Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بندرعباس- ايرنا- وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي گفت: دولت با روش هاي جديد آموزشي به دنبال واگذاري برخي از طرح هاي فني و مهارتي به بخش هاي غيردولتي است.

به گزارش ايرنا، محمد شريعتمداري عصر دوشنبه در آيين افتتاح مجتمع آموزشي فني و حرفه اي تدبير بندرعباس در جمع خبرنگاران افزود: دولت با استفاده از امکانات و فضاي آموزشي و با سرمايه گذاري و بازسازي مجدد، اين ظرفيت ها را در اختيار بخش خصوصي قرار مي دهد و با اين روش يک ظرفيت جديد به ظرفيت هاي خدماتي و توليدي اضافه مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره به افتتاح ساختمان مجتمع فني و حرفه اي تدبير بندرعباس گفت: اين ساختمان از جمله طرح هايي است که با سرمايه گذاري بخش خصوصي و با 200 هزار ساعت خدمات آموزشي در حوزه مهارت افزايي و اشتغال قدم برداشته است.
وزيرتعاون، کار و رفاه اجتماعي، نقش مشارکتي بخش هاي دولتي و غير دولتي استان هرمزگان در حوزه مهارت افزايي و ايجاد بازار کار براي جوانان بسيار تعيين کننده است.
شريعتمداري اظهار داشت: استان هرمزگان به علت وجود ظرفيت هاي طبيعي دريايي مي تواند در ارايه نقش منطقه اي و ملي واحدهاي توليدي اثرگذار باشد.
وي به وجود صنايع اقتصادي مستقر در غرب هرمزگان اشاره کرد و ياد آور شد: اين ظرفيت ها هر چند فرصت مناسبي براي بکارگيري نيروهاي بومي و محلي است اما در حوزه مهارت افزايي تلاش هاي خوبي صورت نگرفته است.
وي اظهار اميدواري کرد: مرکزهاي فني و حرفه اي در تربيت کادر فني و هنرجوهاي بومي اين استان در حوزه مهارت افزايي قدم هاي موثري تري بردارند.
* افتتاح مجتمع آموزشي فني وحرفه اي تدبير بندرعباس
ساختمان مجتمع آموزشي فني و حرفه اي تدبير با حضور وزير تعاون، کار ورفاه اجتماعي، امروز با هزينه 15 ميليارد ريال توسط بخش خصوصي افتتاح شد، اين مجتمع درپنج طبقه در زمينه بهداشت ايمني، فناوري اطلاعات، حسابداري، و دوره هاي کارآفريني فعاليت دارد.
مجتمع آموزشي تدبير با 13 کارگاه و 2 شعبه ظرفيت آموزش 300 نفر را به طور همزمان در رشته هاي مختلف دارد و سالانه بيش از يک هزار و 500 نفر در اين مجتمع در رشته هاي مختلف آموزش ديده و بيش از 30 درصد آنها نيز وارد بازار کار و کارآفريني مي شوند.
راه اندازي دوره مهارتي روش هاي فناوري انرژي نوين درمجتمع آموزشي تدبير براي نخستين بار در استان هرمزگان نيز در دست اقدام است که تا پايان سال اين دوره مهارتي برگزار مي شود.
اين مجتمع 4 سال متوالي رتبه اول استان و سوم کشوري را کسب کرده و از زمان شروع بکار اين مجتمع از سال 83 تاکنون هيچ تسهيلاتي براي راه اندازي، توسعه و گسترش اين مجتمع از بانک ها و خيرين دريافت نشده است.
به گزارش ايرنا، امروز دوشنبه همزمان با سفر جهانگيري، معاون اول رييس جمهوري به استان هرمزگان، محمد شريعتمداري وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي نيز ضمن در اين سفر همراه وي خواهد بود.
نشست با اتاق تعاون و تعاونگران استان، نشست شوراي هماهنگي مديران دستگاه هاي زيرمجموعه وزارت در استان و بازديد از تعاوني آموزش و اشتغال دريا رشمون از برنامه هاي امروز شريعتمداري به شهرستان بندرعباس است.
معاون اول رييس جمهوري در سفري دو روزه به استان هرمزگان ضمن ديدار عمومي با مردم منطقه محروم کوشا احمدي در شهرستان حاجي آباد، يک هزار و 200 طرح اشتغالزايي شهري و روستايي در سراسر کشور را به طور همزمان در اين شهرستان افتتاح مي شود.
حضور در جلسه شوراي اداري استان با رويکرد اقتصاد مقاومتي و با حضور کارآفرينان شهري و روستايي اين استان و بررسي مشکلات و مسائل فراروي کار آفرينان استان و اتخاذ تصميمات لازم در اين زمينه برنامه ديگر روز اول سفر جهانگيري به استان هرمزگان است.
معاون اول رييس جمهوري همچنين در دومين روز از اين سفر ضمن افتتاح چند پروژه مهم در منطقه ويژه اقتصادي هرمزگان، پروژه آب شيرين کن 100 هزار متر مکعبي هرمزگان را مورد بهره برداري قرار خواهد داد.
بازديد از بندر شهيد رجايي و گمرک استان، مجتمع کشتي سازي و تاسيسات آب شيرين کن يک ميليون متر مکعبي از ديگر برنامه هاي جهانگيري در اين سفر خواهد بود.
بازديد از خط انتقال آب از خليج فارس به صنايع استان هرمزگان، کرمان و يزد از ديگر برنامه‌هاي روز دوم سفر معاون اول رييس جمهوري است.
9887 /6048
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۷۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آزمون سمپاد مهارتی در ۱۱ استان کشور

فرهاد فتحی‌نژاد به راهکار سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش درباره ‌کارآفرینی و مهارت‌محوری اشاره کرد و گفت: «بر اساس راهکار (۵-۶) سند تحول بنیادین نظام آموزش‌وپرورش، آموزش و پرورش با موضوع «تنظیم و اجرای برنامه جامع کارآفرینی و مهارت‌آموزی برای تمام دوره‌های تحصیلی به ویژه دانش‌آموزان دوره متوسطه تا پایان برنامه پنجم توسعه در برنامه درسی و آموزشی» و با عنایت به اینکه یکی از ضرورت‌‎های جامعه امروز، آموزش نیروی متخصص و کارآمد متناسب با نیازهای بازار کار و ارتقای توان کارآفرینی با مسئولیت نظام آموزشی کشور است، سازمان ملّی پرورش استعدادهای درخشان اجرای طرح «سمپاد مهارتی» را آغاز کرده است.»

معاون برنامه‌ریزی و مدیریت سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان درباره رویکرد طرح سمپاد مهارتی گفت: «طرح سمپاد مهارتی برای شناسایی و هدایت دانش‌آموزان مدارس استعدادهای درخشان به «رشته‌ها،‌ حِرَف و مهارت‌های مورد نیاز حال و آینده کشور» با اهداف ارتقا و بهبود کیفیت آموزشی، شناسایی دانش‌آموزان خلاق و نوآور و ارتقای مهارت‌های کارآفرینی دانش‌آموزان مدارس استعدادهای درخشان و تربیت افراد ماهر متناسب با نیازهای صنعت و فناوری روی کار آمده است.»

وی از اجرای این طرح و آزمون ورودی مناسب برای این دانش‌آموزان از سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۳۹۸ خبر داد و افزود:«این طرح از سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ با رویکرد گسترش تدریجی، آرام و منطقی آغاز شده است. در طرح سمپاد مهارتی، جذب دانش‌آموزان مستعد و علاقه‌مند به تحصیل در رشته‌های فنی‌وحرفه‌ای در مدارس سمپاد از طریق برگزاری آزمون ورودی تکمیل ظرفیت پایه دهم دوره دوم متوسطه مدارس استعدادهای درخشان انجام می‌شود.»

وی درباره استان‌های فعال در زمینه اجرای این طرح ‌گفت: «در سال تحصیلی جاری، ۸۱۸ دانش‌آموز مدارس سمپاد در رشته‌های شبکه و نرم‌افزار، فتوگرافیک، پویانمایی و الکترونیک در ۱۱ استان البرز، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، مازندران، شهر تهران، کرمان، همدان، یزد، خوزستان، قم و اصفهان مشغول به تحصیل هستند. صرفاً دو هنرستان سمپاد مهارتی امیرکبیر (پسرانه) و سعدی (دخترانه) به‌صورت مستقل در شهر مقدس مشهد فعالیت دارند و در سایر استان‌های مجری طرح سمپاد مهارتی، رشته‌های مهارتی در فضای آموزشی رشته‌های نظری دایر است.»

فتحی‌نژاد بر لزوم اجرای برخی موارد برای راه‌اندازی رشته‌های مهارتی در مدارس سمپاد تأکید کرد و افزود: «سازمان برای راه‌اندازی رشته‌های مهارتی در مدارس سمپاد مواردی را لحاظ می‌کند. هماهنگی و اخذ مجوز ایجاد رشته مورد نظر از دفتر آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای معاونت آموزش متوسطه توسط ‌اداره کل آموزش‌وپرورش استان‌ها یکی از این موارد است. مکاتبه رسمی اداره کل با این سازمان مبنی بر اعلام نتیجه بررسی تمام جوانب ایجاد رشته مهارتی و تعهد استان مبنی بر تأمین نیروی انسانی توانمند مرتبط و تجهیز مدرسه مجری طرح سمپاد مهارتی به امکانات و تجهیزات آموزشی و استاندارد مورد نیاز، دیگر موضوع پیگیری سازمان استعدادهای درخشان است. در نهایت بازدید میدانی کارشناسان این سازمان برای تأیید فضا و تجهیزات جهت تشکیل این مدارس از مواردی است که سازمان استعدادهای درخشان برای تشکیل رشته‌های مهارتی لحاظ می‌کند.»

معاون برنامه‌ریزی و مدیریت سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان از آغاز به‌کار این طرح در دو استان دیگر خبر داد و گفت: «سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳، سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان با هماهنگی دفتر آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش معاونت متوسطه، با ایجاد رشته گرافیک در هنرستان سعدی مشهد مقدس و شبکه و نرم‌افزار در مدارس فرزانگان دو اهواز و فرزانگان حکیم‌زاده یزد موافقت کرده است و در سال تحصیلی آینده ۱۱ استان کشور در زمینه طرح سمپاد مهارتی فعال خواهند بود.»

منبع: پانا

دیگر خبرها

  • هنرآموزی برای کسب مهارتی پایدار
  • راهبری ۵ مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی واگذار می شود
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی
  • طرح نوآورانه و متفاوت در یک مرکز آموزشی قم
  • برگزاری آزمون سمپاد مهارتی در ۱۱ استان کشور
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی اعلام شد
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی با رتبه‌بندی آنها
  • خاندوزی: ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد