Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی گفت: تحریم‌ها در کشور بخش‌های مختلفی از جمله «نظری و دینی، سیاسی، اقتصادی و نظامی» دارد، عربستان برای گسترش تحریم‌ها به انواع لابی گری‌ها متوسل شده که نتیجه آن تشویق شدن ترامپ برای خروج از برجام است.  

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اصغر فخریه کاشان قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در پانزدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت که صبح امروز در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد گفت: تحریم‌ها در کشور بخش‌های مختلفی از جمله «نظری و دینی، سیاسی، اقتصادی و نظامی» دارد، عربستان برای گسترش تحریم‌ها به انواع لابی گری‌ها متوسل شده که نتیجه آن تشویق شدن ترامپ برای خروج از برجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
 

وی در خصوص ماهیت تحریم‌ها اظهار کرد: ما در دانشگاه‌ها، مجلس و یا دولت هیچ فعالیتی جهت شناخت ماهیت تحریم‌ها انجام نداده ایم و بر اساس اسن تحریم‌ها، دانشجویان از تحصیل در دانشگاه‌های خارج از کشور منع شده اند.  

فخریه کاشان با اشاره به وسعت تحریم از گذشته تا کنون افزود: تحریم‌ها نسبت به گذشته وسیع‌تر شده مانند اینکه در پاییز ۹۲، ۱۱ طرح علیه ایران، اما در شرایط فعلی ۱۴۵ طرح است.

وی در ادامه گفت: در گذشته ۴۰۰ نفر، اما اکنون  ۷۰۶ نفر تحریم شده اند که نشان می‌دهد آمریکا بسیار هوشمندانه این فعالیت را انجام داده است و نگرانی ما این است که ۱۸۲ نفر یا شرکت دیگر در تحریم‌ها قرار گیرند.  

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: ناتوانی کشور ما در برابر تحریم‌ها ناشی از بی اطلاعی  متخصصان است که در این راستا مبالغ زیادی را نیز هدر داده ایم، برای شناسایی ریشه و ماهیت تحریم‌ها باید از دانشگاه‌ها کمک بگیریم.

فخریه کاشان در پایان گفت: ما باید جامعه را به تحریم‌ها حساس کنیم و دانشگاه‌ها در این زمینه باید کنفرانس‌هایی را برگزار کنند.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: لابی گری عربستان ماهیت تحریم ها دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۱۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظرسنجی جدید: افزایش اندک میزان محبوبیت جو بایدن

نتایج نظرسنجی‌های جدید نشان می‌دهد میزان محبوبیت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در ماه گذشته اندکی افزایش یافته است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، نتایج نظرسنجی های جدید رویترز/ ایپسوس نشان می دهد میزان محبوبیت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در ماه گذشته اندکی افزایش یافته است.

بر این اساس، دو پنجم آمریکایی های شرکت کننده در این نظرسنجی، عملکرد جو بایدن را تایید کردند در حالی که 56 درصد از بایدن راضی نیستند. این در حالی است که میزان محبوبیت و تایید عملکرد بایدن در نظرسنجی ماه گذشته 37 درصد بوده که کمترین میزان محبوبیت در دوران ریاست جمهوری او بوده است.

این نظرسنجی پس از سخنرانی سالانه بایدن در کنگره موسوم به سخنرانی وضعیت کشور انجام شد که بایدن در این سخنرانی جمهوری خواهان را به دلیل انتقادات از خودش درباره سن و قدرت جسمانی اش، به شدت به چالش کشید.

براساس نتایج این نظرسنجی، 23 درصد شرکت کنندگان در نظرسنجی، افراط گرایی سیاسی یا تهدید علیه دموکراسی را اصلی ترین نگرانی خود عنوان کرده اند در حالی که این رقم در نظرسنجی ماه گذشته 21 درصد بوده است. همچنین بیش از یک سوم دموکرات ها معادل 36 درصد، 11 درصد جمهوری خواهان و یک چهارم طرفداران مستقل، اعلام کردند اصلی ترین نگرانی آنها افراط گرایی سیاسی است.

این در حالی است که ترامپ بارها بدون ارائه مدارک و شواهدی مدعی شده که در جریان انتخابات 2020 تقلب شده و وی بلافاصله در یک سخنرانی پس از شکست در مقابل بایدن، این ادعا را بیان کرد و در نتیجه باعث حمله طرفدارانش به ساختمان کنگره شد. حمله ای که منجر به مرگ دستکم 5 نفر و دستگیری دهها نفر شد.

ترامپ نیز در کمپین های انتخاباتی خود اعلام کرده که تمام افرادی را که به اتهام دست داشتن در حمله به کنگره دستگیر و روانه زندان شده اند، آزاد خواهد کرد. ترامپ آنها را گروگان خواند.

از دیگر نگرانی های شرکت کنندگان در این نظرسنجی، اقتصاد با 19 درصد و موضوع مهاجرت با 17 درصد بوده است.

علاوه بر این، 32 درصد رای دهندگان جمهوری خواه، اعلام کردند موضوع مهاجرت اصلی ترین نگرانی آنهاست در حالی که این رقم در نظرسنجی ماه گذشته در بین جمهوری خواهان 38 درصد بوده است.

همچنین 65 درصد شرکت کنندگان در نظرسنجی، دیدگاهی نامطلوب درباره کنگره، 60 درصد دیدگاهی نامطلوب درباره سنا و 56 درصد همین دیدگاه را درباره دادگاه عالی  کشور دارند. بانک مرکزی تنها نهادی است که 53 درصد مردم دیدگاهی مثبت و مطلوب نسبت به آن دارند.

این در حالی است که جو بایدن 81 ساله اخیرا حد نصاب لازم برای نامزدی دموکرات ها به منظور شرکت در رقابت های انتخاباتی 2024 را به دست آورده و باید در انتخابات ماه نوامبر با دونالد ترامپ 77 ساله رقابت کند. تا نخستین رویارویی دوباره دو نامزد انتخاباتی در حدود 70 سال اخیر در تاریخ این کشور رقم بخورد. همچنین نگرانی های بسیار زیادی در مورد سن بالای جو بایدن برای تصدی دوباره سمت ریاست جمهوری وجود دارد.

در همین حال چندی قبل «کوین او کونور»، پزشک کاخ سفید اعلام کرد جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا از صلاحیت روان‌شناختی لازم برای ادامه وظایف خود در این سمت برخوردار است.

این ارزیابی در شرایطی مطرح شده که بایدن 81 ساله به دلیل نشان دادن نشانه‌های اولیه بیماری «دمانس» با انتقادهایی درباره نداشتن توانمندی‌های ذهنی لازم برای انجام وظایفش روبرو بوده است.

کونور یک روز بعد از معاینه بایدن در مرکز پزشکی والتر رید در بیانیه‌ای مدعی شده او «تمام مسئولیت‌های خود را بدون هیچ استثنا و تحفظ» انجام می‌دهد.

این پزشک کاخ سفید بایدن را به عنوان «یک مرد 81 ساله قوی، فعال و سالم» توصیف کرده است. او با وجود این تصریح کرده که ملاحظات پزشکی درباره بایدن ابتلای او به «آپنه انسدادی خواب» (نوعی اختلال خواب) و «فیبریلاسیون دهلیزی با پاسخ بطنی نرمال» است.

چند وقت پیش بازرس ویژه‌ای که در ماه‌های گذشته مشغول رسیدگی به پرونده پیدا شدن اسناد محرمانه در خانه و دفتر شخصی «جو بایدن» بوده در گزارش خود به حافظه ضعیف او اشاره کرده و نوشته بود بایدن در مصاحبه‌ای که پاییز گذشته با دادستان‌ها داشته قادر به یادآوری اتفاقات نبوده است.

وی همچنین نوشته چنانچه بایدن محاکمه می‌شد «احتمالاً در برابر هیئت منصفه دادگاه هم خودش را همان کسی نشان خواهد داد که ما در مصاحبه‌ها دیدیم؛ یعنی مردی سالخورده و خوش‌نیت با حافظه ضعیف.»

وی نوشته بعد از خروج بایدن از قدرت دشوار می‌توان هیئت منصفه دادگاه را متقاعد کرد «رئیس‌جمهور سابقی که سنش از 80 سال گذشته مرتکب جرمی شده که ارتکاب آن نیازمند داشتن [سطحی از] وضعیت روانی برای انجام اقدامات ارادی بوده است.»

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در پنجم نوامبر سال 2024 برگزار می شود. نتایج نظرسنجی های جدید نشان می دهد رقابت دوباره بین دونالد ترامپ و جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر فشرده و تنگاتنگ است و ترامپ با حدود 2 درصد در یک رقابت فرضی نسبت به بایدن پیشتاز است.

نظرسنجی ها: رقابت ترامپ و بایدن تنگاتنگ است

انتهای پیام/     

 

دیگر خبرها

  • عاقبت کسی که برای هموطنانش از ترامپ درخواست تحریم کرد+عکس
  • رونق محافل قرآنی ، راهکار مناسبی برای مقابله با هجمه فرهنگی بیگانگان
  • فراهم کردن بستر افزایش نشاط اجتماعی/گزارش وزرا به رئیس جمهور
  • نظرسنجی جدید: افزایش اندک میزان محبوبیت جو بایدن
  • تشویق رانندگان قانونمند در کرمان
  • پیشنهادی برای احیای برجام از طریق پوتین به ترامپ داده شد (فیلم)
  • یک ایرانی ناظر بازی عربستان و تاجیکستان
  • عباسی، استاد اقتصاد دانشگاه مریلند: فاصله اقتصاد ایران با ترکیه و عربستان در حال افزایش است/باید بتوانیم تورم را به زیر 20درصد برگردانیم// عبده تبریزی: ایران پتانسیل خروج از وضعیت فعلی را دارد/ در همین نظام هم کم تنش تر با هم زندگی می کردیم
  • افشای دیدار ضدبرجامی جان کری و سعودالفیصل در داخل هواپیما به روایت روحانی /چه کسانی ترامپ را برای خروج از برجام تشویق کردند؟
  • مشارکت مردم در جهش تولید با ارائه تسهیلات مالی به کسب‌وکار‌ها