Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، جمشید محبت خانی صبح دوشنبه در همایش حمایت از محیط بان اظهار کرد: بر اساس اصل پنجاهم قانون اساسی حفاظت از محیط زیست وظیفه عمومی بوده و فعالیت مضر به آن ممنوع است.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست کشور بیان کرد: محیط زیست را می توان روابط متقابل انسان، حیوان و گیاه با آب، هوا و خاک دانست که بسیاری از بیماری هایی که با آن دست به گریبان هستیم از بی توجهی به آن تشأت می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محبت خانی با اشاره به برخی از آسیب های زیست محیطی در کشور، ادامه داد: می توانیم با اتحاد و همدلی به سمت توقف تحدیدهای زیست محیطی و حتی احیاء برخی دیگر از حوزه های مرتبط با محیط زیست برویم.

فعالیت ۳۴۰۰ محیط بان در کشور

وی با اشاره به فعالیت حدود ۳۴۰۰محیط بان در کشور افزود: برای تکمیل برنامه ها و فعالیت های حفاظت از محبط زیست و گونه های نادر گیاهی و جانوری نیازمند ۸۵۰۰ محیط بان هستیم که در راستای تأمین این نیرو هر سال باید ۳۵۰ محیط بان به کارگیری شود.

فرمانده یگان حفاظ محیط زیست کشور با اشاره به برخی از مشکلات محیط بانان گفت: ما به محیط بان سلاح داده ولی اختیار استفاده از آن را به صورت کامل به او نداده ایم.

محبت خانی با اشاره به اینکه محیط بان تنها برای حفظ جان خود می تواند از سلاح استفاده کند، اظهار کرد: اثبات اینکه محیط بان برای حراست از جان خود در برابر شکارچی غیر قانونی از سلاح استفاده کرده نیز کاری مشکل است.

وی با تبیین اینکه در زمان درگیری محیط بان با شکارچی غیر قانونی فرصت اخطار ایست و شلیک هوایی وجود ندارد، بیان کرد: قوانین مرتبط با بکارگیری سلاح توسط محیط بانان نیازمند  اصلاح و بازنگری است.

دو محیط بان در انتظار حکم اعدام

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست کشور ادامه داد: متأسفانه در حال حاضر دو محیط بان در انتظار حکم اعدام هستند که امیدواریم با تلاش ها و پیگیری های حقوقی از این امر جلوگیری شود.

محبت خانی با اشاره به اختصاص ۳۵ میلیارد تومان برای جهت تجهیزات، بیمه و مسائل رفاهی محیط بانان و بررسی لایحه محیط بانان در مجلس، بیان کرد: با توجه به این موارد امیدواریم سال ۹۸ برای محیط بانان یک سال طلایی باشد.

وی ادامه داد: صرفه جویی در مصرف آب، استفاده کمتر از مواد شوینده و پاک کننده های شیمیایی،صرفه جویی در مصرف کاغذ، تولید زباله کمتر و استفاده از پاکت به جای کیسه پلاستیکی از مهمترین توصیه های زیست محیطی است.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست کشور با اشاره به برداشت بی رویه از سفره های آب زیر زمینی یادآور شد: سفره های آب زیر زمینی به سختی تجدید پذیر می شوند.

وی ادامه داد: از سال ۹۴ حق کشف محیط بانان پرداخت نشده که از این جنبه نیز شرمنده محبط بانان هستیم.

کد خبر 4481303

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان محیط زیست لایحه حمایت از محیط بانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۵۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت تصویر خرس قهوه‌ای در اشترانکوه لرستان

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گفت: محیط‌بانان خدوم منطقه حفاظت شده اشترانکوه در ایام تعطیلات نوروزی ۱۴۰۳ با حضور موثر و پایش منطقه با استفاده از دوربین‌های جدید و با کیفیت بالای خود ، موفق به ثبت تصاویری از حضور خرس قهوه‌ای در این منطقه شدند.

علی سالاروند در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در لرستان با بیان اینکه محیط‌بانان خدوم منطقه حفاظت شده اشترانکوه در ایام تعطیلات نوروزی ۱۴۰۳ با حضور مؤثر و پایش منطقه با استفاده از دوربین‌های جدید و با کیفیت بالای خود، موفق به ثبت تصاویری از حضور خرس قهوه‌ای در این منطقه شدند. اظهار کرد: این اولین ثبت تصویر این گونه ارزشمند در سال ۱۴۰۳ در منطقه حفاظت‌شده اشترانکوه است.

وی افزود: در سال گذشته نیز تصاویر حضور خرس قهوه‌ای و پلنگ به‌عنوان گونه‌های شاخص و در خطر انقراض در سایر مناطق طبیعی استان ثبت شد که نشان‌دهنده پویایی و افزایش جمعیت گونه‌های شاخص حیات وحش در استان به‌واسطه برنامه‌ریزی و تلاش‌های شبانه‌روزی همکاران محیط‌بان و زحمتکشان عرصه محیط زیست لرستان و همچنین هوشمندسازی و افزایش تعداد نیروی محیط‌بان در مناطق تحت مدیریت استان طی دو سال گذشته است.

سالاروند ابراز امیدواری کرد: با ادامه روند فعلی و مشارکت‌های مردمی و کمک‌های دوستدار محیط زیست و حیات‌وحش بتوانیم، شاهد احیا بیش از پیش زیستگاه‌ها و حضور گونه‌های شاخص و ارزشمند حیات‌وحش در طبیعت لرستان باشیم.

سالاروند در پایان ضمن قدردانی از محیط‌بانان خدوم استان از همه دوستداران محیط زیست و حیات وحش استان خواست در صورت ثبت هر گونه تصاویری از حیات وحش استان تصاویر را در اختیار کارشناسان اداره کل حفاظت محیط زیست استان قرار دهند تا اطلاع‌رسانی لازم با رعایت مسائل حفاظتی و امنیتی برای گونه ثبت شده، صورت پذیرد.

به گزارش ایمنا، خرس‌ها پستانداران بزرگ جثه‌ای هستند که در زمره گونه‌های حمایت شده سازمان حفاظت محیط‌زیست و فهرست سرخ IUCN و ضمیمه II کنوانسیون CITES قرار دارند. حفاظت از آن‌ها یکی از اولویت‌های اساسی در برنامه‌های مدیریتی و حفاظتی در کشور به شمار می‌روند.

کد خبر 739583

دیگر خبرها

  • حفاظت از محیط زیست یک تکلیف است
  • پهنه آبی تالاب‌های چالدران افزایش یافت
  • افزایش پهنه آبی تالاب های چالدران
  • اجرای سند الگوی کشت در حوزه‌های تالابی کشور
  • ثبت تصویر خرس قهوه‌ای در اشترانکوه لرستان + فیلم
  • ثبت تصویر خرس قهوه‌ای در اشترانکوه لرستان
  • ثبت تصویر خرس قهوه‌ای در اشترانکوه + فیلم
  • ثبت تصویر خرس قهوه‌ای در منطقه حفاظت شده اشترانکوه توسط محیط‌بانان لرستان+فیلم
  • هشدارمحیط زیست گیلان/ از روشن کردن آتش در مناطق جنگلی خود داری کنید
  • طرح‌های محیط زیستی چقدر وام گرفته اند؟