Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@05:27:51 GMT

نظارت بیشتر روی گوگل و فیس بوک در استرالیا

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۹۵۱۰۹

نظارت بیشتر روی گوگل و فیس بوک در استرالیا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسین ایج، استرالیا بیم دارد که شرکت هایی مانند گوگل و فیس بوک با تسلط بر بازار دیجیتال حقوق دیگر موسسات رقیب را در حوزه هایی مانند تبلیغات آنلاین؛ انتشار اخبار و غیره نقض کنند.

بر همین اساس گزارشی اولیه در مورد قدرت شرکت های آمریکایی در بازار استرالیا تنظیم شده که در آن به تلاش مجالس نمایندگی بسیاری از کشورهای جهان برای مهار قدرت نامحدود شرکت های فناوری آمریکایی و مقابله با نفوذ روزافزون آنها در زندگی عمومی، حوزه حریم شخصی و امنیت مردم اشاره شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس همین گزارش دولتی قرار است پنج تحقیق مستقل در مورد عملکرد، قدرت و نفوذ شرکت های آمریکایی بزرگ مانند فیس بوک و گوگل در کشور استرالیا تهیه شود.

به گفته راد سیمز رئیس کمیسیون مصرف کنندگان و رقابت در استرالیا علت انجام این بررسی نگرانی در مورد نقض قوانین رقابتی در بازار توسط شرکت های فناوری آمریکایی است.

گوگل در واکنش به این خبر تصریح کرده که با مقامات استرالیایی همکاری می کند. این شرکت ۹۴ درصد از بازار جستجوی اینترنتی استرالیا را در اختیار دارد. فیس بوک هنوز در این زمینه واکنشی از خود نشان نداده است.

کد خبر 4480975

منبع: مهر

کلیدواژه: استرالیا امنیت اطلاعات فیس بوک گوگل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۵۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایش کیفیت آب لرستان در ۲۴ آزمایشگاه

مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب لرستان از پایش مستمر کیفیت آب و پساب این استان در ۲۴ آزمایشگاه خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، یاسر اکبریان، صبح امروز، دوشنبه، با اشاره به عملکرد مرکز پایش و نظارت بر کیفیت شرکت آب‌وفاضلاب  لرستان در سال 1402، گفت: پایش مستمر کیفیت آب و پساب در 24 آزمایشگاه انجام می‌شود.

او اضافه کرد: 759 هزار و 906 آزمون کلرسنجی، 956 هزار و 577 آزمون کدورت‌سنجی، 22 هزار و 688 آزمون باکتریولوژی و 437 آزمون فیزیکوشیمیایی سال گذشته در بخش‌های شهری و روستایی لرستان برگزار شد.

مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب لرستان عنوان کرد: پیاده‌سازی و اجرای برنامه ایمنی آب مطابق برنامه وزارت بهداشت و شرکت مهندسی آب‌وفاضلاب کشور در پنج شهر و سه روستا از دیگر اقدامات این شرکت است.

اکبریان پیاده‌سازی و استقرار استاندارد 17025 در سطح دو آزمایشگاه پایش کیفیت آب و اجرای کالیبراسیون سالیانه تجهیزات آزمایشگاهی در 24 آزمایشگاه موجود را از دیگر اقدامات انجام‌شده مرکز پایش و نظارت بر کیفیت شرکت آبفای لرستان برشمرد.

به‌گفته او شرکت آب‌وفاضلاب لرستان شرکت برتر در مطلوبیت آزمایش‌های کنترل کیفیت آب بر اساس راستی‌آزمایی نتایج کیفیت دانشگاه‌های علوم پزشکی است.

مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب لرستان برگزاری اولین دوره آزمون مقایسات نمونه‌برداری آزمایشگاهی و بین‌آزمایشگاهی آب را از دیگر اقدامات انجام‌شده توسط مرکز پایش و نظارت بر کیفیت این شرکت بیان کرد.

اکبریان گفت: نمونه‌برداری از منابع، مخازن و شبکه توزیع آب تحت‌برنامه GPS و آزمایش مستمر پارامترهای کیفی آب و پساب در 35 شهر و 1650 روستا را در سال گذشته انجام داده‌ایم.

او اعلام کرد: مرکز پایش و نظارت بر کیفیت شرکت آبفای لرستان توزیع 1600تن ماده گندزدای آب ژاول، 6 تن پرکلرین و 3 تن گاز کلر را در 530 سامانه گندزدایی شهری و روستایی انجام داده‌است.

انتهای پیام/645+

دیگر خبرها

  • تبلیغ گوشی گوگل توسط محجبه‌های آمریکایی
  • تبلیغ گوشی گوگل توسط محجبه آمریکایی
  • پایش کیفیت آب لرستان در ۲۴ آزمایشگاه
  • مزه دورکاری در اقتصاد آمریکا
  • شرف دانشجویان آمریکایی از خادمان حرم‌های شریف بیشتر است
  • ضرورت سنجش کیفی روند نظارت بازرسان بر بازار
  • لزوم کیفی سازی نظارت بازرسان بر بازار
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • آگهی‌های هرزنگاری دیپ فیک در گوگل ممنوع می‌شوند
  • چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟