Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های چهارمحال و بختیاری گفت: با اجرای دو طرح مناطق ویژه اقتصادی و شهرک توریستی شیدا توسط سازمان همیاری شهرداری‌ها ۳۰۰ شغل در بخش خصوصی ایجاد می‌شود. ۱۹ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۲ استانها چهارمحال و بختیاری نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، سجاد موسویان ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه سازمان همیاری شهرداری‌ها یک شرکت تجاری و بازرگانی است که سهامداران آن شهرداری‌ها هستند اظهار داشت: ضعف و تغییر بسیار در مدیریت، مشکلات اقتصادی و عدم نگاه علمی به چالش‌ها این سازمان را با مشکلاتی روبه‌رو کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه سازمان همیاری استان بدهی دارد و کارمندان آن چندین ماه حقوق و مطالبات دریافت نکرده‌اند، افزود: در حال حاضر مدیریت تک‌نفره کاری از پیش نمی‌برد و مدیریت مدرن تیمی و بارش فکری موجب پیشرفت می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: دو طرح مناطق ویژه اقتصادی و شهرک توریستی شیدا توسط سازمان همیاری شهرداری‌ها در استان در دست اجراست که می‌تواند درآمدزایی بالایی برای استان داشته باشد و 300 شغل در بخش خصوصی ایجاد کند.

موسویان ادامه داد: در طرح منطقه ویژه اقتصادی با 35 سرمایه‌گذارداخلی و 14 سرمایه‌گذار خارجی از کشورهای چین، روسیه و تونس گفتمان انجام شده و با 9 سرمایه گذار داخلی انعقاد قرارداد صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید:

سمنان| بهره‌برداری از گمرک منطقه ویژه اقتصادی دامغان

مدیرعامل همیاری شهرداری‌های اردبیل معرفی شد

تعامل شهرداری‌ها با سازمان همیاری در استان مرکزی افزایش یابد

مدیرعامل سازمان همیاری‌ شهرداری‌های چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه بهره‌برداری از منطقه ویژه اقتصادی آغاز شده است، گفت: صنایع سلولزی، صنایع کشاورزی، صنایع غذایی، صنایع دارویی و صنایع بسته‌بندی در این منطقه وجود دارد.

وی افزود: با توجه به شرایط ویژه استان و نزدیکی به آب‌های آزاد و مرز غربی کشور صنایع رزرو هم به این منطقه وارد شده که موجب رونق منطقه می‌‌شود.

موسویان تصریح کرد: متراژ کلی منطقه ویژه اقتصادی 391 هکتار است که در 211 پلاک طراحی شده است، تاکنون دو کیلومتر جاده آسفالت، برق 3 فاز و منبع آب برای منطقه مهیا شده است، آب این منطقه در حال حاضر از دو حلقه چاه تامین می‌‌شود اما پیش‌بینی شده تامین آب منطقه از طرح بن _بروجن انجام شود.

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: طرح منطقه ویژه اقتصادی از قانون کار معاف است و معافیت مقطعی ارزش افزوده دارد.

وی تشریح کرد: منطقه توریستی شیدا 186 هکتار مساحت دارد که کل پلاک‌های ویلایی آن 809 پلاک است از این تعداد 171 پلاک به صورت مشارکتی و 247 پلاک به صورت شرکتی واگذار شده است و 394 پلاک آزاد وجود دارد.

موسویان افزود: در حال حاضر در شهرک توریستی شیدا جاده دسترسی، معابر فاز یک و زیرساخت‌های داخلی مانند آب، برق، گاز و فضای سبز آماده شده است.

انتهای پیام/ح

R41350/P1357/S6,54/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۶۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه ششم چهارمحال و بختیاری در صدور پروانه کسب الکترونیکی کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ مدیرکل صمت استان گفت: با ثبت ۶ هزار و ۴۵۲ پروانه کسب الکترونیکی در سامانه ملی مجوز‌ها در جایگاه ششم کشور ایستاد.
رحمتی افزود: هم اکنون ۴۵ هزار و ۴۵۵ کاسب استان دارای پروانه کسب کاغذی هستند که از تعداد ۱۵ درصد با ثبت نام در سامانه ملی مجوز‌ها موفق به دریافت پروانه صنفی الکترونیکی شده اند.
وی گفت: اصناف و سایر فعالان اقتصادی باید هرچه زودتر مجوز‌های کاغذی خود را الکترونیکی کنید.
رحمتی گفت: همه فعالان اقتصادی اعم از صنفی، صنعتی، کشاورزی و خدماتی؛ براساس حکم تبصره ۷ ماده ۱ قانون تسهیل صدور مجوزها.
باید مجوز‌های کاغذی خود را تا ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ الکترونیکی کنند.
مدیرکل صمت افزود:از این تاریخ به بعد هر فعال اقتصادی که مجوزالکترونیکی (شناسه یکتا) نداشته باشد، از نظر قانون و سامانه‌های دولتی و بانکی بدون مجوز محسوب می‌شود.
رحمتی افزود: فعالان اقتصادی می‌توانند با مراجعه به درگاه ملی مجوز‌ها به آدرس mojavez.ir و با داشتن کارت ملی، کد پستی و شماره مجوز، مجوزالکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کند و نام شان در بانک اطلاعات کسب و کار‌ها qr.mojavez.ir قرار بگیرد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دانلود

دیگر خبرها

  • وعده سازمان بازرسی منطقه ۳ برای رفع مشکلات تولیدکنندگان
  • زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری ایران و پاکستان در حوزه انرژی فراهم است
  • ساخت و ساز غیرمجاز در زیارت گرگان پس از ۲۰ سال متوقف شد
  • سرمایه گذاری ۶۵۰۰ میلیاردی در منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی
  • سرمایه گذاری ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی سرمایه گذاران در منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی
  • کمبود دارو و شیرخشک در چهارمحال و بختیاری وجود ندارد
  • آلمانی‌ها برای مدیریت پسماند ۸۰میلیون یورو سرمایه‌گذاری کردند
  • کسب رتبه ششم چهارمحال و بختیاری در صدور پروانه کسب الکترونیکی کشور
  • احیای واحد‌های راکد و نیمه فعال تداوم می‌یابد
  • احیای واحدهای راکد و نیمه فعال آذربایجان غربی تداوم می‌یابد