Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اراک - ايرنا - نماينده مردم اراک، کميجان و خنداب در مجلس شوراي اسلامي گفت: توسعه و گسترش عدالت اجتماعي در جامعه از برنامه ها و دغدغه هاي مجلس شوراي اسلامي است.

به گزارش ايرنا، «علي اکبر کريمي» عصر روز دوشنبه در آيين بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه فرهنگيان استان مرکزي در اراک افزود: اکنون برخي اقشار جامعه از جمله فرهنگيان با وجود فعاليت هاي سخت از دريافتي هاي پاييني بهره مند مي شوند که يکسان سازي حقوق بگيران از جمله راهکارهاي افزايش عدالت اجتماعي در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي توجه به آموزش و پرورش را از ديگر راهکارهاي توسعه عدالت در جامعه عنوان کرد و ادامه داد: توجه به آموزش و پرورش به عنوان زير ساخت اساسي آموزشي تضمين کننده توسعه، پيشرفت و آينده روشن براي کشور به شمار مي رود.
نماينده مردم اراک، کميجان و خنداب در مجلس شوراي اسلامي ياد آور شد: تصويب سقف حقوق توسط مجلس شوراي اسلامي براي جلوگيري از پرداخت هاي غير متعارف انجام شد.
کريمي افزود: در برنامه ششم توسعه ماده اي در مجلس شوراي اسلامي به تصويب رسيد که بر اساس اين مصوبه بايد بحث متناسب سازي حقوق در حوزه حقوق بگيران شاغل و بازنشسته توسط دولت اجرايي شود.
وي ادامه داد: قانون افزايش پلکاني حقوق و دستمزد در سال جاري به منظور افزايش عدالت اجتماعي در کشور توسط مجلس شوراي اسلامي به تصويب رسيد.
نماينده مردم اراک، کميجان و خنداب در مجلس شوراي اسلامي ياد آور شد: سقف پاداش 2 ميليارد و 300 ميليون ريالي پس از دي ماه سال گذشته توسط مجلس شوراي اسلامي به تصويب رسيد.
وي کوچک سازي دولت را يکي از سياست هاي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران عنوان کرد و افزود: با واگذاري شرکت هاي دولتي به بخش خصوصي منابع اين شرکت ها به بيت المال بازگشته و دولت مي تواند به سه وظيفه اصلي خود شامل آموزش، بهداشت و امنيت رسيدگي کند.
کريمي ياد آور شد: دانشگاه فرهنگيان به دليل آموزش و پرورش معلمان و افرادي که وظيفه تربيت آينده سازان کشور را برعهده دارند از جايگاه ويژه اي برخوردار است.
نماينده مردم اراک، کميجان و خنداب در مجلس شوراي اسلامي افزود: بر اساس آمارهاي موجود اکنون 600 هزار صندلي خالي در دانشگاه هاي کشور وجود دارد و تمامي دانشگاه ها به جز مراکز علمي روزانه دولتي با کمبود حضور دانشجو مواجه هستند.
کريمي گفت: با وجود کمبود دانشجو در ساير مراکز عالي علمي در کشور سالانه تعداد دانشجويان دانشگاه هاي فرهنگيان در حال افزايش است.
در پايان اين نشست با حضور نماينده مردم اراک، کميجان و خنداب در مجلس شوراي اسلامي و برخي مسئولان از دانشجويان برتر دانشگاه فرهنگيان اين استان تقدير شد.
227 هزار دانش آموز در 2269 مرکز آموزشي در استان مرکزي به تحصيل اشتغال دارند.
1955/3075
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۲۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور پُر شور در دور دوم انتخابات سبب تشکیل «مجلس کارآمد» می‌شود

«لطف‌الله فروزنده» فعال سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی جایگاهی ویژه در نظام و قانون اساسی دارد؛ نمایندگان مجلس مسائل کشور را مورد بررسی قرار داده و با قانون‌گذاری و نظارت خود، ریل‌گذاری می‌کنند.

وی ادامه داد: با توجه به جایگاه مهم مجلس شورای اسلامی، باید نمایندگانی وارد مجلس شوند که مردمی و پاک‌دست هستند؛ بنابراین در این راستا مهم‌ترین نقش را مردم بر عهده دارند و این مردم هستند که باید نمایندگانی با این ویژگی‌ها را انتخابات کنند.

فعال سیاسی تصریح کرد: در دور اول انتخابات مجلس شاهد حضور پُر شور مردم بودیم و ان‌شاء الله در دور دوم نیز شاهد حضور حداکثری مردم پای صندوق‌های رأی خواهیم بود.

فروزنده با بیان اینکه حضور در انتخابات حق قانونی مردم و تکلیفی برای آن‌هاست، ادامه داد: حضور پُر شور مردم و انتخاب نمایندگان اصلح باعث می‌شود مجلس کارآمد تشکیل شود.

وی با اشاره به اولویت مجلس دوازدهم تصریح کرد: در حال حاضر مهم‌ترین مساله کشور موضوعات اقتصادی است. همانگونه که رهبر معظم انقلاب شعار سال را به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند، مجلس هم باید در این راستا گام بردارد. برخی قوانین برای جهش تولید وجود دارد و در برخی زمینه‌ها هم باید قانونگذاری صورت بگیرد.

فعال سیاسی اظهار کرد: در بُعد سیاسی و بین‌المللی هم پس از انجام عملیات دفاعی ایران علیه رژیم صهیونیستی، فضای ویژه‌ای برای ما ایجاد شده است؛ لذا مجلس شورای اسلامی باید ظرفیت‌ها و سیاست‌های لازم را فراهم کند تا دولت‌مردان بتوانند در صحنه بین‌المللی، دیپلماسی فعال داشته باشند.

فروزنده تصریح کرد: امروز در سایه عملیات «وعده صادق» فضای اقتدار و انسجام و وحدت در کشور ایجاد شده که طبیعتاً مجلس شورای اسلامی باید این مهم را تقویت کند.

وی کمک به دولت را از اولویت‌های دیگر مجلس دانست و افزود: علی‌رغم همه چالش‌هایی که از دوره قبل باقی مانده، دولت سیزدهم در حال تلاش و کوشش جهت رفع مشکلات کشور است؛ لذا مجلس آینده باید با دولت همکاری لازم را داشته باشد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ در ۲۰۸ حوزه انتخابیه سراسر کشور برگزار شد که انتخابات ۲۱ حوزه به مرحله دوم کشیده شد. قرار است دور دوم انتخابات مجلس روز ۲۱ اردیبهشت برگزار شود.

کد خبر 6084223 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • حجاب و عفاف دغدغه امروز مردم و مسئولان است
  • دکتر جبلی: پرچم تحول در رسانه ملی مبتنی بر شعار هویت و عدالت است
  • تدوین اولویت‌های مجلس دوازدهم براساس نظرات نخبگان و مردم
  • جبلی: پرچم تحول در رسانه ملی مبتنی بر شعار هویت و عدالت است
  • نماینده مجلس : مردم از چپاول‌های درشت مانند چای دبش نتیجه می‌گیرند که اموال آنان بلاصاحب است
  • علیرضابیگی: مردم از چپاول‌های درشت مانند چای دبش نتیجه می‌گیرند که اموال آنان بلاصاحب است
  • انتقادات تند ذوالنوری از قالیباف در صحن مجلس /قدرت باید به نمایندگان برگردد
  • مجلس باید «نماینده‌محور» باشد نه رییس‎‌محور
  • جذب اعتبارات مورد نیاز طرح‌های آبرسانی البرز ویژه پیگیری می‌شود
  • حضور پُر شور در دور دوم انتخابات سبب تشکیل «مجلس کارآمد» می‌شود