Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به راه‌اندازی مرکز تحقیقات مدیریت توسعه پایدار حوضه آبریز دریاچه ارومیه در دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: استانداری آذربایجان‌شرقی برای رسیدن به اهداف تحقیقاتی مرکز تحقیقات مدیریت توسعه پایدار حوضه آبریز دریاچه ارومیه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز و سایرمراکز برای ارائه خدمات تخصصی و اجرایی به‌صورت یکپارچه استقبال و حمایت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، «جواد رحمتی» در نشستی با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، گفت:‌ توسعه پایدار با توجه به موضوعات اجتماعی و اقتصادی در کنار مدیریت محیط‌زیست امکان‌پذیراست. 

وی ادامه داد: به‌رغم تصمیمات گرفته شده برای بهبود مصرف آب، از جمله استفاده از سیستم‌های آبیاری تحت‌فشار، در مناطقی شاهد گسترش سطح زیرکشت در حوضه آبریز هستیم و برطرف کردن این مشکل نیازمند اتخاذ یک رویکرد همه‌جانبه است که بتوانند با کارکردهای فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و محیط‌زیست و... برای توسعه پایدار در جوامع انسانی حوضه آبریز اثرگذار باشد. 

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی ابراز امیدواری کرد که این مرکز بتواند در پیشبرد سیاست‌های کلان محیط‌زیست کشور به‌خصوص در ارتباط با چالش‌های حوضه آبریز دریاچه ارومیه اثرگذار بوده و عملکرد مناسبی داشته باشد. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌شرقی هم در این نشست، گفت: مرکز تحقیقات مدیریت توسعه پایدار حوضه آبریز دریاچه ارومیه دانشگاه آزاد اسلامی در راستای برطرف کردن بحران‌های محیط‌زیست در سطح حوضه آبریز دریاچه ارومیه و برای کمک به بهبود وضعیت محیط‌زیست اجتماعی، اقتصادی و اکولوژیکی و رسیدن به توسعه پایدار در حوضه آبریز راه‌اندازی شده است. 

«عزیز جوانپور» گفت: با بهره‌گیری از ظرفیت استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی بحران‌ دریاچه ارومیه را بهبود می‌بخشیم. 

وی با بیان این‌که بهره‌گیری اثربخش از ظرفیت استادان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی استان و کشور در حوزه محیط‌زیست و توسعه پایدار از دیگر اهداف تأسیس این مرکز است، گفت: مرکز تحقیقات مدیریت توسعه پایدار حوضه آبریز دریاچه ارومیه در منطقه و کشور مجری طرح نظام موضوعات منظومه علمی مدیریت، مهندسی محیط‌زیست و توسعه پایدار حوضه آبریز دریاچه ارومیه است. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌شرقی خاطرنشان کرد: هدف از این منظومه، ایجاد ساختار پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکه‌ای(پایش) در خصوص محیط‌زیست و توسعه پایدار در حوضه آبریز و دریاچه ارومیه و بسترسازی برای استقرار سیستم مدیریت یکپارچه توسعه پایدار در حوضه آبریز است. 

وی افزود: انتظار بر این است که مسئولان و سازمان‌های ذی‌ربط بستر و حمایت‌های لازم را برای بهره‌مندی از ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی در کنار سایر مجموعه‌های ملی و محلی را فراهم کنند. 

مرکز تحقیقات مدیریت یکپارچه توسعه پایدار در حوضه آبریز دریاچه ارومیه از اردیبهشت ۹۷ بنا به تأکید حجت‌الاسلام «محمدعلی آل‌هاشم» نماینده ولی‌فقیه در استان آذربایجان‌شرقی و دکتر «علی‌اکبر ولایتی» رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر ضرورت حضور پررنگ دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در امر مشارکت برای احیای دریاچه ارومیه  تأسیس شد. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: درياچه اروميه منطقه آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۷۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غربالگری رانندگان پرخطر در آذربایجان‌شرقی طرحی مهم و موثر است

به گزارش خبرگزاری مهر، جبارعلی ذاکری روز چهارشنبه در جلسه کمیته سلامت و ایمنی ترافیک استان، طرح یاد شده را یکی از مهمترین و از اولویت‌های مدیریت ترافیکی آذربایجان شرقی برشمرد و افزود: با افزایش داده‌های به دست آمده از این طرح بدون شک خواهیم توانست در موضوع مدیریت ایمنی ترافیک در سطح استان تصمیمات علمی و تخصصی‌تر اتخاذ کنیم.

وی بر مشارکت و همکاری‌های فشرده بین آموزش و پرورش، نیروی انتظامی، شهرداری تبریز، مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه و سایر سازمان‌های مرتبط در اجرای این طرح مهم تاکید و اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی تبریز در مدت محدود توانسته است در طرح غربالگری رانندگان پرخطر موفق عمل کند، بر این اساس انتظار داریم اجرای طرح یاد شده ضمن تداوم مستمر در سطح استان انجام شود.

ذاکری موضوع ترافیک در کلانشهر تبریز به خصوص در اطراف برخی از بیمارستان‌ها و مراکز درمانی از جمله بیمارستان امام رضا، شهید مدنی و بهبود را مورد اشاره قرار داد و یادآور شد: انتظار داریم شهرداری تبریز، دانشگاه علوم پزشکی و آموزش و پرورش در مسیرهای پر ترافیکی که بیمارستان‌ها و مدارس واقع شده است، با همکاری و تعامل دست به دست هم دهند تا شاهد کاهش ترافیک در این مسیرها باشیم.

وی با اشاره به اجرای سامانه دیسپچ در اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی تبریز، گفت: توسعه این طرح در مناطق مختلف شهری به عنوان یک ضرورت باید مورد پیگیری قرار گیرد.

کد خبر 6087469

دیگر خبرها

  • نظم و انضباط اجتماعی بر پایه نظام آموزشی و تربیتی یک جامعه شکل می‌گیرد
  • انسداد ۲۵۷ حلقه چاه غیرمجاز در لرستان
  • غربالگری رانندگان پرخطر در آذربایجان‌شرقی طرحی مهم و موثر است
  • تشکیل کنسرسیوم مراکز علمی و پژوهشی در حوزه محیط‌زیست آذر بایجان غربی
  • دیدار با مدیر کل دفتر بازرسی ،مدیریت عملکرد ،امور حقوقی و ارتباطات مردمی استانداری آذربایجان غربی
  • اهداف تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی
  • طهرانچی: مسیر پیش روی دانشگاه آزاد اسلامی تحول بایدی است
  • رهاسازی بیش از ۴۴۶ میلیون متر مکعب آب به دریاچه ارومیه
  • رهاسازی بیش از ۴۴۶ میلیون مترمکعب آب به دریاچه ارومیه
  • لایروبی ۵۲ کیلومتر از رودخانه‌ها و مسیل‌های حوزه آبریز دریاچه ارومیه