Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش مازندران با اشاره اهمیت برنامه تعالی و سند تحول بنیادین گفت: در همین راستا، فرصت را به دانش آموزان در مدرسه بدهیم تا سه اتفاق یعنی فرصت انتخاب، فرصت شادی کردن و فرصت مهارت آموزی رخ دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، کارگاه آموزشی استقرار مدل اجرایی تعالی مدیریت هنرستان‌های منتخب مازندران بعد از ظهر امروز به میزبانی شهرستان محمودآباد با حضور معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش مازندران و با هدف استانداردسازی سیستم های مدیریتی و ارتقاء توانمندی مدیران مدارس در برنامه ریزی ویژه مدیران هنرستان هایی که در الگوی ارزیابی مدل تعالی قرار دارند، برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش مازندران در این کارگاه با بیان سخنی از امام جعفرصادق(ع) که فرمودند : “هر کس تعقل کند ، رستگار نخواهد شد و تعقل بدون دانش میسر نگردد” ، اظهار کرد: دنیای امروز دنیای تصمیم گیری است بنابراین مدیران باید در لحظه تصمیم اتخاذ کنند که لازمه این کار آمادگی ذهنی است.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش با دو چالش جدی یعنی آموزش و نگهداری روبرو است، بیان داشت: قرار است برنامه تعالی ما را به سمتی برساند که آموزش را بیش از پیش نگهداری کنیم.

اسفندیار نظری افزود: قرار است مدارس ما به کمک شما مدیران برتر، گواهینامه ایزو دریافت کنند اما قبول کنیم گفتگوهای همه ما در راستای سند تحول بنیادین است.

وی با تأکید بر ضرورت اجرای برنامه تعالی و سند تحول در کنار یکدیگر خاطرنشان کرد: در راستای برنامه تعالی و سند تحول بنیادین ما فرصت را به دانش آموزان در مدرسه بدهیم تا سه اتفاق یعنی فرصت انتخاب، فرصت شادی کردن و فرصت مهارت آموزی رخ دهد.

این مسئول با بیان این نکته که کارآمد ترین نهاد اجتماعی در جامعه آموزش و پرورش است، اذعان داشت: توسعه با همراهی آموزش و پرورش انسانی می شود و آموزش و پرورش بیش از آن که یک دستگاه اجرایی باشد یک نهاد گسترده اجتماعی است که زیرساخت تربیتی توسعه را فراهم می آورد که در این بین مدرسه کانون تحول است و مدیر مدرسه محور جایگاه اصلی مدرسه است.

نظری همچنین گفت: انگیزه، مهارت های ارتباطی، زکاوت و زیرکی، راستی و صداقت، تشویق و پاداش به موقع، عملگرا بودن، تفویض قدرت، اعتماد به نفس، تسلط و ثبات هیجانی از ویژگی های شخصیتی مدیران موفق است و توصیه می شود تا مدیران مجری برنامه تعالی مدیریت، ضمن تقویت این ۱۰ ویژگی، باید آمادگی رویایی با ناکامی ها، کارشکنی ها و انتقادات درست و نادرست را در اجرای تصمیمات داشته باشند و در این راه از هیچ کوششی دریغ نکند.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش مازندران با اشاره به اینکه هدف شما مدیران پرتلاش به عنوان پرچم داران کیفیت و قلب های تپنده حوزه آموزش فنی و حرفه ای و کاردانش باید این باشد که نتیجه کار با رویکرد مناسب، منطقی و سریع، رضایت دانش آموزان، اولیاء و معلمان را در پی داشته باشد، اظهار کرد: از همه مهم تر به عملکرد دانش آموزان با سه شایستگی مهم یعنی دانش آموز فکور، دانش آموز مومن و دانش آموز با روحیه کارآفرینی به ثمر برسد.

نظری با بیان این نکته که در برنامه تعالی به دنبال رویکرد هستیم نه نتیجه، گفت: امیدواریم در مسابقات علمی عملی، علمی کاربردی، جشنواره ها و المپیادهای کارآفرینی شاهد آن باشیم که در واقع سه اتفاق مهم در مدارس، یعنی کسب دانش، کسب مهارت زندگی و کسب مهارت کسب و کار به عنوان اهداف مهم در مدارس روی دهد.

هدایت تحصیلی ۵۶ درصد دانش‌آموزان محمودآباد در رشته فنی و حرفه ای و کارو دانش

مدیر آموزش و پرورش محمودآباد نیز گفت: در راستای هدایت تحصیلی مناسب دانش آموزان در سال جاری تحصیلی، 56 درصد دانش آموزان پایه نهم شهرستان به شاخه فنی و حرفه ای و کاردانش هدایت شده اند.

مرتضی نصری گفت: ۱۱ هنرستان فنی و حرفه ای و کاردانش مستقل و ضمیمه در این شهرستان دایر است.

وی افزود: در راستای هدایت تحصیلی مناسب دانش آموزان در سال جاری تحصیلی، ۵۶ درصد دانش آموزان پایه نهم شهرستان به شاخه فنی و حرفه ای و کاردانش هدایت شده اند و ۴۴ درصد به شاخه نظری که در این زمینه جز سه شهر برتر استان هستیم.

مدیر آموزش و پرورش محمودآباد با اشاره به اینکه یک هزار و ۵۳۳ هنرجو در ۲۹ رشته تحصیلی و ۸۱ کلاس درس در هنرستان های شهرستان مشغول به تحصیل هستند، اظهار کرد: با توجه به رغبت دانش آموزان شهرستان به شاخه فنی و حرفه ای و کاردانش، در سال تحصیلی جدید یک هنرستان کاردانش مستقل با دو رشته تحصیلی به نام هنرستان شهید غلامپور به مجموع هنرستان ها اضافه کردیم.

نصری با اشاره به استقرار سیستم مدیریت کیفیت ایزو در هنرستان شهید کلانتری شهرستان محمودآباد به عنوان پایلوت کشوری گفت: در راستای بهبود کیفیت آموزشی، برنامه ریزی و حمایت مناسب جهت کسب رتبه های برتر کشوری و استانی هنرآموزان و هنرجویان شهرستان در مسابقات و جشنواره ها، اجرای مطلوب هفته پیوند اولیاء و کارگاه در سطح هنرستان ها در راستای مشارکت فعال خانواده ها در امر آموزش و پیگیری مجدانه آموزش همراه با تولید در هنرستان ها را از مهم ترین برنامه های اجرایی این مدیریت در سال تحصیلی پیش است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۸۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی

معاون وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی گفت: وزارت آموزش و پرورش با چند نفر از این افراد، برخورد کرده و از سیستم حذف شده‌اند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی؛ معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه قبل از انقلاب اسلامی، نهاد امور تربیتی وجود داشت و بعد از انقلاب اسلامی به ابتکار شهیدان رجایی و باهنر این نهاد شکل گرفت، اظهار کرد: معاونت پرورشی سال 1363 در وزارت آموزش و پرورش ایجاد اما در سال 1380 حذف شد آن هم با این منطق که معلمان در کلاس درس به جز فعالیت آموزشی باید فعالیت پرورشی و تربیتی داشته باشند.

وی افزود: انتظار اقدامات تربیتی از تمام اجزای آموزش و پرورش، صحیح است اما این موضوع دلیل نمی‌شود که فعالیت‌های پرورشی و تربیتی تعطیل شود، سال 1385 قانون احیای معاونت پرورشی در مجلس به تصویب رسید و تا به امروز با گذشت 18 سال، رهبر انقلاب به عدم رضایت از معاونت پرورشی اشاره دارند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: از معاونت پرورشی در حوزه مسائل تربیتی این انتظار وجود دارد که فرایند رشد دانش‌آموز را تسهیل کرده و سرعت دهد، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تاکید دارد که دانش‌آموز باید در تمام ساحت‌های تربیتی رشد کند.

فوق‌برنامه‌ها را تعطیل و فعالیت تربیتی جایگزین کنید

پورثانی با اشاره به اینکه اگر مسائل تربیتی حل شود مشکلات آموزشی دانش‌آموزان مرتفع خواهد شد، مطرح کرد: بنده زمانی که  مدیر مدرسه بودم، دانش‌آموزان معدل پایین داشتند و مدرسه برای حل این موضوع کلاس فوق برنامه برگزار می‌کرد اما بنده برای حل مسائل آموزشی، اقدامات تربیتی طراحی کردم، دانش‌آموزان را به اردو بردیم، کلاس ریاضی فوق برنامه را تعطیل و به جای آن فعالیت‌های تربیتی برگزار کردیم و در نهایت معدل مدرسه 4 نمره افزایش یافت. وقتی دانش‌آموز از حضور در مدرسه حس خوشایند داشته باشد و برای رسیدن زنگ آخر لحظه شماری نکند، قطعاً به آموزش علاقه مند می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری جشنواره فرهنگی و هنری دانش‌آموزان گفت: دانش‌آموزی دختر از شهر میناب استان هرمزگان در این جشنواره رتبه نخست را کسب کرد، او توانسته بود بدون هیچ کلاسی استعداد شعر را در خود شناسایی کرده و رشد دهد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش درباره اقدامات این معاونت در راستای تبیین دلایل شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل برای دانش‌آموزان عنوان کرد: کنشگری دانش‌آموزان، یکی از نکات مهم در فعالیت‌های پرورشی است و دانش‌آموز را عنصر فعال و موثر می‌دانیم، 50 هزار گروه جهاد تبین دانش‌آموزی داریم و دانش‌آموزان در گروه‌های 5 نفری و 7 نفری، اثر تولید می‌کنند. دانش‌آموزان دختر کتاب بی پرده با حجاب و دانش‌آموزان پسران کتاب یک ون شبهه را مطالعه کرده و تولید اثر می‌کنند.

وی ادامه داد: 300 هزار عنصر فعال در قالب بزرگترین رویداد جهاد تبیین را داریم و معتقدیم فضای دانش‌آموزی نباید به فضای تخصصی تبدیل شود، سرودی دارای اهمیت است که در کلاس درس، از محتوای کتاب درسی و توسط معلم و دانش‌آموزان کلاس، تهیه شود.

برخورد با معلم بلاگرها

پورثانی درباره اقدامات معلم بلاگرها عنوان کرد: دانش‌آموز وسیله نیست بلکه ما وسیله‌ای برای رشد دانش‌آموزان هستیم. معلم بلاگری که برای جمع کردن فالوئر در فضای مجازی، دانش‌آموز را وسیله می‌کند از تربیت هیچ چیزی دریافت نکرده و رسالت اصلی معلم و تربیت را فراموش کرده است.

واکنش آموزش‌وپرورش به اقدامات "معلم بلاگرها"/ فیلمبرداری از دانش‌آموزان در کلاس ممنوع است

وی ادامه داد: در بحث فعالیت معلم بلاگرها باید در در دو حوزه فعالیت کنیم. نخست؛ حوزه سلبی که وزارت آموزش و پرورش با چند نفر از افراد معلم نما به واسطه حکم هیئت رسیدگی به تخلفات اداری، برخورد کرده است و این افراد از سیستم حذف شده‌اند. برخورد با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی بوده است و با هر معلمی که شأن معلم یا همان رسالت انبیا را فراموش کند و از دانش‌آموز به عنوان وسیله استفاده کند، برخورد خواهد شد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: حوزه دوم؛ اقدامات ایجابی یا فرهنگی است، باید دانش‌‌آموزان را نسبت به نقش خود در فضای مجازی آگاه کنیم و در حوزه هوش مصنوعی و سواد رسانه‌ای اطلاعات آنها را افزایش دهیم تا خودشان اجازه ندهند که دستمایه این افراد شوند.

وی درباره نحوه گزینش معلمان مناسب و اینکه در برخی موارد شاهد تنبیه بدنی دانش‌آموزان به دلیل ورود معلمان نامناسب به آموزش و پرورش هستیم، گفت: ورود به آموزش و پرورش باید از طریق دانشگاه فرهنگیان باشد اما در مقطعی از زمان این دانشگاه تضعیف شد همچنین 300 هزار نفر از آموزشیاران نهضت سوادآموزی و افراد حق التدریس با مصوبه مجلس بدون گذراندن یک روز آموزش وارد مدارس شدند. هم اکنون در گزینش جدید، کانون‌های ارزیابی مستقر هستند که افراد را به طور دقیق بررسی می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • ۴ سالن ورزش دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • چهار سالن ورزشی دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی