Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-24@10:46:41 GMT

بافت فرسوده در مسیر نوسازی

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۰۱۹۴۱

بافت فرسوده در مسیر نوسازی

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران نقش دولت و شهرداری ها در زمینه نوسازی بافت فرسوده، نقش برابر اعلام کرد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در گفتگو با 18:30 با اشاره به سند ملی بازآفرینی بافت های فرسوده شهری که سال گذشته به تصویب رسید گفت: در بخش تامین منابع مالی نقش دولت و شهرداری ها نقشی برابر دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این سند پیش بینی شده 40 درصد منابع مالی را دولت تامین کند و شهرداری و بخش خصوصی نیز هرکدام 30 درصد دیگر را بعهده بگیرند. کاوه حاجی علی‌اکبری گفت: در بخش نوسازی مسکن نیز دولت و شهرداری ها نقش برابری دارند. حاجی علی‌اکبری با اشاره به اینکه شهرداری تهران از سال 89 تا کنون پروانه رایگان در بافت های فرسوده صادر کرده است، گفت: تا کنون حدود 900 میلیارد تومان تخفیف شهرداری تهران در این زمینه برای ساخت و نوسازی مناطق فرسوده بوده است.  او با بیان اینکه نگاه شهرداری تهران به بافت های فرسوده نگاه اجتماعی است، گفت: تا کنون 60 دفتر توسعه محله ای ایجاد شده است تا مردم خودشان برای نوسازی محله های فرسوده ترقیب شوند.  حاجی علی‌اکبری از بودجه جداگانه شهرداری تهران برای بهبود و بازآفرینی تهران خبر داد و گفت: تهران 3268 هکتار بافت فرسوده مصوب دارد که 5 درصد از کل مساحت تهران را شامل می شود. او با بیان تا کنون اینکه 40درصد مسکن بافت های فرسوده تهران بازسازی شده اند افزود: بافت فرسوده مناطق تهران 15 درصد از جمعیت این کلان شهر را شامل می شود.
او شهرداری را متصدی اصلی بازسازی بافت فرسوده معرفی کرد و گفت: بافت های فرسوده در 196 محله تهران پراکنده است. کاوه حاجی علی‌اکبری گفت: عمده برنامه ریزی های بر اساس زمین هایی است که در اختیار شهرداری تهران است. شهرداری تهران 10 زمین در اختیار دارد که برای ساخت 1000 واحد مسکونی قرارداد ساخت، بسته است.  او افزود: تا آخر امسال 600 واحد مسکونی برای استفاده در اهداف «به آفرینی» شهر تهران به بهره برداری می رسد.وی نقش دولت را بسترساز معرفی کرد و گفت: مردم باید خودشان توانمند شوند تا بتوانند اقدام به نوسازی واحد های فرسوده کنند.
او گفت: برنامه امسال شهرداری ساخت یا اتمام ساخت 20 هزار واحد مسکونی است.
حاجی علی‌اکبری افزود: معتقدیم اگر دولت و شهرداری تهران برای بوجود آوردن زمینه های اصلی نوسازی شهر را اقدام کنند، بخش خصوصی از بازسازی بافت فرسوده استقبال می کنند. مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با تاکید بر اینکه دولت باید تسهیلات بانکی ارزان قیمت را برای بخش خصوصی فراهم کند گفت: اگر دولت وظایفی که وعده کرده است را به سرانجام برساند کیفی سازی بافت فرسوده پیش خواهد رفت.
 مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران در ارتباط تلفنی در مورد تعامل با شهرداری تهران برای بازسازی و نوسازی بافت فرسوده گفت: تاکنون 4 قطعه زمین شهری در مجموع 42 شهر کلان شهر تهران معرفی شده است.
 نادر محمدزاده به بسته های حمایتی شهرداری تهران اشاره کرد و گفت: تقریبا در تهران پروانه ساخت رایگان است و اولویت ها و اعتبارات به مفهوم نیاز با 16 فرمانداری استان تهران بررسی و گفتگو شده است.  محمدزاده افزود: شهرداری برای بازسازی 40 درصد شهر تهران(بافت فرسوده)شروع خوبی داشته است. وقتی مسکن بافت های فرسوده تخریب می شود دست کم 3 واحد جدید ساخته می شود. مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران با بیان اینکه در سال باید 5 درصد از محله های بافت فرسوده نوسازی شود، گفت: همه مجموعه های دولت، شهرداری و بخش خصوصی باید وظایف خود به درستی انجام دهند. او گفت: از تجربه مسکن مهر باید برای ساخت بافت فرسوده محله های تهران استفاده کرد. دانلود
 

منبع: شبکه خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۱۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور نوسازی شد

محمد آئینی روز سه شنبه در بازدید از پروژه های بازآفرینی شهر تبریز افزود: بر اساس برنامه ریزی انجام شده پیش بینی می شود از این تعداد حدود ۱۰۰ هزار واحد تا پایان سال به بهره برداری برسد.

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری با بیان اینکه کلانشهر تبریز در حوزه بازآفرینی شهری از شهرهای برتر کشور است، گفت: این شهر در این زمینه می تواند الگویی برای سایر کلانشهرها باشد.

آئینی، با بیان اینکه ادامه داد: موفقیت طرح‌های بازآفرینی شهری مانند مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب تبریز به کمک همراهی و همدلی مدیران شهری و استانی امکان پذیر شده است.

معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز نیز در این بازدید با ارایه گزارشی از آخرین وضعیت پروژه مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب تبریز در راستای طرح بازآفرینی شهری گفت: طول مسیرگشایی در این طرح یک هزار و ۸۰۰ متر است و ۷۵۰ ملک واقع در مسیر این پروژه باید تملک شود.

محمد عزتی با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی این پروژه، افزود: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده این پروژه امسال به اتمام می رسد و به مسیر ایده لو متصل می شود.

وی با بیان اینکه تا کنون ۱۰ هزار میلیارد ریال برای تملک اراضی واقع در این پروژه هزینه شده است، اظهار کرد: این پروژه موسوم به طرح نجات تبریز با هدف بازگشایی، تعریض معابر و تسهیل تردد عبوری ساکنان و رفع ترافیک شهری در سه مرحله به طور همزمان اجرا می شود.

عزتی، ادامه داد: اجرای پروژه‌ های مسیرگشایی در بافت‌ های فرسوده و حاشیه‌ نشین از اولویت‌ های شهرداری تبریز است و این پروژه ها با همراهی اعضای شورای اسلامی و نهادهای قضایی این شهر اجرا می شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری در جریان سفر یک روزه به تبریز از پروژه بازآفرینی شهری در شهرک جوانان، احیای میدان تاریخی صاحب آباد، سکونتگاه غیررسمی حاشیه اتوبان پاسداران و پروژه‌های نوسازی مردمی و بازآفرینی پیرامون مسجد کبود و میدان شهید بهشتی تبریز بازدید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • اجرای بسته تشویقی نوسازی بافت فرسوده شش شهرستان سیستان وبلوچستان
  • نوسازی ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور
  • تعیین تکلیف املاک فاقد سند در بافت فرسوده پایتخت
  • ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور نوسازی شد
  • تسهیل در فرآیندهای صدور سند مالکیت املاک فاقد سند
  • ساخت ۱۵۰ هزار مسکن استطاعت پذیر در تهران | ۵۵۰۰ خانه فرسوده و خطرناک نوسازی می شوند
  • توزیع بیش از ۴۴ هزار بسته نوسازی بافت‌های فرسوده در ۲۶۱ محله کشور
  • تشکیل۲ هزار حلقه میانی برای تسریع در نوسازی بافت‌های فرسوده
  • تشکیل ۲ هزار حلقه میانی برای تسریع در نوسازی بافت‌های فرسوده
  • اجرای بسته تشویقی نوسازی مسکن در ۶ شهرستان سیستان و بلوچستان