Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

هوپ شرایبر نویسنده بخش سبک زندگی سایت یاهو به درگیری های دو سیاستمدار آمریکایی پرداخته است.

آمریکا را به عنوان جامعه ای می شناسند که ایده آزادی مذهبی بیش از همه جای دنیا در آن جا تمرین می شود. اما این قضیه حتی در چنین جامعه ای نیز مناقشه برانگیز است. مثلا ای دبلیو جکسون نماینده محافظه کار کنگره آمریکا اعتقاد دارد در کنگره این کشور نباید مذاهب گوناگون نمایندگانی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از این که دموکرات ها قانون ۱۸۱ ساله ممنوعیت پوشیدن سرپوش – کلاه یا هر چیز دیگری – زیر سقف کنگره را زیر پا گذاشتند، ای دبلیو جکسون در نمایش رادیویی اش به حجاب ایلهان عمر نماینده سومالیایی تبار کنگره تاخت. او گفت: کنگره این روزها شبیه جمهوری اسلامی شده. او در ادامه گفته بود: ما یک کشور مسیحی – یهودی هستیم. ما کشور و ملتی هستیم که ریشه در مسیحیت داریم. و هر کس که این را دوست ندارد یا قبول ندارد، می تواند از آمریکا برود. ماجرا خیلی ساده است. فقط برو جای دیگری زندگی کن. سعی نکن کشور ما را تبدیل کنی به یک جور جمهوری اسلامی یا بخواهی قوانین شریعت را در کشور ما اجرا کنی.

این نماینده این سخنان را در اشاره به ایلهان عمر و رشیده طالب، اولین نمایندگان مسلمان کنگره گفته بود.

ایلهان البته روز جمعه به ادعاهای جکسون پاسخ داده و گفته بود که این جوری کنگره بیشتر شبیه آمریکا شده و تو هم چاره ای نداری مگر این که با این ماجرا کنار بیایی.

به گزارش منابع موثق تحقیقی در سال ۲۰۱۷ بیش از سه و نیم میلیون مسلمان در آمریکا زندگی می کردند. این آمار این نتایج را به دست می دهد که در سال ۲۰۴۰ مسلمین جای یهودیان را به عنوان دومین دین بزرگ آمریکا خواهند گرفت.

کاربران توئیتر در ادامه حرف های ایلهان عمر از او حمایت کرده و به جکسون انتقاد کرده اند. یکی نوشته: نمی دانم اگر یک بانوی راهبه محجبه هم وارد کنگره می شد، این ها این قدر عصبانی می شدند؟ کاربر دیگری هم گفته که این جوری تنوع زیبایی در کنگره دیده می شود. کاربر منتقد دیگری هم نوشته: معلوم می شود این ها زمانی شعارهای شان را قبول دارند که به نفع خودشان باشد. نظر دیگری هم حاکی از این بود که پیروزی ایلهان پیروزی پلورالیسم و چند صدایی و آزادی مذهبی بود.

حالا در ادامه این بحث ها جکسون می گوید که مبتلا به اسلام هراسی نیست، بلکه نگاه دیگری به قضیه دارد: این حقیقت که ما این افراد را برای کنگره یا دولت انتخاب کرده ایم، در اولویت نیست. حرف مرا اشتباه نگیرید. من به آزادی مذهبی آمریکا اعتقاد دارم. به قانون اساسی باور دارم. اما خودم شخصا به یک مسلمان رای نمی دهم یا او را در دفترم به کار نمی گیرم. من عقیده شخصی ام را می گویم. من این کار را نمی کنم. این کار را نمی کنم. نمی کنم.

جکسون در ادامه نظر بحث انگیز دیگری را ابراز کرد: تنها اسلام افراط گرایانه نیست که تهدیدی برای بشریت است. بلکه خود اسلام است. این عقیده من است.

به نظر می رسد این گفته های ای دبلیو جکسون تبعات فراوانی حداقل در فضای مجازی داشته باشد.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: سبک زندگی یاهو جامعه کنگره آمریکا قانون حجاب مسیحیت جمهوری اسلامی مسلمان دین توئیتر زیبایی دولت قانون اساسی فضای مجازی توئیتر جمهوری اسلامی زن مسلمان کنگره آمریکا مسلمان پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۰۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش کرملین به لایحه ضد‌روسی مجلس نمایندگان آمریکا

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در واکنش به تصویب لایحه‌ای در مجلس نمایندگان آمریکا که به دولت این کشور اجازه می‌دهد اموال بلوکه شده روسیه را به نفع اوکراین مصادره کند، گفت که واشنگتن در قبال هرگونه مصادره دارایی‌های مسکو پاسخگو خواهد بود.

به گزارش اسپوتنیک، سخنگوی کرملین تصریح کرد: «در مورد قانون مصادره دارایی‌های روسیه، ما هنوز باید جزئیات را مشخص کنیم... اگر واقعاً این‌طور باشد، آمریکا باید پاسخگوی آن باشد و در این‌جا بعید است که محدودیت زمانی وجود داشته باشد. ما این کار را به نحوی انجام خواهیم داد که به بهترین وجه مطابق با منافع ما باشد». 

پسکوف هشدار داد که مصادره دارایی‌های روسیه توسط واشنگتن صدمات جبران‌ناپذیری به تصویر آمریکا در محافل مالی وارد می‌کند و سرمایه‌گذاران را وادار می‌کند تا سرمایه‌های خود را به جای خرج کردن، پس‌انداز کنند.

او همچنین در مورد تصویب ۶۱ میلیارد دلار کمک جدید آمریکا به اوکراین، گفت که این اقدام «اوکراین را ویران می‌کند» و منجر به مرگ بیشتر اوکراینی‌ها می‌شود.

گفتنی است، پس از اعمال تحریم‌های متعدد بر روسیه، بخش زیادی از دارایی‌های این کشور در آمریکا مسدود شد. در همین راستا، مجلس نمایندگان آمریکا ساعاتی پیش قانونی را تصویب کرد که انتقال دارایی‌های روسیه در این کشور به اوکراین را تسهیل می‌کند. مسکو پیش‌تر این اقدام را نوعی «دزدی» خوانده بود.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • ناتو: طرحی برای اعزام نیرو به اوکراین نداریم، اما مشاور نظامی در کی‌یف داریم
  • نماینده کنگره آمریکا: نباید به اسرائیل برای کشتار بی‌گناهان کمک کنیم
  • نماینده کنگره آمریکا : نباید به اسرائیل برای کشتار بی‌گناهان کمک کنیم
  • سرمایه فرزندانمان را خرج امنیت کشورهای دیگر می‌کنیم
  • واکنش کرملین به لایحه ضد‌روسی مجلس نمایندگان آمریکا
  • آمریکا لایحه‌ ای در ضدیت با چند کشور تصویب کرد
  • تصویب کمک جدید به اوکراین و اسرائیل در مجلس نمایندگان آمریکا
  • مجلس نمایندگان آمریکا لایحه‌ای در ضدیت با چند کشور تصویب کرد
  • مجلس نمایندگان آمریکا کمک به اوکراین را تصویب کرد
  • کمک به اوکراین، جمهوری خواهان کنگره را به جان هم انداخت