Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- فراکسيون احزاب و تشکل هاي مدني براي نخستين بار در مجلس شوراي اسلامي به رياست مهدي شيخ نماينده مردم تهران تشکيل شد.

به گزارش ايرنا از خانه ملت، انتخابات هيات رييسه فراکسيون احزاب و تشکل هاي مدني مجلس روز دوشنبه برگزار شد.
براساس نتايج اين انتخابات، مهدي شيخ نماينده مردم تهران در مجلس به عنوان رييس، علي وقف چي نماينده مردم زنجان نايب رييس اول، پروانه مافي نماينده مردم تهران به عنوان نايب رييس دوم فراکسيون احزاب و تشکل هاي مدني مجلس انتخاب شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همچنين در اين انتخابات، ناهيد تاج الدين نماينده مردم اصفهان به عنوان دبير اول، سيدحميده زرآبادي نماينده مردم قزوين دبير دوم و قاسم ميرزايي نيکو نماينده مردم دماوند به عنوان سخنگو برگزيده شدند.
** اعضاي هيات رييسه فراکسيون زيتون و دانه هاي روغني مشخص شدند
همچنين انتخابات اعضاي هيات رييسه فراکسيون محصول کشاورزي زيتون و دانه‌هاي روغني برگزار و منوچهر جمالي سوسفي به عنوان رييس اين فراکسيون انتخاب شد.
بر اساس اين انتخابات، منوچهر جمالي سوسفي نماينده رودبار به عنوان رييس، علي اکبري نماينده مردم شيراز نايب رييس اول، سيده حميده زرآبادي نماينده مردم قزوين نايب رييس دوم انتخاب شدند.
همچنين محمد صادق حسني جوريابي نماينده مردم رشت به عنوان دبير اول، سيدمرتضي خاتمي نماينده مردم ماهنشان دبير دوم و علي وقف چي به عنوان سخنگو انتخاب شدند.
سيام*3061**1336
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۵۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایگاه اطلاع‌رسانی آیت‌الله علم‌الهدی جوابیه داد

پایگاه اطلاع‌رسانی آیت‌الله علم‌الهدی در خصوص برگزاری انتخابات و مشارکت آحاد مردم در تعیین سرنوشت کشور بیانیه‌ای منتشر کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از  پایگاه اطلاع‌رسانی نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی، پایگاه اطلاع‌رسانی آیت‌الله علم‌الهدی در خصوص برگزاری انتخابات و مشارکت آحاد مردم در تعیین سرنوشت کشور بیانیه‌ای منتشر کرد.

در این پیام آمده است؛ برگزاری انتخابات و مشارکت آحاد مردم در تعیین سرنوشت خود از الزامات مردم‌سالاری در نظام‌های مردم‌پایه است که نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نیز بر همین مبنا، انتخاب قانون‌گذاران، کارگزاران و فقهای خبرگان رهبری را به طور مستقیم به مردم واگذار کرده تا با تشخیص و خواست خود، افراد دارای صلاحیت را در مناصب مختلف قرار دهند.

این پیام ادامه می‌دهد: ملت عزیز ایران نیز در مقاطع مختلف تاریخی با تشخیص اهمیت و لزوم نقش‌آفرینی در آتیه کشور خود، در این عرصه حاضر می‌شوند و به‌ عنوان یک ایرانی به اشکال مختلف رأی و نظر خود را بیان می‌کنند. انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری هم یکی از میدان‌های نقش آفرینی مردم است که در هر دوره، میزان مشارکت‌های متفاوتی را تجربه کرده و شرکت‌کنندگان در انتخابات، منتخبانی را به هر دو مجلس فرستادند تا نماینده آنان باشند.

در پیام منتشر شده از سوی پایگاه اطلاع‌رسانی نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی عنوان شده: پرواضح است که منتخبان، نماینده همه کسانی‌اند که چه در انتخابات شرکت کرده و یا به هر علت و انگیزه‌ای در فرآیند انتخابات حضور نیافتند. هم‌چنان که روشن است که مجلس منتخب قوانین را برای اجرایی شدن توسط دولت و همه آحاد ملت وضع می‌کند. از این رو اینکه برخی جریان‌ها کوشیدند مشارکت مردم در انتخابات را کمرنگ جلوه داده و مشروعیت منتخبان ملت را زیر سؤال ببرند امری ناصحیح و این ادعا که تصمیمات مجلس بر خلاف خواست و نظر افراد جامعه است، موضوعی انحرافی و بر خلاف همدلی مردم و کارگزاران کشور است.

در ادامه این پیام آمده است: آنچه در حاشیه جلسه تفسیر آیات قرآن در ماه مبارک رمضان مورد اشاره آیت‌الله علم‌الهدی قرار گرفت، در حقیقت در مقام پاسخ به ادعا و شبهه پیش‌گفته بود که ایشان با ارائه بحثی تحلیلی، به تبیین جایگاه مشارکت کنندگان و تأثیر این مشارکت در آینده کشور پرداخت. ولی متأسفانه حتی از سوی برخی دوستان و رسانه‌های انقلابی نادیده گرفته شد و مثل همیشه بدون توجه به تحلیل های موجود در کلام ایشان، با برخی غرض‌ورزی‌ها مورد انتشار قرار گرفت تا جایی که حتی در انتخاب تیتر مطلب توسط برخی رسانه‌ها کم لطفی صورت گرفت.

این پیام ادامه می‌دهد: آیت‌الله علم‌الهدی با ارائه یک بحث تحلیلی در خصوص تکلیف بودن مشارکت سیاسی در اندیشه سیاسی اسلام، راهیابی نامزدهای منتخب به مجلس با رأی مشارکت کنندگان در انتخابات را به واسطه اینکه با حضور و انتخاب خود، نظر و دیدگاهشان را به اثبات رسانند موجب مقبولیت جایگاه مجلس منتخب معرفی کردند، بنابراین آنچه در مجلس مورد قانونگذاری و برنامه‌ریزی قرار می‌گیرد برای همگان حجت و معتبر است.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • با اصلاح قانون انتخابات شاهد اتفاقات خوبی بودیم
  • یک نماینده: FATF و برجام بر اساس فرهنگ غربی‌هاست
  • طرح نماینده مجلس برای FATF، برجام و سند ۲۰۳۰: آنها را بومی کنیم!
  • نماینده مجلس: باید FATF، برجام و سند ۲۰۳۰ را در کشور بومی کنیم!
  • جلالی، نماینده مجلس: باید FATF، برجام و سند 2030 را در کشور بومی کنیم!
  • نماینده کهنوج: تشکیل استان کرمان جنوبی یک اتفاق تاریخی خواهد بود/ مردم منتظر تحقق قول رییس جمهور هستند
  • فرهنگ تحزب‌گرایی در کشور شکل نگرفته است
  • تشکیل مجلس جدید با ۴ فراکسیون / جریان اصولگرایی رقابت‌ها را کنار بگذارند
  • شورای وحدت به‌دنبال تشکیل فراکسیون وحدت در مجلس است
  • پایگاه اطلاع‌رسانی آیت‌الله علم‌الهدی جوابیه داد