Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار مازندران با اشاره به رشد رشته‌های حوزه فناوری اطلاعات و های تک در استان گفت: مازندران قطب توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور شود. ۱۹ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۷ استانها مازندران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، حسن خیریان‌پور امروز در مراسم افتتاح ساختمان مرکز رشد جامع واحدهای فناور شهرستان ساری با اشاره به اینکه راه‌اندازی مراکز رشد در استان همواره مورد تاکید مسئولان استانی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به همه فرمانداران استان تاکید کرده تا نسبت به جانمایی و حمایت از ایجاد پارک‌های علم و فناوری در استان اقدام کنند.

معاون استاندار مازندران با اشاره به اینکه جای خرسندی است که مراکز رشد فناور در شهرهای استان ایجاد شده است، تصریح کرد: اکنون در عصر دانایی قرار داریم و رشد، ارتقا و توسعه مناطق از طریق تحول در علم روز و فناوری محقق می‌شود.

خیریان‌پور با بیان اینکه در راستای تجاری‌سازی علم باید حرکت کنیم و شرکت‌های دانش بنیان در استان باید تقویت شود، افزود: به دنبال ارتقا مهارت‌آموزی در فارغ‌التحصیلان دانشگاهی هستیم و ایجاد مراکز رشد فناور در این زمینه موثر واقع شده است.

وی با اعلام اینکه برای شکوفایی، خلاقیت و نوآوری باید از دستاوردهای دانشگاه‌ها استفاده کنیم، گفت: دولت از تجاری‌سازی علم و فناوری حمایت می‌کند و در این راستا اعتبارات پژوهشی تجمیع شده است.

4000 میلیارد ریال در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات اردبیل سرمایه‌گذاری شدساخت 8 مدرسه توسط بخش ارتباطات در مناطق زلزله‏‎زده کرمانشاهخوزستان| قطع ارتباط تلفنی یک‌ساله‌ روستای آب‌بید ایذه‌ در عصر ارتباطات
معاون استاندار مازندران با اشاره به اینکه تاکیدات ویژه ای بر استفاده از ظرفیت‌های بومی در دانشگاه‌ها صورت گرفته است، تصریح کرد: مازندران می‌تواند استان پیشتاز در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات باشد و با هوشمندسازی خدمات اداری و دولت الکترونیک در این زمینه موفق خواهیم بود.

خیریان‌پور با بیان اینکه راه‌اندازی مراکز رشد سبب تبدیل مازندران به استان پیشتاز در توسعه فناوری اطلاعات خواهد شد، گفت: تخصیص یک درصد اعتبارات پژوهشی ادارات به فن بازار و موضوعات پژوهشی باید با جدیت بیشتری صورت گیرد.

به گزارش تسنیم، مراسم افتتاح مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان ساری با حضور معاون پژوهشی و فناوری وزیر علوم، معاون استاندار، مسئولان استانی و شهرستانی در ساری برگزار شد.

انتهای پیام/ح

R41358/P1357/S6,74/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۵۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال ۲۶۰ روستای بالای ۲۰ خانوار آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت

مدیرکل ارتباطات وفناوری اطلاعات آذربایجان‌غربی گفت: ۲۶۰ روستای بالای ۲۰ خانوار استان تا پایان سال به اینترنت پرسرعت متصل خواهند شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، قاسم جلیلی‌نژاد، امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در جمع رسانه‌ها در خصوص مشکلات ارتباطی روستاها اظهار کرد: توسعه اینترنت روستایی از اولویت‌های اصلی دولت سیزدهم است و در این راستا تا پایان سال تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان به اینترنت پرسرعت متصل می‌شود.

وی ضمن تشریح وضعیت توسعه ارتباطات روستایی آذربایجان‌غربی افزود: تلاش می‌کنیم تا پایان سال‌جاری با پوشش اینترنت ۲۶۰ روستای باقیمانده، پوشش تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار را به اتمام برسانیم.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان‌غربی گفت: هرچند برخی نقاط کم‌پوشش یا کم‌کیفیت باقی خواهد ماند که مشکل آن‌ها را نیز با احداث سایت‌های جدید رفع خواهیم کرد.

جلیلی‌نژاد با اشاره به اتصال بیش از ۴۳۰ روستای استان به اینترنت پرسرعت در دولت سیزدهم تصریح کرد: زیرساخت‌های ارتباطی ارائه شده به روستاها و مناطق محروم استان از جمله دستاوردهای مهم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در راستای توسعه دولت هوشمند و ایجاد بسترهای ارتباطی برای مناطق محروم است.

وی ادامه داد: بر اساس این گزارش تأمین انتقال و برق سایت‌ها و کوهستانی بودن استان آذربایجان‌غربی از عوامل مهم اتصال نداشتن مابقی روستاها به شبکه ملی اطلاعات است که با رفع مغایرت‌ها و شناسایی موانع موجود تا پایان سال ۱۴۰۳، تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان از نعمت اینترنت پرسرعت بهره‌مند خواهند شد.

کد خبر 751335

دیگر خبرها

  • اتصال ۲۶۰ روستای بالای ۲۰ خانوار آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت
  • برنامه ریزی برای ایجاد ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری در کشور
  • اجرای پروژۀ فیبر نوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • رتبه اول کشوری در زمینه انجام تکالیف قانونی صدور مجوز
  • اجرای پروژه فیبرنوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • عکس معناداری که آذری جهرمی منتشر کرد