارشناسی ناپیوسته در مراکز دارای امکانات و تجهیزات لازم و مکاتبه با استانداران کشور در رابطه با عقد تفاهم نامه تجهیز کارگاه ها و آزمایشگاه ها و آزمایشگاه ها در مراکز تابع این دانشگاه را از نقاط قوت تعامل و همدلی مسئولان کشور، به ویژه مسئولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ذکر کرد.

وی تاکید کرد: در شرایط کنونی جامعه ثبات مدیریتی تضمین کننده فعالیت های ساختاری و تسریع بخش گام های موثر در راستای تحقق اهداف کلان کشور است.

صالحی عمران، ضمن قدردانی از مساعدت، همکاری، همدلی و حمایت همه مسوولان از دانشگاه فنی و حرفه ای و آموزش عالی مهارتی، استمرار و تداوم این امر را در مسیر توسعه و پیشرفت این دانشگاه ارزشمند و حیاتی دانست.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی اخبار دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۴۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری هفده عنوان برنامه در هفته سلامت حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

 حبیب غزنوی   در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: براساس برنامه ریزی صورت گرفته در طی هفته سلامت امسال در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، هفده عنوان برنامه مختلف برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: این تعداد عنوان برنامه شامل برگزاری بالغ بر هشتصد نشست و دوره آموزشی در مدارس و ادارات و نهادهای دولتی و غیر دولتی با بهره گیری از ظرفیت کارشناسان برگزار خواهد شد.

این مقام مسؤول بیان کرد: در شهرستانهای تحت پوشش نیز ۱۲۰ برنامه مختلف در این هفته برگزار خواهد شد.

غزنوی با اشاره به موفقیت اخیر حوزه امنیتی و دفاعی در نشان دادن قدرت نظامی کشور به چهارمین قدرت نظامی جهان اشاره کرد و گفت: این اقدام توسط افراد نخبه در حوزه‌های مختلف الکترونیک، امواج، کامپیوتر، هوا و فضا، فیزیک و غیره بود که دنیا را تکان داد و همه دیدند، از این نوع افتخارات عجیب و غریب در حوزه سلامت وجود دارد و اگر بیشتر از حوزه دفاعی و امنیتی نشود، کمتر نیست اما به آنها پرداخته نمی‌شود.

این مقام مسؤول بیان کرد: در حوزه شاخص‌های مرگ نوزادان، مرگ مادران باردار، بیماری‌های عفونی، مالاریا، فلج اطفال، پوشش واکسیناسیون و غیره رشد بسیار خوبی تنها در حوزه علوم پزشکی زاهدان داشته‌ایم اما این رشدها و توسعه‌ها به معنای نبود ضعف نیست.

وی اظهار کرد: در چاپ مقاله در مجلات علمی دنیا و براساس رتبه بندی، هفت نفر از دانشمندان جهان در علوم پزشکی زاهدان در حال فعالیت هستند و این بدان معناست که نه تنها عقب افتاده نیستیم بلکه در حوزه سلامت، توسعه یافته محسوب می‌شویم.

غزنوی خاطر نشان کرد: هرچه بشر پیشرفت و رشد در حوزه سلامت دارد، به تناسب با چالش‌ها و مشکلات و اتفاقات جدید روبرو می‌شود.

این مقام مسؤول اظهار کرد: ما در سیستان و بلوچستان بالاترین آمار بیماران تالاسمی دنیا را داریم حتی کشور پاکستان آمار بیماران تالاسمی اش به اندازه استان ما نیست اما چرا؟، چون به برکت پیشرفت‌ها و رشد توانمندی‌های ایران در حوزه بیماران تالاشمی، بیماران تالاسمی در کشور تا چهل سال عمر می‌کنند و ما در طی این مدت خدمات به آنها می‌دهیم اما در کشور همسایه ما سن بیماران تالاسمی بسیار کم است.

وی تصریح کرد: در حوزه سلامت با توجه به رشد و توسعه یافتگی در این بخش، در برخی از حوزه‌ها صد در صد رشد را در مناطق تحت پوشش علوم پزشکی زاهدان شاهد هستیم و از اینکه مردم به ما برای بیماری خود مراجعه می‌کنند و ما می‌توانیم خدمات بدهیم مایه افتخار و بسی خوشحالی است.

وی بیان کرد: در حال حاضر پیشرفته‌ترین جراحی‌ها از جمله جراحی مغز و اندام‌ها در دورترین نقاط استان در حال انجام است، البته این موارد گفته شده دلیلی بر نبود نقاط ضعف نیست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تاکید کرد: در حوزه سلامت باید فرهنگ پیشگیری و مراقبت از سلامت را نهادینه کنیم تا مردم خود مراقب سلامت خود باشند و برای حفظ آن تلاش کنند.

وی خاطر نشان کرد: از فردا شنبه، نظام پیامکی سلامت را در حوزه علوم‌پزشکی زاهدان راه اندازی خواهیم کرد تا هرچند که هزینه‌های بالایی را باید صرف آن کنیم اما از آن برای آشنا کردن مردم با حقوقشان در حوزه سلامت بهره گیری خواهیم کرد.

وی در پاسخ به آخرین وضعیت شاخص‌های سلامت استان، گفت: در حوزه واکسیناسیون صد درصد مردم، در حوزه نظام مراقبت مادران باردار و کودکان زیر پنج سال و نوزادان بیش از ۹۵ درصد و در حوزه خدمات بهداشتی بالغ بر ۹۰ درصد تحت پوشش هستند.

وی اضافه کرد: در حال حاضر ۷۴ درصد پولمان صرف درمان و ۲۶ درصد صرف بهداشت می‌شود که این ایراد بزرگی است و باید این آمارها به سمت بهداشت سوق پیدا کند.

غزنوی تشریح کرد: در راستای خدمات بهتر، هواپیمای ثابتی را برای جابجایی بیماران از استان درصورت تشخیص پزشکان برای انتقال بیمار به مرکز کشور است که از ابتدای امسال یک بیمار از زاهدان ویک‌بیمار نیز از فرودگاه سراوان برای سیر مراحل درمانی به صورت اورژانسی و به صورت اختصاصی به تهران اعزام شده‌اند و هر پرواز صدها میلیون تومان برای نظام سلامت هزینه دارد که جابجایی بیماران با هواپیما نیز بر عهده ماست، اما باید خدمات به بهترین شکل ارائه شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، تصریح کرد: سبک زندگی ناسالم یکی از عوامل ایجاد کننده بیماری‌های مزمن از جمله دیابت و پرفشاری خون است که می‌توان با رعایت خودمراقبتی از ابتلاء به این بیماری‌ها پیشگیری و با تشخیص زودهنگام و به موقع آن را کنترل کرد و باید شما اصحاب رسانه در این راستا به کمک نظام سلامت بیایید و برای فرهنگی سازی آن، همکاری لازم را داشته باشید.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • برگزاری هفده عنوان برنامه در هفته سلامت حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • اولین کنگره پژوهش و فناوری در حوزه بهداشت و سلامت در اصفهان
  • اعطای مجوز برگزاری دوره دکترای حرفه‌ای فیزیوتراپی به مدت سه سال
  • آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی سالتحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴
  • المپیاد علمی دانشجویی غیرمتمرکز ۳۱ فروردین برگزار می‌شود
  • دانشجوی باکیفیت هرجا که باشد باید حمایت شود
  • موافقت شورای صدور پروانه ساخت با ۵ فیلم‌نامه/ صدرعاملی مجوز گرفت
  • طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور تهیه می شود
  • برطرف کردن نیازهای استراتژیک بهداشتی و درمانی از اولویت های برنامه ریزی کلان در کردستان است
  • شورای تحقیق جذب هیات علمی تشکیل می‌شود