Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، روزنامه «الاخبار» در گزارشی نوشت «محمد بن سلمان» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی تلاش می کنند با شناور گذاشتن روند تشکیل دولت لبنان از بحران‌های خود یعنی فساد نتانیاهو و قتل «جمال خاشقچی» روزنامه‌نگار منتقد (+) فرار کنند.

این روزنامه لبنانی نوشت در این جو متشنج، «سعد الحریری» نخست‌وزیر مکلف برای شرکت در «کنفرانس سرمایه‌گذاری در لبنان» به لندن –که هفته جاری برگزار می‌شود- می‌رود تا بحران دولت لبنان وارد مسیر جدیدی از پیچیدگی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به جای اینکه سعی جدی برای حل بحران دولت داشته باشد در غیبتی عمدی از وظیفه محوله فرار می‌کند.

الاخبار در ادامه گزارش خود اعلام کرد شاید مهم‌ترین تحولات در پایان هفته جاری، تکیه دشمن صهیونیستی به نخست‌وزیر نتانیاهو و نیز سعودی به ولیعهدی بن سلمان بر نقشه‌ای بود تا نگاه‌ها را از بحران داخلی نتانیاهو و نیز دست داشتن بن‌سلمان در قتل خاشقچی در کنسولگری سعودی در استانبول منصرف کند و آن طرح متمرکز کردن نگاه‌ها بر لبنان و مقاومت بود.

فشار موازی میان تحریک‌های دشمن اسرائیلی در جنوب لبنان (+) و ورود سعودی به خط بحران داخلی در لبنان آشکار شده است؛ عادل الجبیر وزیر خارجه سعودی و نیز بیانیه پایانی نشست شورای همکاری خلیج فارس (در دیروز/یکشنبه) به لبنان پرداختند؛ سعودی‌ها خبرنگاران زیادی از لبنان دعوت کرده بودند تا تلاش کنند رسانه‌های لبنان در راستای خدمت به مداخله سعودی در لبنان به کار بگیرند.

الجبیر دیروز طی اتهام‌زنی‌هایی مدعی شد ریاض نمی‌پذیرد که ایران یا حزب‌الله در تشکیل دولت آینده لبنان نقش داشته باشند زیرا یقین دارد این موضوع، لبنان را به سمت ویرانی پیش می‌برد.

در ادامه این گزارش آمده است همزمان با تبلیغات صهیونیستی و تلاش این رژیم برای ایجاد تنش در مرزها، در داخل (لبنان) سعی می‌شود درباره سلاح مقاومت و نقش آن اختلاف‌افکنی و ادعا شود که این سلاح بار اقتصادی و امنیتی برای لبنانی‌ها دارد؛ همه اینها در راستای تعمیق شکاف‌ میان سعد الحریری از یک سو و «میشل عون» رئیس‌جمهور و حزب‌الله از سوی دیگر صورت می‌گیرد.

الاخبار افزود در برابر این تحولات و تلاش‌های اسرائیلی-سعودی به نظر نمی‌رسد سعد الحریری برای حل بحران دولتش عجله داشته باشد و او به همراه ریاض بر وی شرایط منطقه‌ای و معادلات داخلی و خارجی حساب باز کرده‌‌اند.

«محمد رعد» رئیس فراکسیون «الوفاء للمقاومه» در پارلمان لبنان در همین زمینه اعلام کرد نخست‌وزیر مکلف اشتباه می‌کند و مردم لزوما نباید این اشتباه را تحملل کنند؛ وی باید محاسباتش را تصحیح کند خصوصا اینکه دولت آینده قرار است عنوان «دولت وحدت ملی» را به خود اختصاص دهد و این یعنی اینکه همه کسانی که بر اساس نتایج انتخابات حق مشارکت در دولت را پیدا کرد‌ه‌اند در آن دست داشته باشند.

اما «نهاد المشنوق» وزیر کشور لبنان اعلام کرد سعد الحریری قصد ندارد در نتیجه افزایش فشارها از مسئولیت خود برای تشکیل دولت کنار بکشد . تلویزیون «المستقبل» نیز در پاسخ به سخنان محمد رعد مدعی شد نخست‌وزیر مکلف در محاسبات سیاسی و قانونی خود اشتباه نکرده است؛ کسانی در این محاسبات اشتباه کرده‌آند که می‌خواهند مسئولیت اشتباهات خود را به عهده الحریری قرار دهند و تبعات تعویق در تشکیل دولت را متوجه او کنند؛ آنها همان کسانی هستند که در روند تشکیل دولت در 15 دقیقه پایانی سنگ‌اندازی کردند.

در پایان گزارش الاخبار آمده است در سایه اختلافات قدیمی میان 14 و 8 مارس مشخص نیست عون تا کجا بر الحریری برای تشکیل دولت اعمال فشار می‌کند خصوصا اینکه تیم الحریری اعلام کرده‌‌ است پیامی که میشل عون می‌خواهد به پارلمان بفرستد تا سعد الحریری را تشویق به تشکیل دولت کند(+) از نظر قانون غیرالزام‌آور است. منابع آگاه اعلام کرد نبیه بری در تلاش برای آرام کردن فضای متشنج کنونی میان الحریری و عون و حزب‌الله است.

سعد الحریری از 200 روز پیش مأمور به تشکیل کابینه شد، اما با گذشت این مدت هنوز موفق به این امر نشده است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۵۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلیل محبی: دولت رئیسی برای فرار از مسئولیت گشت ارشاد، آن را به گردن دولت خاتمی انداخت

به گزارش جماران؛ جلیل محبی دبیر پیشین ستاد امر به معروف و نهی از منکر یکبار دیگر از دولت رئیسی به خاطر بازگشت گشت ارشاد به شیوه قدیمی انتقاد کرد و نوشت: دولت برای فرار از مسئولیت گشت ارشاد در یک رشته توییت آن را به گردن دولت خاتمی انداخت.

وی با اشاره به رشته توییت سینا کلهر معاون وزیر ورزش و جوانان، نوشت: بخوانید:

 

 

رشته توییت سینا کلهر:

 

۱/گشت ارشاد جدید خروجی این مصوبه هست که در آخرین روزهای ریاست جمهوری محمد خاتمی در تاریخ ۴_ ۵_۸۴  تصویب شده. 

خاتمی یک هفته بعد، ریاست جمهوری را تحویل احمدی نژاد داد.

منطقی است که بپرسیم چرا خاتمی که در ۸ سال دوره ریاست جمهوری اجازه تصویب مصوبه را نداده بود، هفته آخر تصویب کرد.

 

 

۲/در مصوبه البته اسمی از گشت ارشاد نیست اما هوشمندانه در بند ۴۶ مصوبه برای اولین بار در کشور کمیته ترویج و گسترش فرهنگ عفاف تشکیل می شود.

با چه ترکیبی؟

نمایندگان نیروی انتظامی، وزارت اطلاعات، وزارت کشور و...

همین کمیته است که امروز بزرگ شده و به ستاد تبدیل شده.

 

 

۳/پنج ماه بعد همین کمیته در همان اولین ماه‌های ریاست جمهوری احمدی نژاد مصوبه دیگری داشت که برای دستگاه‌های مختلف از جمله نیروی انتظامی وظایفی تعیین کرد که خروجی اش چیزی جز گشت ارشاد نبود.

 

 

۴/مصوبه آخر مجموعه کامل و جامعی از اقدامات درباره حجاب بود و اگر همان زمان یک سوم آن ها اجرایی می شد وضعیت امروز حجاب بسیار مناسب تر بود. اما تقریبا هیچ یک از اقدامات اصلی اجرایی نشد.

چرا؟

در کنار سایر عوامل نقش حاشیه های گشت ارشاد در عدم اجرایی شدن وظایف قابل بررسی است.

 

 

۵/توجه داشته باشیم دولت همچنان دولت احمدی نژاد است اما تنها اقدام مهمی که انجام می شود گشت ارشاد و کشمکش های پیرامون آن است. 

در واقع یا دستگاه‌های فرهنگی کم کاری خود را ذیل طرح گشت ارشاد مخفی کردند یا اساسا با گشت ارشاد کار فرهنگی معنای خود را از دست می داد.

۶/ معمای بزرگ درباره گشت ارشاد همان مصوبه یک هفته پایانی ریاست جمهوری خاتمی و کمیته بند ۴۶ است. 

چرا آن مصوبه در آن لحظات پایانی تصویب و ابلاغ شد؟

آیا نوعی مین گذاری و تله اجتماعی برای جریان مذهبی بود؟ 

چون می دانستند احتمالا این جریان ها به راحتی در این مسیر خواهند بود؟

۷/درباره حجاب همه راه حل ها و راهکارها در همان مصوبه سوم سال ۸۴ آمده است. اما آن همه راه حل و اقدام اقتصادی، زیر ساختی، اجتماعی و فرهنگی مغفول ماند و اجرایی نشد 

چرا که بخش عمده نیروها و انرژی ها یا صرف اجرا و  دفاع از گشت ارشاد شد یا در سایه گشت ارشاد فراموش شد.

۸/ گشت ارشاد یک اقدام در کنار بیش تر از پانصد اقدام دیگر مصوبه ۴۲۸ بود و در همان نقشه و در کنار اجرای همه آن اقدام ها با هم معنا داشت.

ولی خواسته یا ناخواسته از میان آن همه اقدام، تبدیل به اقدام محوری شد، مخالفان هم برجسته اش کردند تا حیثیتی شود.

۹/ تا جایی که در مواردی موضوع از اصل حجاب و عفاف هم فراتر رفت و خود گشت ارشاد مهم تر شد. 

در همه این سال ها آن چه آسیب دید ارزش حجاب بود‌. 

هم درونی و نهادینه شدنش در خانواده، مدرسه و رسانه در دوره کودکی و نوجوانی

هم تثبیت اش در جامعه و نهادهای فرهنگی و اجتماعی در بزرگسالی

۱۰/ دشمن اماجنگ عظیم اش را بر محور رسانه تنظیم کرد. شبکه رسانه ای جهانی اش را به کار گرفت و با ساختن دوگانه های اجباری و اختیاری

آخرین فناوری های عملیات روانی و تغییر فرهنگی را به میدان آورد.

از سلبریتی های تا کمپین ها 

و در مقابل همه این طراحی های پیچیده راه حل ما چه بود؟

دیگر خبرها

  • بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی در دفتر کارش (عکس)
  • هشدار عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس؛ در آغاز یک بحران دارویی هستیم/ هنوز برای حکمرانی سلامت ریل مناسبی پیدا نکرده ایم
  • شبکه اسرائیلی از زبان نتانیاهو: به دنبال جنگ با ایران نیستیم! / ماموریت‌های مهم‌تری در جبهه غزه و لبنان داریم
  • جلیل محبی: دولت رئیسی برای فرار از مسئولیت گشت ارشاد، آن را به گردن دولت خاتمی انداخت
  • بحران یعنی باقی‌ماندن نتانیاهو در قدرت | تهران باید مستقیم با واشنگتن مذاکره کند
  • زیباکلام: تهران و واشنگتن مستقیم مذاکره کنند
  • ۵ وزیر دولت در صفِ اول «اصلاح کابینه» از نگاه محمودزاده /رئیسی با این وزرای ضعیف و ناکارآمد نمی تواند کاری از پیش ببرد
  • زیباکلام : با توجه به اختلاف نظر بایدن و نتانیاهو در باره جنگ ایران و اسرائیل، باید تهران و واشنگتن مستقیم مذاکره کنند
  • فیلم/حضور وزیر کشور در جلسه عملیات پاسخ به بحران
  • حضور وزیر کشور در جلسه عملیات پاسخ به بحران