Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-25@08:03:37 GMT

رفع بسیاری از موانع شهری با شهر هوشمند

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۹۵۲۱۱

به گزارش خبرنگار ایلنا، پیروز حناچی، شهردار تهران در افتتاحیه دومین نمایشگاه تهران هوشمند گفت: شعار تهرانشهری برای همه است که می‌تواند محقق شود و لازمه این کار مدیریت خردمندانه شفاف، هوشمند و تجلی پذیر است و چارچوب کلی این برنامه اکنون بر اساس شهر خلاق پایه‌ریزی شده ا ست.

وی افزود: ما باید طور دیگری به مدیریت شهری نگاه کنیم و برای خلاق شدن باید به طور مستمر به توسعه زیرساخت‌های شهری نگاه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حناچی ادامه داد: تحول ساختاری و تغییر فرآیندها پاشنه آشیل جدی در این هدف است.

به گفته وی تحول زیرساختی در استفاده از خدمات استفاده از خدمات نوظهور باید مورد توجه مدیران ارشد شهرداری قرار گیرد و تهران در 20 سال گذشته سرمایه‌گذاری زیادی در این زمینه کرده است.

شهردار تهران ادامه داد: ما 15 سال پیش نمی‌توانستیم هیچ اطلاعاتی را روی موبایل رد و بدل کنیم و امروز این فناوری محقق شده است و باید از آن استفاده بهینه کرد.

حناچی اظهار کرد: تهران هوشمند شش بعد اقتصاد هوشمند، جابجایی هوشمند، حکمفرمایی هوشمند، محیط هوشمند و زیرساخت‌های هوشمند را در بر دارد.

وی ادامه داد: در گذشته گفته می‌شد اگر افراد با دنیای دیجیتال به روز نشوند فاصله زیادی از دنیا می‌گیرند و امروز شاهد این ماجرا هستیم.

به گفته شهردار تهران امروز 311 هزار واحد تجاری در سطح تهران فعالیت دارند و اگر این اصناف نتوانند خود را با فناوری روز وفق دهند از دنیای تجارت عقب می‌مانند.

وی افزود: امروز تهران مشکلات فراوانی را در حوزه مدیریتی مثل مدیریت آب در پیش روی دارند و ترافیک و کمبود فضای پارک نیز از دیگر مشکلات این بخش است.

حناچی اظهار کرد: عدم وصول مطالبات و کمبود منابع پایدار از دیگر موانع پیش روی مدیریت شهری است.

وی افزود: موضوع بافت‌های فرسوده نیز نیازمند تمهیدات است و تهران شهری است که همیشه زلزله در کمین آن است و باید به مساله بافت‌های فرسوده پرداخته شود.

حناچی ادامه داد: تخریب فضای سبز یکی دیگر از مشکلات مدیریت شهری است و باید بتوانیم با کمک مردم این مانع را برطرف کنیم.

وی با بیان اینکه شهر هوشمند می‌تواند بسیاری از این موانع شهری را برطرف کند، اظهار کرد:‌ ما باید برای مدیریت شهری منابع اقتصادی جدیدی تعریف کنیم

وی افزود: بر اساس تحقیقات انجام شده در شهرداری فروش دارایی و املاک، صدور مجوزها، کارمزد حق امتیاز، جذب حمایت‌های مالی از محورهای اصلی تامین منابع مالی شهرداری است و در حال حاضر از حداکثر 2 تا 3 تای این محورها استفاده می‌شود.

شهردار تهران ادامه داد: در چشم‌انداز تهران هوشمند ما باید به اهداف تهسیل رفت و آمد، زندگی سلامت، زیرساخت‌های یکپارچه و اقتصاد کارآمد و پویا برسیم.

حناچی افزود: ما باید با استفاده از نیروهای جوان و خلاق شهرداری به این هدف دست یابیم.

به گفته شهردار تهران، هوشمندسازی تهران یک فرآیند میان مدت و یا حتی بلند مدت است که بر اساس تجربیات کشورهای دنیا برای هوشمند سازی باید پنج مرحله بلوغ را پشت سر گذاشت که برنامه‌ریزی، ترویج آگاه‌سازی، هوشمندسازی در یک بخش پایلوت و توسعه بخش هوشمندسازی در یک یا چند مکان شهری است و توسعه یکپارچه‌سازی از این مراحل است.

وی ادامه داد: امروز بر اساس توافق انجام شده با وزارت ارتباطات مقدمه همکاری‌ها در زمینه هوشمندسازی اتفاق خواهد افتاد.

حناچی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به استفاده از فناوری‌های آینده گفت: بلاکچین و اینترنت اشیا می‌تواند کمک زیادی در مدیریت شهری ایجاد کند و ما سعی می‌کنیم تا از این طریق خدمات بیشتری را ارائه کنیم.

وی افزود: برای هوشمندسازی نیاز به کمک دولت داریم و دسترسی به اطلاعات و ایجاد پلتفورم مشترک از وظایف اصلی دولت‌ها است که امیدوارم در کشور ما هم این هدف محقق شود.

شهردار تهران در پایان تاکید کرد: ما راهی جز حرکت به سوی هوشمندسازی نداریم و امیدوارم با کمک همه بخش‌ها به این هدف برسیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: تجارت ترافیک سرمایه فناوری مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۵۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است

به گزارش خبرنگار مهر، عقیل گنخکی ظهر چهارشنبه در چهارمین نشست مجمع سلامت شهرستان دیر، اظهار داشت: موضوع پسماند یکی از اولویت‌های حوزه سلامت شهرستان دیر بوده و مهم‌ترین چالش پیش روی شهرداری‌ها و دهیاری‌ها استان نبود عزم و اراده همگانی در بین ذینفعان مختلف برای حل مسئله پسماند است.

رئیس اندیشکده سلامت شهرستان دیر با تشریح چالش‌های پیش‌روی پیاده‌سازی مدیریت یکپارچه پسماند شهری و روستایی در شهرستان دیر، افزود: علی‌رغم وجود پیامدهای مخرب زیست محیطی و آلودگی‌های ناشی از مدیریت ناکارآمد پسماند در شهرداری‌ها و دهیاری‌های شهرستان اما این مسئله هنوز به عنوان دغدغه همگانی شناخته نمی‌شود و به عنوان اولویت اصلی سلامت و محیط زیست شهرستان مطرح نیست.

وی با طرح پیشنهاد مدیریت یکپارچه پسماند شهرستان ادامه داد: با توجه به مشکلات پیش روی مدیریت شهری و روستایی شهرستان در حل مسئله از جمله کمبود منابع مالی، نبود زیرساخت‌های لازم و … راه حل ایده‌آل برای پیاده‌سازی مدیریت یک پارچه پسماند شهری و روستایی شهرستان دیر انجام مطالعات طرح جامع پسماند و در ادامه اجرای این طرح براساس تجمیع پسماندهای تولید شده شهری و روستایی شهرستان در یک سایت متمرکز است.
رئیس اندیشکده سلامت شهرستان دیر با اشاره به مزایای اجرای طرح متمرکز پسماند، گفت: از جمله مهم‌ترین مزایای این طرح جذب اعتبارات ملی قابل توجه و کاهش هزینه‌های مربوط بر اساس میزان شراکت شهرداری‌ها و دهیاری‌های مختلف و همچنین توان بازخوانی تجارت مربوطه هر چه زودتر زمینه اجرایی شدن این طرح را در شهرستان دیر فراهم نمود.

وی در تشریح وضعیت فعلی پسماند شهرستان دیر، گفت: براساس نتایج آخرین سرشماری عمومی نفوس و مسکن و افزایش جمعیت در سال‌های اخیر در حال حاضر سرانه تولید پسماند روزانه هر نفر در شهرستان دیر به طور میانگین ۹۰۰ گرم در روز است که جمعاً بیش از ۶۵ تن پسماند در روز از شهرها و روستاهای شهرستان دیر دفع می‌شود.

گنخکی اضافه کرد: متأسفانه به دلیل پیاده نشدن مدیریت یکپارچه پسماند تنها کمتر از ۵ درصد از این مقدار بازیافت می‌شود که عمدتاً توسط افراد دوره‌گرد و گروه‌های غیررسمی انجام می‌شود و بیش از ۶۵ تن از پسماند تولید شده در سایت‌های دفن زباله بدون هرگونه دفن بهداشتی رهاسازی و یا سوزانده می‌شوند.

وی تصریح کرد: ارزش ریالی پسماند قابل بازیافت در شهرستان دیر به صورت روزانه یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است که سهم شهرداری‌ها و دهیاری‌ها از این درآمد نه تنها صفر است بلکه این سازمان به صورت روزانه به ازای دفع هر کیلوگرم پسماند شهری و روستایی بیش از ۱۵ هزار ریال هزینه پرداخت می‌کند.

کد خبر 6087639

دیگر خبرها

  • نظارت بر حریم تهران هوشمند می شود
  • محور‌های بزرگراهی برای متخلفان نا امن می‌شود
  • حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است
  • بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند محقق ایرانی استنفورد
  • بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند ممکن شد
  • بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند
  • الکترونیکی شدن نیمی از خدمات شهری در رشت
  • پروژه‌های طرح میثاق رشت پیشرفت قابل قبولی دارد
  • بی‌توجهی مدیریت شهری گذشته به گرامیداشت آیین‌های مذهبی
  • معاون شهردار تهران: دوره قبل مدیریت شهری زیست شبانه و نگهداری از حیوانات خانگی را ترویج می‌داد