Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ مریم حافظی مسئول فرهنگی حوزه نرجس خواهران دلیجان و خبرنگار نمونه و عکاس حرفه ای در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری بسیجی استان مرکزی با اشاره به موفقیت هایی که کسب کرده است گفت: رتبه برتر در بحث فیلم نامه نویسی با موضوع آب و محیط زیست و رتبه دوم کشوری مقالات علمی و رتبه سوم عکاسی کسب کردم و علت پرداختن به موضوع آب دغدغه ای که در رفتارم برای کمبود این نعمت الهی حس می کنم می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: متأسفانه معضلاتی که در بخش اسراف آب وجود دارد بسیار جای کار دارد و می طلبد نخبگان دانشگاهی و رسانه ها در این موضوع ورود پیدا کنند.

حافظی اظهار داشت: مدیریت در استفاده از منابع فعلی آب، بررسی شرایط منابع آبی، برنامه ریزی برای استفاده بهینه، نوسازی شبکه توزیع و سامانه های نوین آبیاری به ویژه در بخش کشاورزی و فرهنگسازی مستمر در جامعه برای صرفه‌جویی، از راهکارهای مدیریتی در شرایط فعلی برای بهره مندی هرچه بیشتر از آب است که این موارد باید توسط قشر هنرمندان و خبرنگاران با لطافت خاصی به آگاهی و اطلاع مردم برسد.

این نخبه بسیجی توضیح داد: به نظر می رسد مدیریت منابع آبی در شرایط کم آبی فعلی، نیازمند همراهی بخش های مختلف به ویژه کشاورزی، آشامیدنی و بخش صنعت است که این موضوع فقط با کمک رسانه های کشور امکان پذیر است که با ابتکار و خلاقیت خود باید این دغدغه ها را به تصویر بکشند.

وی تأکید کرد: همچنین مواردی چون بهینه سازی شبکه های انتقال و توزیع، نوین کردن سامانه های آبیاری و ایجاد تصفیه خانه برای استفاده از پساب در بخش صنعت به عنوان مهمترین رویکردها باید در دستور کار رسانه ها و نهادهای اجتماعی قرار بگیرند.

حافظی با اظهار تأسف نسبت به عملکرد برخی در برخورد با صرفه جویی آب گفت: متأسفانه شنیدن کمبود آب در دشت های کشاورزی، آبرسانی با تانکر به مردم، خشک شدن برخی دشتها و رودخانه ها تا پایین تر رفتن سطح آب های زیرزمینی ایران، خبر معمولی برای جامعه ایرانی محسوب می شود که جا دارد نخبگان و رسانه های کشور به این موضوع ورود پیدا کنند.

وی افزود: متوجه باشیم که در قبال کمّیت آب مسئولیم زیرا اگر مسئولانه عمل نکنیم، خلاقیت و توانمندی‌های خود را برای مدیریت مصرف و تقاضای آب به‌کار نگیریم و نوآورانه‌ترین ابزارهای اقتصادی، اجتماعی و سیاسی را برای مدیریت منابع آب به‌کار نگیریم، به سرعت با کمبود آزاردهنده آب مواجه خواهیم شد.

این فعال بسیجی تصریح کرد: وظیفه ما در این بحران بی آبی در حقیقت این است که وضعیت منابع و مصارف آب کشور را به درستی بشناسیم، مسئولیت‌های خود در قبال این شرائط را عالمانه تعریف کنیم و متعهدانه در جهت ساختن میهنی آباد، پایدار و سرزنده، با همه وجود عمل کنیم و به مسئولیت‌های‌مان پایبند باشیم.

حافظی در پایان خاطر نشان کرد: مسئولین بخش های فرهنگی فعالین اینگونه بخش ها را شناسایی کنند و برای پیشرفت کار آنها حمایت های جزئی داشته باشند،کسانی که دغدغه های اجتماعی دارند باید توسط بسیج حمایت شوند، ظرفیت های گسترده بسیج که یکی از آنها مردمی بودن آن است می تواند کارگاه هایی برای فعالین اجتماعی تشکیل دهد و آنها در کنار یکدیگر برای پیگیری معضلاتی چون آب و محیط زیست جمع کند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۱۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اورژانس قزوین ‌۱۲۰ نیرو کم دارد

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث استان قزوین گفت: اورژانس قزوین با کمبود نیروی ۱۲۰ نفری مواجه است و در ۶ ماه گذشته وضعیت تغییری نکرده است، نیروهای جدیدی هم که جذب شده‌اند در واقع تبدیل وضعیت هستند که تعداد خاصی بر نیروی انسانی مورد نیاز ما اضافه نشده و موضوع نداشتن نیروی خانم همچنان مشکل ماست.

حسن اسماعیلی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این موضوع که بیشترین مشکلات حوزه اورژانس در زمینه کمبود نیروی انسانی و منابع مالی و اعتباری خلاصه می‌شود، اظهار کرد: این موضوع تنها مشکل استان قزوین نیست بلکه همه استان‌های کشور با این مسئله مواجه هستند.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث استان قزوین ادامه داد: در حال حاضر ۲ موتورلانس به ناوگان قزوین اضافه شده که پشتیبان پایگاه‌ها هستند و به خاطر کمبود نیرو هنوز نتوانسته‌ایم بر تعداد موتورلانس‌ها اضافه کنیم.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث استان قزوین ادامه داد: از حدود سه سال پیش مشکلات بیشتر هم خودشان را نشان داده‌اند چراکه با کمبود منابع مالی و انسانی روبه‌رو شده‌ایم و اگر بخواهیم به طور ریشه‌ای به این موضوع بپردازیم باید گفت که یکی از مشکلات عدم استقلال سازمان و زیر مجموعه دانشگاه‌های علوم پزشکی بودن است.

وی بیان کرد: شاید استقلال سازمان بتواند تا حدودی مشکلات را حل کند، ما بخشی از منابع و اعتبارات مورد نیاز خود را از سازمان و وزارتخانه دریافت می‌کنیم و بخشی را از دانشگاه علوم پزشکی ولی متأسفانه چون مبالغ قابل توجه نیست همیشه به خدمت‌دهنده‌ها که عمده آن تعمیرگاه‌ها هستند مغروض هستیم، از سال ۱۳۹۶ متأسفانه یک آمبولانس هم به واسطه تحریم‌ها وارد کشور نشده است.  

منبع: روزنامه قدس تکتم بهاردوست

دیگر خبرها

  • لزوم احساس مسئولیت مسلمانان نسبت به همدیگر
  • راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز
  • افتتاح دفتر کانون بسیج رسانه در شهرستان آران و بیدگل
  • دولت سیزدهم نگاه ارزشمندی به مسایل اجتماعی و فرهنگی دارد
  • شکل گیری ۱۴ شبکه تخصصی در حوزه سمن‌های جوانان
  • فعالیت‌های فرهنگی با پیوست هنری تاثیرگذاری بیشتری بر جامعه دارد
  • رسالت اصلی و وظایف ذاتی قوه قضاییه در اولویت است
  • ساخت فرودگاه هایی که تبدیل به لانه پرندگان شد
  • اورژانس قزوین ‌۱۲۰ نیرو کم دارد
  • آمارهای تکان‌دهنده مصطفی معین از بی‌اعتمادی جامعه ایران نسبت به همدیگر، رسانه و مسئولان (فیلم)