Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست استانداری تهران: در تهران حدود 15 میلیون نفر یارانه‌بگیر ماهیانه در حدود 600 میلیارد تومان یارانه نقدی از دولت می‌گیرند که نه یارانه‌بگیر راضی است و نه یارانه‌دهنده علاوه بر آن باری بردوش جامعه تحمیل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از اسلامشهر، شکرالله حسن‌بیگی سرپرست استانداری تهران در همایش آموزشی بخشداران استان تهران که در بخشداری احمدآباد مستوفی شهرستان اسلامشهر برگزار شد، اظهار داشت: در جنگ روانی که بر علیه کشور و نظام ما به راه افتاده، دشمن، امیدآفرینی را مورد هدف قرارداده و تلاش می‌کند انسجام ،وحدت ملی، همدلی و همگرایی موجود بین مردم و مسؤولین را از بین ببرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به وظایف و مسؤولیت‌های بخشداران افزود: بخشداری یک پست سیاسی است و بخشدار باید مسلط به قوانین، مقررات و برنامه‌های دولت باشد تا بتواند سیاست‌ها را در منطقه پیاده کند.

سرپرست استانداری تهران ادامه داد: متأسفانه بخشداران بیش از اینکه پست حاکمیتی سیاسی باشند در انجام کارهای عمرانی افتاده‌اند ام در صورتی که ما جایگاه اصلی بخشدار را رعایت کنیم تا همکاران ما نیز تسلط کامل به قوانین و مقررات داشته باشند، بسیاری از مسائل و مشکلات در منطقه برطرف می‌شود.

وی بیان داشت: در جامعه کنونی کشور و از نگاهی دیگر در جامعه بین‌المللی در دو جنگ ناخواسته اقتصادی و جنگ روانی قرار داریم که جنگ روانی از جنگ اقتصادی بدتر است، دشمنان و معاندان نظام جنگ روانی طوری صحنه‌سازی می‌کنند که به نفع خودشان است.

حسن‌بیگی با اشاره به تجربه ملت در برابر دشمن در 8 سال جنگ تحمیلی، تاکید کرد: همانطوری که در برابر جنگ نظامی دشمن آرایش گرفتیم امروز هم باید در برابر جنگ اقتصادی و روانی علیه کشورمان آرایش مناسبی گرفته شود.

وی ادامه داد: آرایش ما در مسائل اقتصادی، مناسب جنگ نیست در حالی که اثرات جنگ اقتصادی به مراتب بیش از جنگ نظامی بوده و درآن باید به گونه ای برنامه‌ریزی شود که فشاری از تحریم‌های اقتصادی بر ملت وارد نشود.

سرپرست استانداری تهران با تاکید بر وجود وحدت و همدلی در جامعه تصریح کرد: باید با حفظ انسجام و وحدت ملی که سرمایه ماست و دشمن آن را هدف قرارداده، توطئه‌های دشمن را خنثی نموده و در جهت توسعه و آبادانی کشور گام برداریم.

وی با اشاره به نقش و وظیفه بخشداران، گفت: بخشداران و کارگزاران نظام باید در منطقه حاکمیتی خود با ارائه گزارشی از فعالیت‌ها و اقدامات انجام شده از سوی دولت و با ایجاد روحیه در بین اقشار جامعه روزبه‌روز به امید مردم افزوده و وحدت را در زندگی آن‌ها تقویت کنند.

حسن‌بیگی خطاب به بخشداران تاکید کرد: با پرهیز از کارهای زودگذر و بی‌اثر به کار توسعه‌ای بیندیشید که اگر دیدگاه بخشدار و دهیاران توسعه‌ای باشد در آینده نتیجه آن‌ها راضی کننده و در جهت رفع مشکلات جامعه خواهد بود.

وی با انتقاد از نحوه اجرایی شدن مفاد قانون هدفمندی یارانه‌ها، تصریح کرد: در تهران حدود 15 میلیون نفر یارانه‌بگیر ماهیانه در حدود 600 میلیارد تومان یارانه نقدی از دولت می‌گیرند که نه یارانه‌بگیر راضی است و نه یارانه‌دهنده علاوه بر آن باری بردوش جامعه تحمیل می‌شود.

این مقام مسئول ادامه داد: با توجه به اینکه سالانه بودجه استان تهران برای کارهای عمرانی در بهترین حالت جذب 230 میلیارد تومان است در حالی که می‌توان با هزینه یارانه‌های تهران هزاران شغل برای جوانان ایجاد و پروژه‌های عمرانی را تکمیل کرد.

وی با تاکید بر اهمیت ایجاد اشتغال پایدار در روستاها، خاطرنشان کرد: باید بخشداران برای اشتغال روستایی وقت بیشتری بگذارند، امروز ایجاد یک شغل یعنی امیدوار کردن یک خانواده و به طبع آن تشکیل خانواده که کاهش بسیاری از آسیب‌های اجتماعی را به دنبال دارد.

حسن‌بیگی گفت: اجرای سیاست‌های دولت وظیفه ما است چراکه با اجرای سیاست‌ها و بیان عملکرد دولت، امیدآفرینی در جامعه افزایش می‌یابد.

وی با تاکید بر اهمیت بزرگداشت چهل سالگی انقلاب و ایام الله دهه فجر، تصریح کرد: با توجه به توطئه‌ها و تبلیغاتی که دشمنان انقلاب برای کمرنگ نشان دادن چهل سالگی انقلاب می‌کنند باید برنامه‌های گرامیداشت دهه فجر و چهل سالگی انقلاب اسلامی به‌گونه ای باشد که به‌دست مردم اجرا شود.

سرپرست استانداری تهران با اشاره به ضرورت پیشگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز، خاطرنشان کرد: باید قبل از احداث از ساخت و سازهای غیرمجاز جلوگیری کرد چراکه معضلی برای بخشداران و فرمانداران است.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۲۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه کتاب فرصتی برای آشنایی با جامعه ادبی ایران و هند

احمدوند در دیداربا سفیر هند گفت: مشتاق حضور نویسندگان و اهالی ادبیات هند در ایران هستیم و معتقدیم برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران فرصت مناسبی برای آشنایی با آثار مکتوب نویسندگان، شاعران و ارتباط با جامعه ادبی ایران و هند است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، یاسر احمدوند؛ رئیس سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سه‌شنبه (بیست‌وهشتم فروردین ماه 1403)  با رودرا گائوراو شرست؛ سفیر هند در ایران دیدار و گفت‌وگو کرد. در این دیدار علی رمضانی؛ قائم مقام و سخنگوی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران و اسماعیل جانعلی‌پور؛ مدیر کمیته ناشران خارجی و مدیر کل مجامع، تشکل‌ها و فعالیتهای فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی حضور داشتند.

حضور هند به عنوان دروازه نشر جهان در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران 

در این دیدار یاسر احمدوند با بیان اینکه ظرفیت ایجاد شده در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران منجر به توسعه فرهنگی می‌شود، گفت: امیدوارم با مساعدت، همکاری و همراهی مجموعه فعالان فرهنگی ایران و هند ارتباط فرهنگی بین دو کشور رو به رشد حرکت کند.

رئیس سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خطاب به سفیر هند اشاره کرد: افق و هم فکری مشترکی بین ما وجود دارد. مشتاق حضور نویسندگان و اهالی ادبیات هند در ایران هستیم تا ادبیات معاصر هند به اندازه کافی به جامعه فرهنگی ایران شناسانده شود. برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران فرصت مناسبی برای آشنایی با آثار مکتوب نویسندگان، شاعران و ارتباط با جامعه ادبی ایران و هند است. 

احمدوند در خصوص ترجمه کتاب‌های نویسندگان ایرانی و هندی نیز چنین توضیح داد: پیشنهادهایی برای ترجمه تعدادی از آثار هندی به زبان فارسی به ما ارائه شده و ما در حال بررسی آنها هستیم. پیشنهادهایی هم برای ترجمه آثار ایرانی به زبان هندی ارائه خواهیم داد. امیدواریم علاوه بر غرفه رسمی کشور هند که با معماری و شمایل زیبایی اجرا می‌شود ناشران هندی نیز در بخش خارجی این نمایشگاه حضور پیدا کنند. مردم ایران به آشنایی با نشر هند علاقه‌مند هستند. بنابراین هند می‌تواند به عنوان دروازه نشر جهان در این دوره از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور پیدا کند.  

معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان با اشاره به جانمایی غرفه هند به عنوان میهمان ویژه این دوره از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: در فرهنگ شرق تلاش می‌شود میزبان بهترین را برای میهمان فراهم کند. بنابراین ما نیز تلاش می‌کنیم موقعیت مناسبی برای غرفه هند در نمایشگاه در نظر بگیریم. 

بالاتر از انتظار در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور پیدا خواهیم کرد

در ادامه رودرا گائوراو شرست با بیان اینکه برای افزایش ظرفیت فعالیت‌های فرهنگی بین ایران و هند هیچ محدودیتی وجود ندارد،گفت: تعاملات هزاران ساله بین ایران و هند وجود دارد و تاثیر آن را می‌توانیم در فرهنگ هند از نوع لباس تا غذا ببینیم. به عبارتی سایه‌ای از تاثیر فرهنگ ایران بر فرهنگ هند دیده می‌شود. تصویر اکثر هندی‌ها از ایران یک تصویر زیباشناسانه از معماری، شعر، ادبیات و... این کشور است. این تاثیر همواره بر توسعه تمدن هندی به ویژه توسعه زبان فارسی دیده می‌شود. این زبان در هند جزو 9 زبان کلاسیک هند شناخته می‌شود و ما آن را جزو زبان‌های خارجی نمی‌دانیم. 

سفیر هند حضور ایران و هند به عنوان میهمان ویژه در نمایشگاه‌های کتاب دو کشور را فرصت مناسبی برای تاکید بر وجود سابقه و سنت دیرینه در زمینه ادبیات و زبان بین دو کشور دانست و گفت: ما نباید فرصت حضور در نمایشگاه کتاب دو کشور را به ویژه در زمینه آگاهی بخشی به نسل جوان از دست بدهیم. چرا که نسل جوان کمتر از ارتباط قوی بین دو کشور اطلاع دارد. حضور در نمایشگاه‌های کتاب دو کشور تضمین کننده ارتباط فرهنگی در آینده خواهد بود. 

وی ادامه داد: هر ساله در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و نمایشگاه بین‌المللی کتاب دهلی نو یک کشور به عنوان میهمان ویژه حضور دارد که ممکن است صرفا برای ارائه کتاب در نمایشگاه شرکت کرده باشند، اما ایران و هند به علت داشتن سنت ادبی غنی باید حضور قوی‌تری در این رویدادها داشته باشند. بنابراین ما بالاتر از انتظار شما در این دوره از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور پیدا خواهیم کرد و برای حضور در این نمایشگاه به عنوان میهمان ویژه بسیار هیجان زده هستیم. هند در حوزه ادبیات برادر ایران است و این رابطه فرهنگی باید به مردم دو کشور منتقل شود.

سفیر مالزی: تطبیق "کتاب" با فناوری روز فرصتی طلایی برای انتقال فرهنگ در جهان

سفیر هند در ایران  با اشاره به برنامه‌های پیشنهادی غرفه هند در زمان برگزاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: این برنامه‌ها را می‌توانیم در زمان حضور ایران در نمایشگاه بین‌المللی کتاب دهلی نو تکمیل کنیم. تعدادی از کتاب های کلاسیک از نویسندگان و ناشران ایران و هند برای ترجمه انتخاب و در زمان حضور ایران در نمایشگاه بین‌المللی کتاب دهلی نو از آنها رونمایی کنیم. همچنین می‌توانیم تفاهم‌نامه‌هایی در زمینه‌های مختلف بین دو کشور برقرار و در زمان برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب دهلی نو آنها را عملیاتی کنیم. همچنین نویسندگان ایرانی می‌توانند در زمان برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب دهلی نو در این نمایشگاه حضور پیدا کنند و با نویسندگان و ناشران هندی تعامل و گفت‌وگو داشته باشند. مردم هند با حافظ، مولانا، سعدی و... آشنایی دارند اما از آثار نویسندگان معاصر ایرانی شناخت کافی وجود ندارد. 

رودرا گائوراو شرست در پایان بیان کرد: امیدوارم حضور ایران و هند در نمایشگاه‌های کتاب دو کشور اتفاقات خوبی را در حوزه تعاملات فرهنگی رقم بزند. در نمایشگاه بین‌المللی کتاب دهلی نو تلاش می‌کنیم این حضور به موفقیت کامل تبدیل شود. مشتاقانه منتظر حضور ایران در دوره بعدی نمایشگاه بین‌المللی کتاب دهلی نو هستیم و امیدوارم این حضور منجر به بازتولید علاقه موجود نسبت به ادبیات در دو کشور شود. 

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از 19 تا 29 اردیبهشت (1403) در محل مصلی امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار پلیس فتا در مورد پیامک‌های جعلی کالا برگ و یارانه
  • بازداشت زنی که مرد مُرده را به بانک آورد!
  • هشدار پلیس درباره پیامک‌های جعلی یارانه معیشتی و کالابرگ
  • (ویدیو) هشدار درباره پیامک‌های جعلی یارانه معیشتی
  • کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل قبول
  • استقبال ۷۲ درصدی تهرانی‌ها از مرحله سوم طرح کالابرگ
  • معرفی بیش از هزار و ۲۰۰ نفر متقاضی برای دریافت تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی در استان تهران
  • رژه ارتش در تهران در حضور رئیس جمهور | تصاویر
  • پنبه‌کاران تربت‌حیدریه ۱۰ تن بذر یارانه‌ای دریافت کردند
  • نمایشگاه کتاب فرصتی برای آشنایی با جامعه ادبی ایران و هند