Web Analytics Made Easy - Statcounter

۸ دانشگاه آذربایجان شرقی در نامه‌ای به پزشکیان اعلام کردند: شما در حوزه خود، هم مدیر بوده‌اید، هم وزیر و هم عضو کمیسیون و حال نایب رئیس، اما در این حوزه ...

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ۸ دانشگاه استان آذربایجان شرقی در مورد اظهارت اخیر مسعود پزشکیان، نایب رئیس مجلس در مراسم روز دانشجو در دانشگاه تبریز و علوم پزشکی نامه سرگشاده ارسال کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


متن نامه به شرح ذیل است:

بسمه تعالی

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو و نایب رئیس مجلس شورای اسلامی

جناب آقای دکتر پزشکیان

سلام علیکم

مواضع اخیر جنابعالی در مراسم روز دانشجو در دانشگاه تبریز و علوم پزشکی بهانه‌ای شد تا درباره اظهارات و سلوک سیاسی شما مداقه‌ای کرده و نظرتان را به مواردی که به تفصیل در ادامه می‌آید، جلب کنیم:

جنابعالی سه دهه از عمر چهل ساله انقلاب اسلامی را مسئولیت داشته اید و علی القاعده باید در مقام یک مسئول همواره پاسخگوی عملکرد خودتان باشید، اما شوربختانه همیشه ژست اپوزیسیون بخود گرفته اید و در جایگاه یک مدعی و مطالبه گر ایستاده اید.

ابهام اینجاست، اگر مسئولان بجای عمل به وظایف، صرفاً مطالبه گری پیشه کنند، چه کسی باید مطالبات را عملی کند؟! مضاف بر اینکه؛ در جایگاه‌هایی مسئولیت داشته اید که اصلاح امور وظیفه شما و در حیطه اختیاراتتان بوده است.

با این اوصاف تصویری که از شما در ذهن مردم نقش بسته، فرافکنی و فرار رو به جلو با نقد به جای پاسخگویی است. علاوه بر این، مواضع محکم و متقنی درباره موضوعات مختلف ندارید و یکی به میخ می‌زنید و یکی به نعل، شاید بتوان شخصیت شما را مجموعه‌ای از پاردوکس‌ها و تناقض‌ها تصوّر کرد.

به برخی تناقضات در مواضع شما طی سال‌های اخیر اشاره می‌کنیم گو اینکه اگر بخواهیم تناقضات شما در همه سال‌های مسئولیت تان را بگوییم مثنوی هفتاد من کاغذ خواهد شد:

۱. در سه دهه اخیر خواسته اید چهره‌ای منصف و عدالتخواه در اذهان شکل بدهید و پوشیه عدالت بر چهره گفتمان خود انداخته اید حال آنکه کدام مدعی عدالت، برای اجرای قانون درباره مفاسد شورا و شهرداری از ابتدا ابهام زایی کرده و در مقابل اجرای رای قطعی دادگاه سنگ اندازی می‌کند؟!

شما مدرس نهج البلاغه هستید و آنگونه که نشان می‌دهید به مبانی عدالت اسلامی آشنایید و اما در موارد مختلف از امثال آخوندی حمایت می‌کنید که آشکارا عدالت اسلامی را قبول نداشته و سنگ لیبرالیسم را به سینه می‌زند. پر واضح است شما در لفظ از عدالت سخن می‌گوئید، اما در عمل از مدیرانی حمایت می‌کنند که اساساً با این واژه بیگانه اند و اینجاست که تناقض‌ها رخ می‌نمایاند. در این فقره بحث ما با شما مال و منال آخوندی نیست که بحث را تقلیل داده و بگوئید "پول‌هایی که آخوندی گرفته معلوم است " بحث بر سر حمایت از تفکری است که اعتقادی به مقوله عدالت ندارد.

در جلسه اخیر گفته اید؛ "متاسفانه وقتی به قدرت می‌رسیم به جناح خودمان می‌پردازیم و سایر اقشار و گروه‌ها فراموش می‌شوند" لیکن مصادیق زیادی وجود دارد که ادعایتان را نقض می‌کند. به عنوان مثال در حادثه قطار تبریز - مشهد بجای پیگیری مطالبات مردم سمت وزیر راه و شهرسازی وقت ایستادید و تمام قد از او حمایت کردید. در موردی دیگر؛ چهار سال از طرح تحول سلامت ایراد گرفتید و آنرا بر خلاف اصول عدالت خواندید؛ با این حال باز سر بزنگاه و در جریان رای اعتماد وزرا به حمایت از قاضی زاده هاشمی پرداختید. با این وضع شایسته نیست بپرسیم از منظر شما باند بازی و ترجیح منافع حزبی بر منافع مردم چه شاخصه‌هایی بغیر از آنچه در عمل شما دیده شده خواهد داشت؟!
گفته اید "مشکل از ساختار است"، اما توجه ندارید که این حرف کلی است و باید در جزئیات ریز شد و قضاوت کرد. شما در حوزه تخصصی خودتان، هم مدیر کل بوده اید، هم وزیر و هم عضو کمیسیون و حال نایب رئیس مجلس، اما چرا در این حوزه بخصوص که تخصص هم دارید تاکنون و بعد از سی سال نتوانسته اید ساختار‌ها را اصلاح کنید و به بی عدالتی در این حوزه پایان دهید؟! اینجاست که نباید جای مطالبه گر و پاسخگو عوض شود.
جنابعالی در روند مذاکرات و تصویب برجام در مجلس شورای اسلامی همواره حامی آن بودید و علی رغم نداشتن سواد تخصصی در این حوزه به اذعان خود، عضو کمسیون ویژه برجام در مجلس هم شدید لکن حال که برجام توسط آمریکا پاره شده و وعده‌های موهوم برجامی رنگ باخته اند هیچ وقت در قبال چرایی حمایت از برجام پاسخی نداده اید و جالب‌تر آن است که باز این روز‌ها به مانند تجربه حمایت از برجام گشایش امور کشور را به تصویب لوایح بین المللی گره می‌زنید و بی هیچ تخصصی از لایحه سی اف تی و ... حمایت می‌کنید و مخالفان آن را تخطئه می‌کنید، چه تضمینی وجود دارد که این لوایح نیز به مانند برجام هزینه یک طرفه برای ملت به بار نیاورند؟!
دیگر اینکه شما در سخنرانی‌های اخیر گفته اید که هر کسی بسیجی بوده بعد‌ها به پست و مقام رسیده است حال آنکه از ابتدای انقلاب تاکنون بسیجی جماعت همواره سنگ زیرین انقلاب بوده و دور از هیاهوی قدرت طلبی سیاسیون و البته کم نیستند کسانی که ادعای بسیجی بودن داشته اند و آن را نردبانی برای پیشرفت خود در مسیر قدرت طلبی کرده اند. بسیجیِ تراز انقلاب اسلامی حاج عباس عبداللهی است که همچنان پیکر پاکش به وطن بازنگشته است، بسیجی صادقِ انقلاب عدالت اکبری ست. بسیجی مجاهد انقلاب فرهاد نعمتی است که در اردوی جهادی و بر اثر حادثه‌ای تلخ در مناطق محروم جان خود را فدا کرد. اینان کدام منصب و جایگاه را دارا بودند جز عشق به مردم و ولایت.
علی ایحال؛ آقای دکتر پزشکیان، تذبذب در گفتار مذموم است بدا به اینکه تذبذب و چندگانگی در عمل مشاهده گردد. این جمع آمادگی دارند از نزدیک حرف‌ها را به شما انتقال دهند و حرف‌های شما را نیز بشنوند حتی اگر گوش‌ها آشنا به این کلمات و حرف‌ها باشند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نائب رئیس مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۷۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالبه رهبر انقلاب از نشر کودک و نوجوان نیازمند شتاب بیشتر است / امروز دیگر خریدن کتاب ترسناک نیست

نفیسه سادات موسوی در مورد تلاش‌های انجام شده در حوزه نشر کودک و نوجوان گفت: با وجود همه کارهایی که شده اما باز هم نسبت به نقطه مطلوب عقب هستیم و باید شتاب کار در این حوزه را بیشتر کنیم.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو-علی حامدین، سال گذشته و در سی و چهارمین نمایشگاه بین‎‌المللی کتاب تهران موضوع کتاب در حوزه کودک و نوجوان را مورد توجه قرار دادند و فرمودند: «باید تا آنجا که امکان پذیر است در زمینه تولید کتاب‌های کودکان و نوجوانان متناسب با فرهنگ خودمان، تلاش شود تا از کتاب‌های بیگانه بی‌نیاز شویم.» به همین بهانه و در آستانه آغاز سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت و گویی داشتیم با نفیسه سادات موسوی فعال فرهنگی و کارشناس حوزه نشر کودک و نوجوان که با خبرنگار خبرگزاری دانشجو مطرح شد. 

نفیسه سادات موسوی در ابتدا و در پاسخ به این پرسش که  آیا پس از این توصیه رهبری، اتفاق یا تلاش مثبتی در این جهت صورت گرفته است؟ توضیح داد: 

مطالبه سال گذشته مقام معظم رهبری در نمایشگاه کتاب تهران نیازمند شتاب بیشتر است

با توجه به مطالبه سال گذشته رهبر انقلاب در بازدید از نمایشگاه سی و چهارم بین‌المللی کتاب تهران باید توجه داشته باشیم که این حوزه باید از آثار بیگانگان بی‌نیاز شود و کار تألیفی ما قابل توجه‌تر شود و نباید به ترجمه در این موضوع اکتفا کنیم چرا که هر اندازه در آثار ترجمه‌ای با تغییرات و ممیزی بتوانیم آن را بومی کنیم اما با توجه به بافت فرهنگی متفاوت و نامناسب و غیر متعارف که نسبت به فرهنگ ایرانی و اسلامی دارند باز هم اثر بلند مدت را روی کودکان ما می‌گذارند.

نفیسه سادات موسوی در مورد تلاش‌های انجام شده در حوزه نشر کودک و نوجوان افزود: با وجود همه کارهایی که شده اما باز هم نسبت به نقطه مطلوب عقب هستیم و باید با سرعت بیشتری در این حوزه کار کنیم و شتاب کار و فعالیت را  افزایش دهیم و هم در نشر دیجیتال و هم کاغذی نیازمند کار بیشتری هستیم. 

 کارگاه‌های خوبی در حوزه نویسندگی برای کودکان برگزار شد

موسوی در ادامه با بر شمردن فعالیت‌های انتشاراتی‌ها، نویسندگان و دغدغه‌مندان این  حوزه توضیح داد: نوید انتشار کتاب‌های خوبی در این حوزه را می‌دهم و امید داریم با آثار نویسندگان نام آشنا و جوان‌تری در این حوزه رو به رو شویم.

وی افزود: همچنین کارگاه‌های خوبی در این زمینه برگزار شده که دستگاه‌های فرهنگی مختلف از جمله سازمان تبلیغات، حوزه هنری، کانون پرورش فکری کودک و نوجوان و خانه کتاب که در مرداد ماه سال گذشته دوره‌های خوبی در زمینه نشر کودک و نوجوان برگزار کردند که اتفاقا دوره‌های قوی هم بود و در همه استان‌های کشور نیز برگزار شد و به تهران محدود نشدند.

این کارشناس حوزه نشر کودک و نوجوان در مورد وظایف دستگاه‌های فرهنگی که مخاطب مقام معظم رهبری بودند نیز اذعان داشت: این دستگاه‌ها بعد از فرمایشات رهبری به این موضوع ورود کردند و نوید بخش این خواهد بود که در ده سال آینده خروجی این حرکات را خواهیم دید هرچند به نظر من اینها کافی و رضایت بخش نیست ولی برای شروعش باید احترام قائل بود.  

استقبال مخاطبین به حوزه نشر کودک و نوجوان بیشتر خواهد شد

موسوی درمورد پیش بینی خود در شرایط نشر کودک و نوجوان در سی و پنجمین نمایشگاه بین الملللی کتاب تهران هم گفت: احساس می‌کنم استقبال مخاطبین به حوزه نشر کودک و نوجوان بیشتر خواهد شد و دلیلش هم این است که با توجه به موج رشد کتابخوانی از طریق رسانه‌های فرهنگی و سایر خروجی‌هایی که خانواده‌ها را در این زمینه همراه خواهند کرد فکر می‌کنم این علاقه‌مندی به کتابخوانی بیشتر شده و مسیرش بهتر در حال پیش رفتن است و مخاطبین ذائقه لازم برای توجه به مفید و مضر بودن کتاب‌های برای کودکان را بیشتر درک کنند.

امروز دیگر خریدن کتاب برای کودک و نوجوان ترسناک نیست

این فعال فرهنگی و نویسنده با معرفی نرم افزار و سایت «به‌خوان» که نوعی شبکه اجتماعی است و به معرفی کتاب‌ها می‌پردازد افزود: مروجین خوبی در این حوزه حضور دارند و کتاب‌ها را معرفی و در مورد آنها نقد و نظر می‌دهند. همچنین از این مجموعه‌ها باید به «کودمو» اشاره کرد که در آن نیز کتاب‌های خوب این حوزه  بررسی و معرفی می‌شوند.

نفیسه سادات موسوی اظهار داشت: امروز دیگر خریدن کتاب برای کودک و نوجوان ترسناک نیست و غرفه‌های نمایشگاه کتاب تهران در این حوزه پربازدید بوده و پیشبینی می‌کنم امسال هم با استقبال مخاطبین این حوزه همراه شود. اما برای استقبال بیشتر این حوزه نیاز به کمک رسانه ملی برای آشنایی خانواده‌ها با کتاب‌های امن و سالم در این حوزه داریم و این امر هم باید در ژانرهای مختلفی انجام پذیرد.

این فعال فرهنگی حوزه خانواده تأکید کرد: ما نیازمند بُن‌های خرید کتاب مخصوص کودک و نوجوان در کنار سایر تسهیلات نمایشگاه کتاب مثل تخفیف و بن برای دانشجویان و سایر اقشار هستیم.

معرفی انتشارتی‌های مطلوب حوزه کوک و نوجوان
نفیسه سادات موسوی در مورد معرفی کتاب نیز در پایان گفت: ترجیح می‌دهم به جای معرفی کتاب از انتشاراتی‌های خوب در حوزه کودک و نوجوان نام ببرم که از جمله آن «نشر قدیانی» که سابقه خوبی به خصوص در حوزه نوجوان دارد. انتشارات بعدی «کانون پرورشی فکری کودک و نوجوان» است که علاوه بر ارزان بودن فعالیت‌های اخیرش در این حوزه چشمگیر بوده و در موضوعات مختلف مثل: شعر و کودک، داستانی، طنر و رمان‌ها کتاب‌های پویایی دارند و نشر کتاب‌های بومی نسبت به ترجمه در این انتشاراتی غالب شده‌است. همچنین انتشارت «مهرک» به عنوان واحد کودک و نوجوان نشر سوره مهر حوزه هنری انقلاب اسلامی نیز به خصوص در حوزه کودک کتاب‌های خوبی دارد به خصوص در زمینه شعر پیشتاز است و سعی می‌کند بحث انقلاب اسلامی را در محتوای خود بگنجاند. «انتشارات فندوق» نیز در برخی تألیفات خود به خصوص در زمینه‌های تعاملی کتاب‌های خوبی از لحاظ بصری و محتوایی دارند و در حوزه دایره المعارف و دانشی نیز آثار برگزیده‌ای دارند. البته باید ترجمه‌هایشان بهتر شود اما برای کودکانی که علاقه‌مند به حوزه تاریخ هستند کتاب‌های خوبی منتشر می‌کنند.  

 

 

دیگر خبرها

  • ثبت بارش ۱۰۴ میلی متری باران در شیرآباد
  • ثبت بیشترین باران در شیرآباد
  • جذب ۳ هزار و ۱۰۱ حامی جدید برای حمایت از فرزندان ایتام و محسنین
  • «امروزِ دیروز» به آرتیبشن رسید/ پرسش از نقاشی یا عکاسی؟
  • مطالبه رهبر انقلاب از نشر کودک و نوجوان نیازمند شتاب بیشتر است / امروز دیگر خریدن کتاب ترسناک نیست
  • حمایت شورای عالی انقلاب فرهنگی از طرح‌های فرهنگی در کشور
  • بورس، امروز به کدام سمت حرکت می کند؛ ریزش یا ادامه صعود
  • دهقانی: زیست‌بوم دانش‌بنیان حامی سپاه درمسیر پیشرفت و اقتدار
  • فراجا در حوزه عفاف و حجاب وظایف ذاتی و قانونی دارد/ ما امروز همه نسبت به ناهنجاری‌های اجتماعی مسئولیت داریم و باید به وظایف خود عمل کنیم
  • ۶۷۸ خیر حامی کودکان تحت حمایت بهزیستی هستند