Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۶۸۰ کودک دختر و پسر بازمانده از تحصیل در این استان شناسایی شده که اکثر این کودکان در مناطق روستایی و عشایری ساکن هستند.

به گزارش ایسنا، «هادی زارع‌پور» روز دوشنبه، 19 آذرماه در نشست شورای آموزش و پرورش استان افزود: ۱۸۰ نفر (83 دختر و 97 پسر) از این کودکان امسال تحت پوشش تحصیلی قرار گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: 500 کودک بازمانده از تحصیل استان شامل 250 دختر و 250 پسر هنوز تحت پوشش قرار نگرفته‌اند.

مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: از این کودک بازمانده از تحصیل استان 16 نفر فوتی هستند، 100 نفر بیمار صعب‌العلاج و 75 نفر مهاجرت به استان‌های دیگر داشتند.

زارع‌پور تصریح کرد: انسداد مبادی بی‌سوادی یکی از راهکارهای ریشه‌کن کردن بحث بی‌سوادی است که در این راستا باید بستر لازم برای تحصیل همه کسانی که در سن تعلیم هستند را فراهم کنیم.

وی ادامه داد: سال گذشته 15 مدرسه تک دانش‌آموزی در سطح استان داشتیم و کوشیدیم که حتی یک دانش‌آموز هم از تحصیل باز نماند. هم‌اکنون پوشش تحصیلی در مقطع ابتدایی استان 98.82 درصد است.

ازدواج زودهنگام در روستاها یکی از علل بازمانده از تحصیلی دانش‌آموزان

مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: در صورتی‌که بستر لازم برای پوشش تحصیلی این کودکان را فراهم کنیم، می‌توانیم پوشش تحصیلی استان را به 100درصد نزدیک کنیم.

زارع‌پور افزود: بیماری صعب‌العلاج کودک، مشکلات جسمی و حرکتی، اختلالات ذهنی کودک، کودک بدسرپرست، مهاجرت یا انتقال به استان‌های دیگر، ازدواج زودهنگام در روستاها و مشکلات اقتصادی خانواده‌ها و اشتغال کودکان(کودکان کار) از مهم‌ترین علل عدم بازگشت شماری از دانش‌آموزان تارک و بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش استان است.

وی گفت: منظور از افراد و کودکان بازمانده از تحصیل، کودکان 6تا 11سال بیشتر مدنظر است.

کهگیلویه با بیشترین درصد بی‌سوادی در کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: 6400 دانش‌آموز دختر و پسر این استان در مدارس شبانه‌روزی تحصیل می‌کنند.

زارع‌پور از آغاز طرح انسداد مبادی بی‌سوادی در راستای کاهش بی‌سوادی در استان خبر داد و گفت: این طرح می‌تواند نرم بی‌سوادی استان را به میانگین کشوری برساند.

وی با بیان این‌که شهرستان کهگیلویه بیشترین درصد بی‌سوادی استان را دارد، تصریح کرد: با اجرای طرح جامع پایلوت سوادآموزی در این شهرستان دنبال کاهش این فاصله هستیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: وجود دانش‌آموختگان بیکار، افزایش هزینه‌های تحصیلی در مناطق محروم، نامناسب بودن مدارس شبانه‌روزی، اجرا ‌نشدن دقیق طرح روستا مرکزی و پرداخت نشدن به موقع هزینه ایاب و ذهاب، البسه و ... از مهم‌ترین علل افزایش نرخ بی‌سوادی در شهرستان کهگیلویه هستند.

بیشترین نرخ انصراف از تحصیل در کهگیلویه میان دختران سوم راهنمایی به بالاتر

زارع‌پور ادامه داد: براساس قانون در هشت‌ سال اول تحصیل( دو دوره تحصیلی)، آموزش اجباری و در سال‌های بعدی اختیاری است که یک خلاء قانونی می‌باشد.

وی خاطرنشان کرد: بیشترین نرخ انصراف از تحصیل و ترک تحصیل در شهرستان کهگیلویه، استان کهگیلویه و بویراحمد در میان دانش‌آموزان دختر مقطع سوم راهنمایی به بعد است که پس از آن دیگر ادامه تحصیل نمی‌دهند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به این‌که، ۴۰ نوع مهارت‌آموزی در حوزه دانش‌آموزی در استان آغاز شده است، گفت: آمادگی داریم تا برای افرادی غیر از دانش‌آموزان نیز با دستگاه‌های مختلف استان در این‌باره برای مدل اجرا تفاهمنامه امضاء کنیم.

زارع‌پور خاطرنشان کرد: در هفته شوراها از شوراهای برتر در حوزه آموزش و پرورش تجلیل می‌شود و در برنامه کشوری هم برترین‌ها دعوت خواهند شد.

هم‌چنین «قباد مبشری»، مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: 5 خوابگاه شبانه‌روزی دانش‌آموزی در راستای جلوگیری از ترک تحصیل و بازماندن از تحصیل دانش‌آموزان مناطق محروم استان داریم که متأسفانه سیاست کمیته امداد در سطح کشور تعطیلی این خوابگاه‌هاست اما با توجه به محرومیت استان تاکنون مقاومت کرده‌ایم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانش آموز منطقه کهگیلویه و بویراحمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۱۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در دست اجرا در استان کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان در گفتگوی ویژه خبری صف اول در شبکه استانی دنا ضمن تبرک روز معمار گفت: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی دستگاه اجرایی در ۲۱ فروردین ۱۳۵۸ به فرمان امام خمینی (ره) تاسیس شد.

زبیر موسوی افزود: بنیاد مسکن در ۸ شهرستان از ۹ شهرستان در کهگیلویه و بویراحمد شعبه دارد و نمایندگی این بنیاد در شهرستان مارگون نیز به زودی راه اندازی می‌شود.

وی با بیان اینکه بنیاد مسکن تا حدودی کمبود نیروی انسانی ندارد، عنوان کرد: این بنیاد از طریق آزمون و مبادی قانونی به جذب نیرو اقدام می‌کند.

موسوی با تاکید بر اینکه تامین زمین برای ساخت مسکن در سه شهرستان بویراحمد، باشت و دنا با مشکل مواجه است گفت: بنیادمسکن این آمادگی را دارد برای رفع این مشکل با دستگاه‌ها و نهاد‌ها و ادارات این سه شهرستان وارد مذاکره شود.

مدیرکل بنیاد مسکن با اشاره به اینکه در کل استان هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در دست ساخت است، اضافه کرد: در شهرستان گچساران ۲۸۸ واحد مسکونی تقریبا تکمیل (در مرحله محوطه سازی) شد همچنین طرح ۱۳۲ واحدی این شهرستان  پیشرفت کاری ۴۰ درصدی دارد.

موسوی با اشاره به سایت هزار و ۱۰ واحدی در دهدشت نیز گفت: پیشرفت کاری این طرح نیز بسیار مطلوب است همچنین در شهرستان‌های لیکک، مارگون و دنا واگذاری زمین و رفع معارضات انجام شد.

وی با اشاره به اینکه تفاهم نامه‌هایی با نهاد‌های حمایتی برای ساخت مسکن محرومان انجام شد، ادامه داد: هزار و ۴۰۰ واحد مسکونی برای مددجویان این نهاد‌ها تا کنون ساخت و تحویل داده شد.

مدیرکل بنیاد مسکن با بیان اینکه ۷۲۰ روستای بالای ۲۰ خانوار در استان وحود دارد عنوان کرد: تا کنون تهیه طرح هادی برای همه این روستا‌ها انجام و بازنگری طرح هادی در ۵۵۰ روستا نیز انجام شد.

زبیر موسوی با بیان اینکه پارسال ۹۰۰ هزار متر مربع آسفالت معابر در روستا‌های انجام شد و امیدواریم با تخصیص اعتبار این مهم ادامه یابد.

موسوی با بیان اینکه ۷۲۰ متر مربع طول بازگشایی معابر ۲۴۰ هزار متر مربع زیرسازی، ۲۷۰ هزار متر مربع اجرای بیس پارسال انجام شد، اضافه کرد: ۲۴ هزار متر مربع جدول گذاری، ۲۴ هزار متر  سنگ فرش، کانال‌های هدایت سیلاب و دیوار هایل ۲۶ هزار متر  و ساماندهی فضا‌ها و پارک‌ها ۵۱ هزار متر مربع نیز پارسال انجام گرفت.

مدیرکل بنیاد مسکن پارسال هزار و ۸۳۰ فقره سند مسکن روستایی و شهری در استان صادر شد، تاکید کرد: در قابل طرح منظومه روستایی با هدف اشتغالزایی، کاشت گیاهان دارویی به صورت پایلوت در شهرستان گچساران در دستور کار است و امیدواریم این طرح را در همه شهرستان‌ها اجرایی کنیم.

مدیر کل بنیاد مسکن اضافه کرد: رفع مشکلات مردم در روستا‌ها به ویژه در حوزه اجرای طرح‌های هادی به جد در دستور کار این بنیاد است و امیدواریم به کمک دهیاری‌ها و شورا‌ها این معضل برطرف شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

دیگر خبرها

  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • ادامه تلاش‌های سه روزه آتش‌نشانان برای پیدا کردن جسد کودک ۵ ساله
  • ادامه تلاش‌های سه روز آتش‌نشانان برای پیدا کردن جسد کودک ۵ ساله
  • مدارس کار راهکاری برای کاهش ترک تحصیل / برنامه درسی هنوز برمبنای دهه ۶۰ است
  • تلاش غواصان برای یافتن پیکر بی‌جان کودک غرق شده در رودخانه خرسان
  • ساخت هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در دست اجرا در استان کهگیلویه و بویراحمد
  • ادامه تلاش برای یافتن کودک چهار ساله غرق شده در رود خرسان
  • رئیس هیات ورزش دانش‌آموزی کهگیلویه و بویراحمد انتخاب شد
  • تحصیل ۴۱۸ دانشجوی دکتری در دانشگاه آزاد کهگیلویه و بویراحمد