Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا، محمدعلی شجاعی از معاونت عمرانی استانداری خواست تا مباحثی همچون پیگیری احیای سهم استان از تسهیلات صندوق توسعه ملی، تکمیل سریع تر پروژه محوری بجنورد به جنگل گلستان، توجه به طرح جامع اقتصاد روستایی، توجه به وضعیت ترافیک شهرها با نگاه به آینده نگری و توجه به زیرساخت های شهر هوشمند هر چه سریع تر در اولویت کاری مدیران این مجموعه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در حوزه امور شهری و شهرداری ها نیز تصریح کرد: باید بر اساس قابلیت های هر شهر برنامه ریزی های دقیقی انجام شود تا به سمت توسعه درآمدهای پایدار رفت.

دکتر شجاعی خاطرنشان کرد: در بحث شهرداری ها و کمبود درآمدها، سیاست حوزه عمرانی استانداری باید ارائه آموزش های لازم به مجموعه شهرداری ها و شوراهای اسلامی شهر و روستا باشد تا برمبنای درآمد تعریف شده به سمت ارائه خدمات و کاهش هزینه های جاری حرکت کرد.

وی نظارت جدی و قوی معاونت عمرانی استانداری بر عملکرد شهرداری ها  و امور شهری را خواستار  شد و افزود: شهرداری یکی از نهادهایی است که مردم به طور مستقیم خدمات آن را لمس می کنند بنابراین در این حوزه نیازمند نظارت های دقیق تری هستیم.

استاندار خراسان شمالی پیشنهاد پایلوت شدن دو شهرستان این استان به عنوان شهر هوشمند را ارائه داد و گفت:یکی از مزیت های اصلی وجود شهر هوشمند ارائه خدمات بدون حضور مستقیم افراد است که تحقق این امر موجب کاهش حجم ترددها، کاهش ترافیک و آلودگی هوا می شود هر چند که در مباحث امور شهری باید از توان بخش خصوصی هم کمک گرفت.

دکتر شجاعی بیان کرد:باید فضا برای حضور سرمایه گذاران و بخش خصوصی در تمامی شهرستان ها و شهرهای استان فراهم شود و با تمام توان خود باید از بخش خصوصی با تغییر نگاه خود و با تاکید بر ارائه معافیت ها و تشویق ها حمایت شود.

وی در ارتباط با طرح جامع اقتصاد روستایی نیز اظهار داشت:برای ایجاد طرح جامع اقتصاد روستایی باید در گام نخست مزیت های روستاها مورد بررسی قرار گیرد که این مزیت ها می تواند شناسایی محصولات اولویت دار با تاکید بر رونق اقتصاد روستایی باشد.

وی افزود:مشکل اشتغال در روستاها باید ریشه ای حل شود زیرا اگر اعطای تسهیلات می توانست مشکل اشتغال را حل کند که در حال حاضر نباید شاهد بیکاری جوانان میشدیم در حالی که باید با ارائه آموزش های لازم، تشکیل تعاونی ها و شرکت های سهامی به جوانان مستقر در روستاها کمک کرد.

دکتر شجاعیر خصوص ایمن سازی منازل روستایی نیز گفت:مقاوم سازی منازل روستایی و سبک سازی ساختمان با تکنولوژی های جدید باید انجام شود زیرا ایمن سازی و کاهش هزینه ها را به دنبال خواهد داشت.

وی افزود: در بحث پروژه های جدید تاکید می شود که بدون هماهنگی با معاونت عمرانی استانداری کاری در این خصوص انجام نگیرد.

در ادامه این نشست مدیران زیر مجموعه معاونت عمرانی به  ارائه گزارش عملکرد حوزه خود پرداختند. 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بیکاری جنگل خراسان شمالی شوراهای اسلامی شهر معاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۵۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال، برنامه ارائه دهند

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه بررسی آخرین وضعیت شرکت‌های تعاونی روستایی بخش مرکزی به ریاست بخشدار مرکزی همدان و با حضور مدیر تعاون روستایی شهرستان، مدیران عامل شرکت‌های تعاونی، رئیس شورای اسلامی بخش و دهیاران روستاهای مرتبط برگزار شد.

بخشدار مرکزی همدان در این جلسه اظهار داشت: تعاونی‌های روستایی با سابقه طولانی و با مشارکت مستقیم مردم در بخش‌های مختلف روستایی فعالیت دارند که می‌طلبد مدیران عامل تعاونی‌ها با همکاری اداره تعاون روستایی شهرستان و اتحادیه مربوطه به صورت برنامه محور و با استفاده از ظرفیت‌های موجود هر منطقه و روستاهای مربوطه در راستای تحقق شعار سال برنامه و طرح تهیه و ارائه نمایند و شوراهای اسلامی و دهیاران نیز نهایت همکاری و تعامل را در این خصوص داشته باشند.

محمدحسن دهبانی افزود: در سطح بخش مرکزی تعداد ١٣ شرکت تعاونی به ثبت رسیده که در حال حاضر تعداد ٨ شرکت فعال و ۵ شرکت غیر فعال است.

وی یادآور شد: اداره تعاون روستایی باید با تشکیل کمیته‌ای ویژه مباحث مربوط به شرکت‌های غیر فعال را پیگیری کند تل در آینده نزدیک فعال شوند.

دهبانی خاطرنشان کرد: مدیران شرکت‌های تعاونی باید به سمت بروزرسانی اساسنامه و برنامه‌های خود حرکت کنند و با توجه به ماهیت عملکردی و حوزه فعالیت، در برگزاری تمامی برنامه‌ها و مراسم‌های روستایی حضوری فعال داشته باشند.

در این جلسه مدیران عامل شرکت‌ها گزارشی از اقدامات صورت گرفته و برنامه‌های پیش بینی شده برای سال ١۴٠٣ را ارائه دادند.

کد خبر 6089321

دیگر خبرها

  • نظارت مستمر بر پروژه‌های مهم مسکونی و عمرانی در استان بوشهر
  • بازداشت ۳۷ عضو شورا‌های تهران در سال ۱۴۰۲
  • ۱۸۸ طرح هادی روستایی در استان بوشهر در حال اجرا است
  • بازداشت ۳۷ عضو شوراهای استان تهران در سال ۱۴۰۲
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • اختصاص بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی پروژه‌های عمرانی تهران
  • تحقق ۶۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای چهارمحال و بختیاری
  • تراز منابع و مصارف مشمول بودجه استان زنجان مثبت شد
  • شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال، برنامه ارائه دهند
  • خدمات بسیار خوبی به عشایر تنگستان ارائه شد