Web Analytics Made Easy - Statcounter

خمین - ایرنا - استاندار استان مرکزی گفت: بخش نخست بزرگترین واحد تولید کننده سلول های خورشیدی کشور و خاورمیانه در خمین تا پایان امسال بهره برداری می شود.

سید «علی آقازاده » عصر روز دوشنبه در حاشیه بازدید از ناحیه صنعتی شهید سعیدی خمین در جمع خبرنگاران افزود: بزرگترین واحد تولید کنننده سلول های خورشیدی خاورمیانه در ناحیه صنعتی شهید سعیدی خمین با حدود 70 درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهارداشت: همه تجهیزات این واحد صنعتی از کشورهای اروپایی خریداری شده که بیشتر آنها وارد سایت و نصب شده و مابقی نیز به زودی نصب می شود.
استاندار مرکزی افزود: این واحد تولیدی در زیرساخت برق مشکلاتی داشت که با تمهیدات اندیشیده شده مشکل تامین برق نیز حل شد.
آقازاده بیان کرد: کاهش هزینه برق مصرفی و تعمیر و نگهداری مناسب از مزایای سلول های خورشیدی است که امید است راه اندازی بخش اول این واحد تولیدی فرهنگ استفاده از انرژی های پاک را با توجه به شرایط جغرافیایی کشور، نهادینه کند.
فرماندار خمین در نشست بررسی مشکلات زیر ساخت های شهرک و نواحی صنعتی گفت: نواحی و شهر ک صنعتی خمین با مشکل آب و برق مواجه هستند.
«احمد طهرانی» افزود: در ناحیه صنعتی شهید سعیدی و شهدای خرمدشت مشکل تامین برق وجود دارد به طوری که امکان واگذاری و تامین برق حتی برای اهالی قورچی باشی وجود ندارد.
وی بیان کرد: برق فشارقوی برای راه اندازی صنایع مادر و صنایع جدید در خمین وجود ندارد و ساخت نیروگاه 500 مگاواتی از مصوبات دولت نهم و ستاد اقتصاد مقاومتی تاکنون در این شهرستان اجرایی نشده است.
فرماندار خمین اظهارداشت: نبود پست برق 63 کیلو واتی در ناحیه صنعتی سعیدی و خرمدشت و پست برق 400 کیلو واتی در شهرک صنعتی باعث شده طرح های صنعتی که مصرف بالا برق دارند، به بهره برداری نرسند.
فرماندار خمین خواستار تامین آب از خط انتقال آب از سد کوچری به صنعت خمین شد و افزود: 30 لیتر آب بر ثانیه از این خط انتقال به شهرک صنعتی خمین و 10 لیتر در ثانیه به ناحیه صنعتی شهید سعیدی مصوب شده که تا کنون اجرایی نشده است.
طهرانی افزود: دولت امتیازاتی به خمین داده که در بخش صنعت تحول ایجاد می کند.
وی اضافه کرد: واحدهای تازه تاسیس طبق برنامه چهارم توسعه در مناطق محروم تا 20 سال از معافیت های مالیاتی برخوردار می شوند که این روند تاکنون در خمین اجرایی نشده است.
طهرانی بیان کرد: اجرایی شدن معافیت های مالیاتی طبق برنامه چهارم توسعه و ایجاد زیر ساختهای آب و برق باعث تسریع در توسعه صنعت این شهرستان می شود.
عملیات اجرایی واحد تولید کننده سلول های خورشیدی از سال گذشته در مساحت 15 هکتار در شهرستان خمین کلید خورد.
ظرفیت تولید سلول های خورشیدی در این واحد صنعتی 90 هزار قطعه سلول در روز است، که معادل 32 میلیون قطعه سلول در سال می شود.
متوسط توان الکتریکی خروجی هر قطعه سلول را بیش از چهار وات بیان کرد و افزود: بهره وری عملکرد این محصول تولیدی بیش از 98 درصد با نرخ مقاومت کمتر از یک درصد است.
سیستم تصویری کنترل کیفیت رنگی به منظور ایجاد ظاهر یکنواخت سلول ها در سطح پنل پیش بینی شده و سیستم کنترل کیفیت الکتریکی سلول ها به صورت 100 درصد است.
سلول های خورشیدی این واحد تولیدی از نوع چند کریستال در قالب 6 اینچی تولید می شود که این روش تولیدی اکنون به عنوان روش تولید استاندارد در سلول های فتوولتائیک شناخته شده است.
شهرستان خمین از توابع استان مرکزی دارای یک شهرک صنعتی و 2 ناحیه صنعتی است.
7277/3075

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد صنعت معدن و تجارت بزرگترين واحد توليدي سلولهاي خورشيدي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۱۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران با تأکید بر بازگشت ۲۰۰ واحد راکد به چرخه تولید، از صادرات ۹ میلیارد دلاری محصولات واحدهای تولیدی این استان به کشورهای مختلف خبر داد و گفت: افزایش صادرات از استان تهران با جدیت دنبال می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از استان تهران، محمود سیجانی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه استان تهران بزرگترین استان صنعتی کشور از نظر تولید و سرمایه‌گذاری است، گفت: در استان تهران به دلیل قانون شعاع 120 کیلومتر، محدودیت‌هایی برای توسعه شرکت‌ها و واحدهای تولید وجود دارد و فقط شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند در استان تهران طرح توسعه را اجرا و فعالیت کنند.

وی افزود: دولت در رابطه با قانون شعاع 120 کیلومتر مجوزی را صادر کرده که واحدهای تولیدی فقط در عرصه خود می‌توانند واحدهای تولیدی را توسعه دهند.

وجود 400 واحد راکد صنعتی در استان تهران

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران با تاکید بر احیای واحدهای تعطیل و راکد گفت: 200 واحد راکد در استان تهران احیا شده است و 400 واحد راکد دیگر در استان وجود دارد که با حضور سرمایه‌گذار می‌توانیم واحدهای راکد را احیا و به چرخه صنعت بازگردانیم.

صادرات 9 میلیارد دلاری استان تهران

سیجانی کمک به نقدینگی، مواد اولیه و صدور مجوز گواهی برند فعالیت کارخانه واحدهای تولید را از عوامل مهم احیای واحدهای راکد تولیدی عنوان کرد و ابراز داشت: افزایش صادرات از سیاست ‌های مهم سازمان صمت استان تهران است و با جدیت آن را دنبال می‌کنیم؛ در این راستا 9 میلیارد دلار محصولات واحدهای تولیدی از گمرکات به کشورهای مختلف صادر شده است.

سیجانی با بیان اینکه بازدید میدانی از واحدهای تولیدی که با مشکلاتی دست و پنجه نرم می‌کنند، به صورت مستمر انجام و در کارگروه تسهیل بررسی و رسیدگی می‌شود، گفت: مشکلات یک هزار و 100 واحد تولیدی در کارگروه تسهیل استان تهران بررسی و مشکلات عمده آنها تا حدودی مرتفع شده است.

وی با بیان اینکه 107 واحد تولیدی در استان تهران مجوز شرکت دانش بنیان اخذ کرده‌اند تصریح کرد: 568 واحد تولیدی در استان تهران افزایش ظرفیت و توسعه داشته است.

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران با بیان اینکه 26 نمایشگاه عرضه کالا در استان برگزار شده است، ابراز داشت: 67 پروژه صنعتی با سرمایه‌گذاری 16 هزار میلیارد تومانی در یک سال گذشته در استان تهران به بهره‌برداری رسیده است.

پوشاک، قطعات خودرو و دخانیات بیشترین اقلام قاچاق در استان

سیجانی با بیان اینکه پوشاک، قطعات خودرو و دخانیات بیشترین اقلام قاچاق کالا را به خود اختصاص داده است، تصریح کرد: ثبت انبارها در سامانه جامع انبارها الزامی است و در صادرت عدم ثبت انبارها در سامانه تخلف تعزیراتی محسوب می‌شود و با کالای موجود در انبار به عنوان کالای قاچاق برخورد خواهد شد.

صادرات 286 میلیون دلاری ایران به پاکستان در 3 ماه

وی با بیان اینکه تمرکز انبارهای استان تهران در شهرستان ری از نظر پدافند غیر عامل دارای معایب است، گفت: انبارهای متمرکز در شهرری با نزدیکی به شریان‌های ارتباطی دارای محاسن است و شهرستان رباط کریم نیز می‌تواند، بارانداز انبارهای دپوی کالا در استان تهران باشد.

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران در پایان خاطرنشان کرد برای تحقق شعار سال که مورد تاکید مقام معظم رهبری است، همه ارگان‌ها به ویژه بانک‌ها، سازمان امور مالیاتی و بیمه باید کمک حال واحدهای صنعتی و تولیدی باشند تا در سال‌جاری شاهد شکوفایی بیش از حد حوزه صنعت و تولید باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گازرسانی به ۱۰۰ واحد صنعتی در کردستان
  • بررسی و رفع مشکلات ۱۷ طرح تولیدی و صنعتی چهارمحال و بختیاری
  • گازرسانی به ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی در کردستان
  • ‌پروژه خط اختصاصی برق شهرک صنعتی فراشبند تکمیل می‌شود
  • بهره برداری از بزرگترین مزرعه خورشیدی برای نمک زدایی در عمان
  • احیاء یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال
  • بهره برداری از ۷ طرح برق رسانی درچهارمحال و بختیاری
  • ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی در دشتستان تخصیص یافت
  • بهره برداری ۷ طرح برق رسانی در چهارمحال و بختیاری
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران