Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، سرهنگ مجید کریمی در جلسه کمیته کشوری هماهنگی مراکز ماده ۱۶ (معتادان متجاهر) افزود: بر اساس تفاهم نامه ای که با ستاد مبارزه با مواد مخدر منعقد شده، نیروی انتظامی موظف است پس از هماهنگی با ستاد، نسبت به پیگیری اخذ مجوز مرکز ماده ۱۶ از مراجع ذیربط اقدام کند.

وی گفت: بهزیستی موظف است مجوز ایجاد مراکز را بدهد و ما نیز پروتکل مربوطه را رعایت می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری گفت: در حال حاضر مشکل کشور کمبود ظرفیت نگهداری از معتادان متجاهر است به همین دلیل است که به بسیج اعلام آمادگی کرده تا ظرفیت برای پذیرش این افراد را ایجاد کند.

وی گفت: نیروی انتظامی نیز ۲ هزار ظرفیت ایجاد خواهد کرد تا چهره پایتخت را پاکسازی و تعداد بیشتری از معتادان متجاهر رهاشده در سطح شهر را جمع آوری و ساماندهی کند.

معاون اطلاعات عملیات پلیس مبارزه با مواد مخدر نیروی انتظامی اظهارداشت: چنانچه ناهماهنگی در این جلسات وجود دارد باید با برگزاری جلسات کارشناسی نسبت به رفع آن اقدام کنیم چرا که هدف همه ما دستگاه های ذیربط یک موضوع و آن جمع آوری و نگهداری معتادان متجاهر و پاکسازی چهره شهر است.

وی گفت: پاکسازی چهره شهر مطالبه مردم است و روزانه تماس های زیادی با ما گرفته می شود برای اینکه معتادانی که در سطح خیابانها هستند را جمع آوری کنیم.

به گفته وی: با پاکسازی چهره شهر، امنیت روانی و اجتماعی برای مردم ایجاد می شود و قصدمان نیز همین است.

کریمی همچنین با اشاره به اینکه ظرفیت ما به اندازه تعداد معتادان رهاشده در سطح شهر نیست گفت: به همین دلیل است که معتادان جمع آوری و پس از مدتی رها می شوند و هنگامی که علت آن را می پرسیم می گویند ظرفیت کافی نداریم.

در ادامه جلسه، افشار سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر نیز ضمن تذکیب نداشتن ظرفیت کافی برای معتادان متجاهر گفت: ظرفیت لازم وجود دارد اما ۳۵ تا ۷۰ درصد از معتادینی که در مراکز ماده ۱۶ نگهداری می شوند متجاهر نیستند و با شکایت خانواده قاضی آنها را به این مرکز ارجاع داده اند و در مجموع کمبود ظرفیت ماده ۱۶ نداریم و باید به سمت اشتغال توانمندسازی این افراد بعد از ترخیص حرکت کنیم.

وی همچنین با اشاره به اینکه غربالگری معتادان متجاهر باید از سوی سازمان بهزیستی انجام شود و سپس به مراکز ماده ۱۶ فرستاده شوند، گفت: اگر بخواهیم همه معتادان را در قالب ماده ۱۶ جمع آوری کنیم، در این صورت است که ظرفیت کافی نداریم اما باید پس از غربالگری فقط معتادان متجاهر به مراکز خاص خودشان فرستاده شوند.

وی گفت: بر اساس مصوبه این جلسه ظرف ۴۸ ساعت آینده جلسه مشترکی از سوی ستاد با بهزیستی برگزار شود تا مشکلات مربوطه برطرف و نسبت به نظارت و توانمندسازی از معتادان متجاهر اقدام شود.

انتهای پیام/

20 / 20 اعتیاد معتاد معتادان متجاهر سرهنگ کریمی سازمان بهزیستی معاون اطلاعات عملیات پلیس مبارزه با مواد مخدر پاکسازی چهره شهر امنیت روانی و اجتماعی مردم سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر افشار کمپ مراکز نگهداری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: اعتیاد معتاد معتادان متجاهر سرهنگ کریمی سازمان بهزیستی پاکسازی چهره شهر امنیت روانی و اجتماعی مردم سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر افشار کمپ مراکز نگهداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۶۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری

به گزارش خبرنگار مهر، سید رضا حسینی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: کمیته امداد در راستای تحقق احکام برنامه ششم و به منظور بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های موجود در بدنه مردمی، کوتاه کردن فرایندها، تسهیل در ارائه خدمات، ارتقای کیفیت خدمات مددکاری، ارتقای کیفیت زندگی، بهبود خدمت رسانی به مددجویان سالمند (فقط حمایتی) در جهت استفاده از ظرفیت مراکز نیکوکاری در ارائه خدمت به محرومین، هم افزایی و برون سپاری پرونده‌های مددجویی سالمندان را نیز به مراکز نیکوکاری مددکاری واگذار کرده است.

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته‌امداد استان هدف از این اقدام را بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی خیریه‌ها وسازمان‌های مردم نهاد بر شمرد و تصریح کرد: خدمت‌رسانی بهتر و مطلوب‌تر، رفع مشکلات نیازمندان و تأمین نیازهای آنها و کوچک‌سازی و چابک‌سازی سازمان از دیگر اهداف واگذاری پرونده‌ها به مراکز نیکوکاری است.

حسینی ادامه داد: ارائه آموزش‌های چهره به چهره و مؤثر در سبک زندگی، ارائه خدمات مطلوب‌تر به سالمندان، توانمندسازی خانواده‌های مستعد و افزایش رضایتمندی عمومی از برنامه‌های حوزه حمایت است.

کد خبر 6097064

دیگر خبرها

  • ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • بیش از ۱۷ هزار سالمند نیازمند، تحت پوشش مراکز نیکوکاری
  • کمترین خسارت به گندم‌های نگهداری شده در مراکز روباز خوزستان
  • کاهش کودکان کار در پایتخت
  • از بین رفتن کلونی‌های معتادان متجاهر در تهران
  • کاهش کودکان کار در پایتخت 
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه | امروز پاتوق معتادان متجاهر در تهران نداریم
  • چرخه بازپروری معتادان متجاهر کامل اجرا نمی‌شود /کارتن خواب‌ها چهره شهر را نا زیبا می‌کنند
  • زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد
  • تمهیدات لازم برای نگهداری دسترنج کشاورزان خوزستانی درنظر گرفته شد