Web Analytics Made Easy - Statcounter

اردبیل- ایرنا- مدیر عامل شرکت ملی کشت و صنعت و دامپروری پارس گفت: هم اکنون این بنگاه اقتصادی با تولید میانگین 38تن شیر در روز، از نظر وزنی و حجم تولید، رکوردار استحصال شیر در منطقه شمالغرب کشور است.

به گزارش ایرنا، ارسلان کاظم پور روز دوشنبه در مصاحبه با خبرنگاران پارس آباد افزود: مجتمع گاوداری این شرکت جزو گاوداری های سود ده در کشور است و میزان تولید شیر در مجتمع دامپروری این بنگاه اقتصادی نسبت به پارسال 6 درصد را رشد نشان می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه هم اکنون به ازای هر راس گاو دوشا حدود 38کیلوگرم شیر در شرکت پارس تولید می شود، ادامه داد: تلاش بر این است تا با افزایش تعداد گاوهای دوشا و شیرده و نیز نظارت بیشتر، تولید روزانه شیرخام را به مرز 45تن در روز برسانیم که در این صورت، قسمت عمده ای از هزینه های جاری و جانبی را پوشش خواهیم داد.
او با انتقاد از نبود و یا کمبود صنایع تبدیلی و تکمیلی وابسته به بخش کشاورزی در منطقه اظهار داشت : این معضل سبب شده تا شیر تولیدی شرکت به صورت خام و برای فراوری به خارج از شهرستان و استان حمل شود.
وی توسعه گاوداری را از طرح ها و برنامه های مهم شرکت پارس عنوان و بیان کرد: فاز نخست توسعه برای 2 هزار راس مصوب و برای اخذ تسهیلات به بانک کشاورزی ابلاغ شده که به لحاظ افزایش قیمت مصالح ساختمانی فعلاً مسکوت مانده است، البته به محض تثبیت قیمت ها، در میزان وام بانکی بازنگری و پس از ارزیابی مجدد، عملیات اجرایی این طرح را شروع خواهیم کرد.
کاظم پور، از اجرای طرح پرورش ماهیان گرم آبی در این شرکت اقتصادی خبر داد و گفت: امسال برای اولین بار با پرورش 10هزار قطعه ماهی گرمی آبی شامل چهارنوع ماهی کپور، آمور، فیتواک و کله گنده، این طرح به صورت آزمایشی در 2استخر ذخیره آب اجرا شده که بسیار رضایت بخش است.
او با اعلام اینکه در زمان اجرای طرح مطالعه شرکت، مهندسین مشاور، برای پرورش ماهی گرم آبی در سطح 800هکتار مطالعات لازم را انجام داده اند، اضافه کرد: بر این اساس فاز اول این پروژه در سطح 230هکتار سال آینده اجرایی خواهد شد.
مدیر عامل کشت و صنعت پارس همچنین گفت: پذیرش و عرضه سهام این شرکت در بورس کشورتحت نام 'زپارس'موفقیت و افتخار بسیار بزرگی است که با تلاش همکاران و عنایت خداوند متعال به آن دست یافته ایم.
کاظم پور افزود: این ً توفیق بسیار بزرگی است که یک شرکت زراعی در کشور بتواند در بورس پذیرش و قیمت سهام آن تقریبا سه برابر قیمت پایه عرضه شود.
وی با بیان اینکه قیمت پایه سهام پارس از 320تومان به 974تومان رسیده بود افزود: متاسفانه بنا به دلایل و مشکلات اقتصادی به طور موقت قیمت سهام کمی افت کرده است.
او گفت: پیش بینی ما این است تا پایان سال مالی شرکت سودی که حاصل شده در صورت عرضه در بورس ، قیمت هر سهم به بیش از یک هزار تومان افزایش پیدا کند.
وی پذیرش شرکت پارس در بورس را نقطه عطفی در تاریخ این بنگاه بزرگ اقتصادی دانست و افزود: پذیرش در بورس مستلزم برخورداری از شفافیت 100درصدی در بحث مالی و عملکرد است. ما مکلف هستیم ماهانه میزان فروش و هزینه و درآمد شرکت را به بورس گزارش دهیم احیاناً هرکدام از این ها خارج از استاندارد و قالب تعریف شده باشد به ما تذکر می دهند.
کاظم پور با اشاره به افزایش چشمگیر میزان گردش مالی و درآمد ناخالص شرکت پارس در سال 97، پیش بینی کرد درآمد ناخالص پارس در سال جاری به 105میلیارد تومان و سود آن به 23میلیارد تومان برسد.
وی گردش مالی شرکت را در سال 95حدود 54میلیارد تومان و در سال 96حدود 68میلیارد تومان عنوان و خاطر نشان کرد: سود خالص شرکت در این سال ها نیز به ترتیب12و16میلیارد تومان بوده است.
او روند رو به افزایش درآمد را مرهون و مدیون زحمات و خدمات صادقانه و همت مضاعف همه کارگران و کارکنان شرکت دانست و افزود: عملکرد و ارقام مالی نشانگر این است که خوشبختانه هم نسبت به برنامه بودجه و برنامه ریزی سالانه و هم نسبت به برنامه ریزی استراتژی جلو هستیم.
مدیر عامل شرکت ملی کشت و صنعت و دامپروری پارس تاکید کرد که تکریم و تعظیم نیروی انسانی و حفظ شان وشـان و جایگاه رفیع پرسنل به عنوان سرمایه اصلی مجموعه، جزو اولویت های اصلی این شرکت است.
3006/6016

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد كشت و صنعت پارس مديرعامل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۵۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فشار دلالان برای حفظ سود چند صد میلیونی از پارس/ چرا زیان خودروساز و سهامداران دیده نمی‌شود؟

از هفته گذشته که پس از 18 ماه سرانجام یکی از محصولات ایران‌خودرو با افزایش قیمت مواجه شد جنب‌وجوش دلالانی که از اختلاف حدود 500 میلیون تومانی قیمت کارخانه و بازار پژو پارس لذت می‌بردند آغاز شد. تا جایی که کلیپ‌ها و تصاویر اعتراض برخی مشتریان به افزایش 50 درصدی قیمت پارس از رسانه‌های آن طرف آب سر درآورد.
در حال حاضر فاصله عجیب و غریبی بین قیمت خودرو در کارخانه و بازار بخصوص در مدل‌های پرتیراژ ایجاد شده است. به طور مثال تا حدود یک هفته قبل قیمت کارخانه‌ای پژو پارس 294 میلیون تومان بود؛ در حالی که در نمایشگاه‌های خودرو توسط دلالان تا 800 میلیون تومان فروخته می‌شد.
نتیجه‌ی چنین وضعیتی به این‌جا رسیده که خودروسازان داخلی با زیان انباشته چند ده هزار میلیارد تومانی مواجه شده‌اند. بنابراین تصمیم بر این شد تا با به‌روزرسانی هر از چند گاه قیمت، خودروسازان را از ورشکستگی نجات پیدا کنند تا دست کم بخشی از سودی که به جیب دلالان می‌رود صرف تولید و ایجاد اشتغال شود.
اما واسطه‌ گران که خود را میان مشتریان پنهان می‌کنند با افزایش 50 درصدی قیمت پارس از هفته قبل به تکاپو افتاده‌اند. این افراد تجمعات اعتراضی برگزار کردند که تصاویر مربوط به آن در رسانه‌های خارج از کشور نیز منتشر شد. با این استدلال که می‌بایست خودروهای خود را زمستان 1402 با قیمت قبل تحویل می‌گرفتند. اما هیچ اشاره‌ای به این موضوع نداشتند که هر شش ماه یک بار باید قیمت خودرو به‌روز می‌شد و در 18 ماه گذشته این اقدام صورت نگرفته بود.
در این مساله که همیشه حق با مشتریان واقعی است هیچ شکی وجود ندارد. اما دلالانی که از سودهای حدود 500 میلیون تومانی ناشی از فاصله قیمت پارس کارخانه‌ای و پارس بازار لذت می‌برند بدون توجه به تورم حدود 60 درصدی 18 ماه گذشته نسبت به افزایش پارس اظهار نادضایتی کردند.
در این رابطه نظر یکی از کارشناسان صنعت خودرو را جویا شدیم. امیرحسن کاکایی، نرخ‌گذاری دستوری را منجر به ضرر خودروسازان دانست و گفت: سیاست قیمت‌گذاری در ایران خودرو و سایپا که تولیدکنندگان اصیل ما هستند و از زنجیره تامین برخوردارند در مونتاژکاران هم پیاده شد اما آنجا معقول‌تر عمل کردند. طبق مصوبه شورای رقابت باید هر شش ماه یک بار قیمتها به روز شود. این اتفاق برای مونتاژکاران افتاد اما برای ایران‌خودرو و سایپا 18 ماه طول کشید؛ زیرا مونتاژکاران شوخی ندارند. بخش خصوصی هستند و اگر قیمت آنها اصلاح نشود تولید نمی‌کنند.
وی افزود: ممکن است کسی در مورد کیفیت پارس ایراد بگیرد و بگوید من این خودرو را نمی‌خرم. کما اینکه ایران‌خودرو می‌خواست پارس را کنار بگذارد اما نگذاشتند؛ زیرا در بازار مشتری دارد و نیاز بازار است. بنابراین اگر قرار است پارس با همین کیفیت تولید شود یک قیمت تمام شده‌ای دارد.
کاکایی یادآور شد: طی سالهای اخیر بعضا مسئولان با مشورت کارشناسان تصمیم گرفتند قیمت خودرو را واقعی کنند اما هنگام عمل این اتفاق نیفتاد؛ زیرا به دلیل وجود تنش اقتصادی در سطح جامعه، نگران شدند. با فضای سیاسی که بر صنعت خودرو سایه افکنده کسی جرأت نمی‌کند آنچه درست است را به زبان بیاورد و از ضرر خودروسازان بگوید. اما الان برای حمایت از تولید به مدیران شجاع نیاز داریم.
در شرایطی که عمده کارشناسان بر حمایت از تولید داخل تاکید دارند محاسبات نشان می‌دهد اگر پژو پارس با قیمت 294 میلیون تومان سابق فروخته شود 8000 میلیارد تومان به زیان انباشته ایران خودرو افزوده می‌شود و همه رشته‌ها برای سرپا نگه داشتن این خودروساز اصیل کشور پنبه خواهد شد.

دیگر خبرها

  • جدی: حق تولید و سهامداران در اصلاح قیمت پژوپارس رعایت شود
  • ۵۰۰۰میلیارد ریال نقدینگی به بورس انرژی تزریق شد
  • تزریق ۵ هزار میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی
  • ۵ هزار میلیارد تومان دیگر به بورس انرژی تزریق شد
  • تزریق ۵۰۰۰ میلیارد نقدینگی به بورس انرژی
  • ۵۰۰۰ میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی تزریق شد
  • کدام نهاد مسئول گرانی خودرو است؟
  • مالیات عایدی بر سرمایه در بازار خودرو چه اثری دارد؟
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش
  • فشار دلالان برای حفظ سود چند صد میلیونی از پارس/ چرا زیان خودروساز و سهامداران دیده نمی‌شود؟