Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- اگور گالن یک کلاژکار اهل ترکیه است که با نگاه متفاوتی از هنر خود برای به تصویر کشیدن دنیای غرب و خاورمیانه استفاده می‌کند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری میزان؛ اگور گالن یک کلاژکار اهل ترکیه است که با نگاه متفاوتی از هنر خود برای به تصویر کشیدن دنیای غرب و خاورمیانه استفاده می‌کند.

به اعتفاد او میان جهان غرب وشرق تفاوت‌های غم انگیزی حاکم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دختری که در غرب می‌خندد با دختر شرقی که زیر بمباران‌ها از مرگ می‌هراسد، بله این دو تصویر متفاوت از جهان ماست، همین‌ها باعث می‌شود او برای رساندن پیام خود از کلاژ‌های دیجیتال استفاده کند. به اعتقاد او اگر چه برخی تصاویر ممکن است ناراحت کننده باشند، اما، وظیفه‌ی یک هنرمند آگاهی بخشی به جهان است. او آرزو دارد روزی صلح در تمام دنیا فراگیر شود. آن چه در ادامه خواهید دید برخی از کارهای این هنرمند اهل ترکیه است: 

 

 

 

 

 

 

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: صلح غرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۰۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنعت نفت در دولت سیزدهم با اقدام‌های جهادی به صنعتی پویا بدل شد

مدیر دفتر انرژی، صنعت و معدن مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: نفت امروز به صنعتی پویا بدل شده و به بالندگی خوبی رسیده و شاهد هستیم که در دولت سیزدهم در این بخش کارهای جهادی شده است و این روند ادامه دارد.

حبیب‌الله ظفریان در گفت‌وگو با خبرنگار شانا، با بیان اینکه صنعت نفت در سال ۱۴۰۲ پیشرفت‌های خیره‌کننده‌ای را تجربه کرد، گفت: بنده از نزدیک در جریان پیشرفت‌های صنعت نفت قرار گرفته‌ام و مشاهده کردم کارهای بزرگی به‌ویژه در جزیره خارک که قلب تپنده صنعت نفت است انجام شده است.

وی افزود: نفت و گاز برای توسعه هرچه بیشتر به سرمایه‌گذاری نیاز دارند، از این رو تلاش ما این است بتوانیم با وضع قوانین، منابعی در اختیار صنعت نفت قرار دهیم و بخش خصوصی را نیز بیش از پیش وارد این صنعت کنیم.

مدیر دفتر انرژی، صنعت و معدن مرکز پژوهش‌های مجلس تصریح کرد: صنعت نفت امروز به صنعتی پویا تبدیل شده و به بالندگی خوبی رسیده و در دولت سیزدهم شاهد کارهای جهادی برای این صنعت بوده‌ایم و امیدواریم سال ۱۴۰۳ نیز این پیشرفت‌ها در صنعت نفت ایران تداوم یابد.

دیگر خبرها

  • افتخارآفرینی ملی‌پوش جوان ایرانی؛ بازی کنار ستارگان هندبال ساحلی جهان در المپیک
  • صنعت نفت در دولت سیزدهم با اقدام‌های جهادی به صنعتی پویا بدل شد
  • تغییر قدرت در دنیای ثروتمندان؛ بمبئی بر تخت پادشاهی آسیا نشست
  • مسی جدید دنیای فوتبال
  • عکس‌های دیدنی الناز شاکردوست در بیستون با تیپ متفاوت
  • مروری بر ۷ دهه حضور علی نصیریان در دنیای نمایش
  • مروری بر ۷ دهه حضور علی نصیریان در دنیای نمایش | از خاک حاصلخیز صحنه سنگلج
  • چرا «منشور اخلاقی سیاستمداران» در پارلمان ترکیه رای نیاورد؟
  • روز جهانی تئاتر + تاریخچه و شعار
  • گزارش ویژه: گران‌ترین برادران دنیای فوتبال