Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی معاونت حقوقی قوه قضاییه، سیدجعفر کاظم پور در ابتدای کارگاه آموزشی«نظام عدالت ویژه اطفال و نوجوان برای قضات دادگستری استان تهران»، بر تشابه فعالیت قاضی و پزشک در فرآیند تشخیص بیماری و بزهکاری تاکید کرد و افزود: همانگونه که پزشک در هنگام تجویز دارو به پرسشگری و مشاهده­ گری بیمار می ­پردازد، قاضی نیز در مرحله تشخیص بزهکاری، همانند یک پرسشگر به طرح پرسش از کودک ناقض قانون و اطرافیانش می ­پردازد و هم در مقام یک مشاهده­ گر زوایای مختلف شخصیتی، روانی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. وی را مورد بررسی قرار می ­دهد.
در ادامه سیدعلی کاظمی مشاور معاون حقوقی قوه قضاییه در تنقیح قوانین و مقررات و فعال حقوق کودکان و نوجوانان ضمن حضور در این نشست افزود: قضات دادگاه های اطفال باید نسبت به بزهکاری و جرایم اطفال و نوجوانان، رویکرد کنشی، پیشگیرانه و فعالانه داشته باشند.
کارگاه سه روزه«نظام عدالت ویژه اطفال و نوجوان» از ۹۷/۹/۱۸ تا ۹۷/۹/۲۰ در تهران با حضور قضات دادگستری استان تهران برگزار می­ شود.
پیش از این نیز (هفته گذشته) کارگاه سه روزه مشاوران دادگاه های اطفال و نوجوانان به همت معاونت حقوقی قوه قضاییه برگزار شد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: کاظم پور لوايح مصلحت اطفال خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۹۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تبدیل هر خانه روستایی به یک کارگاه تولیدی

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل دفتر توسعه فعالیت‌های زنان روستایی و عشایری وزارت جهاد کشاورزی تبدیل هر خانه روستایی به یک کارگاه تولیدی را ضروری دانست.

مریم طهماسبی ۵ اردیبهشت در بازدید از اجرای طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» در روستای ایزی شهرستان سبزوار اظهار کرد: هدف وزارت جهاد کشاورزی تبدیل هر خانه‌ روستایی به یک کارگاه تولیدی با هدف کمک به اقتصاد خانوار روستایی است.

وی تبدیل هر خانه روستایی به یک کارگاه تولیدی را ضروری دانست و تصریح کرد: در طرح زنان کارآمد روستای سرآمد تلاش می‌شود با درگیر کردن زنان روستایی برای اجرای پروژه‌های اشتغالزا رونق اقتصادی و توسعه زنجیره ارزش یک محصول خاص را متناسب با ظرفیت هر منطقه امکان‌پذیر نماییم.

علی اصغر امانیان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سبزوار هم در این بازدید گفت: طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» با هدف بهبود معیشت خانوار روستایی در روستای ایزی از توابع بخش مرکزی این شهرستان اجرا شده است.

علی اصغر امانیان خاطرنشان کرد: زنان عضو صندوق اعتباری خرد زنان روستایی به عنوان زنان کارآمد در این طرح حضور دارند.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی به همراه مدیر جهادکشاورزی شهرستان، معاون برنامه ریزی فرمانداری ویژه و مسئولان استانی و شهرستانی از فعالیت‌های زنان روستایی روستای ایزی شهرستان سبزوار در طرح زنان کارآمد، روستای سرآمد بازدید کردند. بازدید از چند پروژه‌ی تولیدی زنان روستایی در روستاهای ایزی و دولت‌آباد از دیگر برنامه های این سفر بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امام جمعه تهران خطاب به متدینین: انگ زدن به یکدیگر مصلحت نیست
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • پیشگامی پلیس در استفاده ازظرفیت دانش‌آموزان درگسترش قانون‌
  • پلیس؛ پیشگام بهره‌مندی از ظرفیت دانش‌آموزان در گسترش قانون‌مداری
  • باید با شکات حرفه‌ای که قصد تخریب قضات و قوه قضاییه را دارند، برخورد شود
  • شناسایی قضات فاضل و انقلابی رویکرد قوه قضاییه است
  • تماشاخانه سیار کانون میهمان همدان
  • ضرورت تبدیل هر خانه روستایی به یک کارگاه تولیدی
  • کارگاه "راهبرد حقوقی و هماهنگی برای آزادی فلسطین" در استانبول برگزار شد
  • کشف حجاب وارداتی است!