Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، صنعت گردشگری از مهمترین بخش‌های اقتصاد جهانی است که بیشترین درآمدزایی و اشتغال‌زایی را در میان صنایع مختلف جهان دارد و در چند دهه اخیر همواره رو به رشد بوده است. تنوع این حوزه سبب شده تا توجهات به سمت گردشگری جلب شود. در این میان برگزاری رویدادهای تخصصی موجب اعتبار بخشی، توجه رسانه‌ها و جذب سرمایه به مقاصد گردشگری، توسعه و رونق آن شده و به آن وجهه می‌بخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مریم توانای فرهی (مشاور مرکز توسعه گردشگری سلامت کشورهای اسلامی) ضمن تاکید بر اهمیت برگزاری رویدادهای تخصصی در حوزه گردشگری سلامت گفت: اقدامات صورت پذیرفته توسط بخش‌های اقتصادی و حوزه‌های سلامت جمهوری اسلامی ایران ضعیف است. امیدواریم با اهتمام جمعی به برگزاری با شکوه رویداد سالانه کنگره سلامت کشورهای اسلامی که همه ساله در شهر تهران برگزار می‌شود شاهد افزایش کمی و کیفی رویدادهای بین المللی حوزه سلامت باشیم. در این میان بهره مندی از کلیه ظرفیت‌های تخصصی و امکاناتی موجود در سطح کشور باید مد نظر قرار گیرد.

او در ادامه در خصوص  برگزاری و حضور در رویداد گردشگری سلامت هند گفت: رویداد Advantage health care 2018 از تاریخ ۱۳ لغایت ۱۵ آذر با حضور ۷۰ کشور و حدود ۵۰۰ نماینده خارجی در دهلی نو برگزار شد و فرصتی مناسب برای توسعه همکاری در حوزه گردشگری سلامت جمهوری اسلامی ایران با کشورهای هندوستان، ترکیه، افغانستان، عراق، تاجیکستان، ازبکستان، گرجستان و ... بود.

توانای فرهی در خصوص دستاوردهای حاصل از این سفر گفت: مذاکرات و توافقات بین نمایندگان مرکز توسعه گردشگری سلامت کشورهای اسلامی و سایر نمایندگان خارجی به منظور بهره مندی هرچه مطلوب‌تر از ظرفیت‌های طرفین و جلب مشارکت در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات بین الملل ، سرمایه گذاری، تبادل بیمار و نیروی متخصص و معرفی خدمات سلامت ایران اسلامی  از پیامدهای این رویداد بود.

مشاور مرکز توسعه گردشگری سلامت کشورهای اسلامی در ادامه اظهار داشت: ایران علاوه بر برخورداری از زیرساخت‌های مناسب گردشگری مانند اقامت، مراکز پذیرایی از گستردگی جغرافیایی نسبت به کشورهای همسایه برخوردار است. درعین حال، ثبات سیاسی و امنیت داخلی و هزینه‌های پایین خدمات درمانی و صنایع دارویی و تکنولوژی‌های درمانی و فعالیت پزشکان صاحب نام سبب شده تا توجهات به سمت گردشگری سلامت ایران جلب شود. از این رو حضور در چنین رویدادهایی به منظور تمرکز بر توسعه گردشگری سلامت می‌تواند موجب رونق این صنعت شود. درعین حال، تبادل تجربیات و اقدامات و رویکرد سایر کشورهای پیشرو را به همراه داشته باشد و ارتباط خوبی بین فعالان گردشگری ایجاد کند. ارتقاء گردشگری سلامت و توسعه اقتصاد کلان و تقویت تراز تجاری و راه‌های ورود ارز به کشور را فراهم سازد.

وی گفت: زمان آن رسیده با ثبات هر چه تمام برای توسعه و ترفیع گردشگری سلامت، ترقی و شکوفایی اقتصادی ، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی کشورمان گام برداریم.

حضور موثر مرکز توسعه گردشگری سلامت کشورهای اسلامی در عرصه بین الملل در سال‌های اخیر باعث توجه ویژه سایر کشورها به ایران شد و امید است با تقویت فعالیت‌های این نهاد در عرصه‌های ملی و بین المللی شاهد توفیق روزافزون در رشد و توسعه صنعت گردشگری سلامت کشورهای اسلامی و به ویژه کشور عزیزمان باشیم .

منبع: ایلنا

کلیدواژه: برندسازی گردشگری سلامت گردشگری سلامت کشورهای اسلامی خدمات سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۷۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مخبر عصر امروز (شنبه) در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در دیدار «کنستانتینیو چیونگا» معاون رییس جمهور زیمباوه با اشاره به ظرفیت‌های بسیار زیاد دو کشور برای تأمین و گسترش همکاری‌های فی مابین افزود: تعاملات اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای دوست و جهان براساس راهبرد برد-برد است.

معاون اول رئیس جمهور تبادلات علمی و دانشجویی، توسعه حمل و نقل و حل مسائل مالی و بانکی برای تسهیل روابط بخش خصوصی دو کشور را از دیگر زمینه‌های همکاری‌های ایران و زیمباوه برشمرد و تأکید کرد: دو کشور باید با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت نیز می‌باشد، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ده ساله همکاری‌های دو کشور تهیه و پیگیری و همچنین تفاهم نامه‌ها و قراردادهای امضاء شده هر چه سریع‌تر اجرایی و عملیاتی شود.

کنستانتینو چیونگا معاون رییس جمهور زیمباوه نیز با اشاره به توسعه روابط دیپلماتیک دو کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: ایران و زیمباوه در یک مسیر حرکت می‌کنند و با وجود جدایی و مسیر طولانی جغرافیایی، اهداف مشترک بسیار زیادی در برابر نظام سلطه دارند.

وی همچنین با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و تسلیت شهادت سرداران سپاه در این حمله تأکید کرد: تحریم‌های گسترده کشورهای غربی برای از بین بردن استقلال ایران و زیمباوه بوده است اما دو کشور می‌توانند با تعمیق روابط خود تحریم‌های دشمنان دو ملت را خنثی کنند.

وی همچنین با تأکید بر اجرای ۱۲ تفاهم نامه امضاء شده بین ایران و زیمباوه در دولت سیزدهم تصریح کرد: پیشرفت‌های شرکت‌های دانش بنیان و بخش خصوصی جمهوری اسلامی بسیار چشمگیر بوده است و به دنبال تقویت زیرساخت‌های همکاری دو جانبه براساس راهبرد برد-برد و بهره گیری از ظرفیت‌های ایران در زمینه‌های معدنی، انرژی، سلامت، پزشکی، کشاورزی، آبیاری مدرن و امنیت غذایی هستیم.

کد خبر 6090376 هادی رضایی

دیگر خبرها

  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • آغاز نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ با حضور ایرانسل
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • برگزاری نشست «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو»
  • ارتباط شبه سوئیفت با ۱۰ کشور داریم
  • محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود
  • آماده تبادل توانمندی‌های ایران با کشورهای آفریقایی هستیم
  • برگزاری ۱۱ کمیسیون تخصصی در همایش مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور