Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، بیست و دومین اجلاس کمیسیون مشترک مرزی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اسلامی پاکستان صبح امروز با حضور دو هیئت ایرانی و پاکستانی به ریاست محمدهادی مرعشی معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان و اخترنذیر دبیرکل ایالت بلوچستان پاکستان در سالن اجتماعات استانداری سیستان و بلوچستان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
معاون امنیتی انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان در این جلسه ضمن عرض خیر مقدم به هیئت پاکستانی و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و استقلال طلبان کشور دو کشور از جمله محمدعلی جناح و بزرگانی همچون اقبال لاهوری، اظهار داشت: این افراد همواره تلاش کردند همبستگی بین دو ملت را حفظ کنند.

محمدهادی مرعشی در این اجلاس گفت: دو کشور همسایه ایران و پاکستان و به ویژه استان سیستان و بلوچستان و ایالت بلوچستان پاکستان دارای قرابت‌های مذهبی، فرهنگی و قومیتی فراوانی هستند و نمی‌توان این دو استان را از هم جدا دانست، زیرا در گذشته این بخش‌ها یکی بوده و بسیاری از روابط و مناسبت‌های خانوادگی آنها همچنان پابرجاست.

وی افزود: از آنجا که مردم این دو منطقه به دلیل این قرابت‌ها همواره با هم تعامل و نزدیکی داشتند؛ بنابراین ضروری است امنیت در منطقه فراهم شود تا روابط فرهنگی و تجاری دو کشور نیز به سهولت انجام پذیرد. امیدواریم این دیدارها و نشست‌ها منجر به تصمیمات اثربخش در زمینه توسعه روابط صمیمی و پایدار دو کشور شود.

دبیرکل ایالت بلوچستان پاکستان نیز در این نشست ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی(ره)، اظهار داشت: کشور جمهوری اسلامی ایران توانسته تحت لوای رهبری قدرتمندانه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با همه مشکلاتی که با آن مواجه است؛ به خوبی  ایستادگی کند.

وی ضمن تقدیر از برگزاری این اجلاس، گفت: مردم ایران و پاکستان تعلق و ارتباطات فرهنگی، تجاری و مذهبی بسیار گسترده‌ای با همدیگر داشته‌اند و پیشینه این روابط هم به قرن‌های گذشته برمی‌گردد.

اخترنذیر ضمن محکومیت و تسلیت حادثه تروریستی اخیر در چابهار، گفت: دنیا و منطقه ما در حال حاضر در چارچوب رشد اقتصادی حرکت می‌کند و هیچ کشوری در دنیا نیست که به طور کل وابستگی به دنیا نداشته باشد. در هر دو زمینه اقتصادی و امنیتی دو کشور باید تلاش کنند به اهدافشان دست پیدا کنند و رابطه تاریخی آنها به بهترین شکل تداوم یابد.

وی با تاکید بر اینکه در هر دو طرف مرز نیاز به گسترش امنیت و روابط تجاری مرزی است، تصریح کرد:  با همکاری و روابط مشترک می‌توانیم با چالش‌های بزرگ مبارزه کنیم. هدف اصلی کمیسیون مشترک مرز پیدا کردن اشکالات و رفع موانع است؛ همچنین تصمیم‌گیری برای افزایش ارتباطات و ارتقاء سطح معیشت مردم از جمله اهداف ماست.

دبیرکل ایالت بلوچستان پاکستان گفت: پاکستان هزینه زیادی برای مبارزه با تروریسم پرداخته است؛ در سال‌های گذشته حدود ۷۰ هزار نفر تلفات داشته‌ایم. ارتش  و سایر مراجع امنیتی برای رفع مشکلات به ویژه در منطقه بلوچستان  اقدامات مفیدی انجام دادند که نتیجه این تلاش‌ها در مبارزه با تروریست‌ها و شرارت‌ها توانستند بخش‌های زیادی از تروریست‌ها و گروه‌های تروریستی را منهدم کنند.

 این مقام پاکستانی افزود: تعداد زیاد زائرینی که از پاکستان به اماکن زیارتی ایران مشرف می‌شوند گواهی بر اقدامات امنیتی دولت پاکستان، به ویژه در منطقه بلوچستان است و مراجع امنیتی و ذیربط ما به طور مستمر در تلاش برای تقویت امنیت هستند و تلاش می‌کنند این وضعیت را برای شهروندان ما که قصد مسافرت به ایران را دارند، بهبود دهند. دولت فدرال پاکستان دنبال ارتقاء زیرساخت‌های مرزی برای فعالیت‌های مرزی و تسهیل ترددها به ایران است.

اخترنذیر در مورد ظرفیت‌های ارتباطی منطقه گفت: تعداد ۶ تا ۸ قطار ماهیانه در مسیر کویته به زاهدان فعالیت می‌کند و علاوه بر این ظرفیت ریلی و جاده‌ای، ظرفیت دریایی بین بندر گوادر و بندر چابهار نیز وجود دارد که می‌تواند به صورت هدف نهایی برای استفاده زائران در نظر گرفته شود.

دبیرکل ایالت بلوچستان افزود: چنین اقداماتی در راستای ایجاد اتحاد و ارتقاء روابط دوگانه بین دو کشور در دستور کار قرار گرفته است. هدف ما ارتقای امنیت و روابط تجاری و مبادلات بین ساکنین دو طرف مرز است که باید تلاش کنیم به این هدف برسیم.

کد خبر 4481784

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری سیستان و بلوچستان ایالت بلوچستان پاکستان مناطق مرزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۲۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید وزیر خارجه مصر بر تقویت روابط مردمی و گردشگری با ایران

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که برای شرکت در پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در بانجول پایتخت گامبیا به سر می‌برد، با «سامح شکری» وزیر خارجه مصر دیدار کرد.

به گزارش ایسنا، در این دیدار، طرفین در خصوص آخرین روند تلاش‌های فی مابین برای ارتقای روابط دوجانبه و همچنین آخرین تحولات منطقه به خصوص اوضاع فلسطین و غزه و تلاش‌های جاری برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین گفت‌وگو و تبادل نظر کردند.

وزیران امور خارجه ایران و مصر در ابتدای این ملاقات ضمن ابلاغ سلام‌ها و درودهای گرم روسای جمهور ۲ کشور به یکدیگر،  اهتمام ویژه سران ۲ کشور برای پیگیری تقویت روابط فیمابین را مورد تاکید قرار دادند.

۲ وزیر همچنین آخرین ارزیابی‌های خود را از تحولات منطقه به خصوص در عرصه فلسطین و جنگ علیه غزه را تبادل کردند.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در این دیدار  از تلاش ها و مواضع مصر برای تلاش در توقف نسل‌کشی در غزه تشکر و آمادگی ایران را برای ارسال کمک های انسانی به غزه مورد تاکید مجدد قرار داد و خواستار مساعدت قاهره در این خصوص شد.

امیرعبداللهیان بر مبنای توافق روسای ۲ کشور تبادل هیات‌ها میان موسسات دینی ۲ کشور در چارچوب تقریب مذاهب و گفت‌وگوهای دینی را مفید و موثر دانست که این موضوع مورد استقبال طرف مصری قرار گرفت و وزیر خارجه مصر بر اهتمام ویژه الازهر مصر برای گفت‌وگوی بین مذاهب و همچنین تقویت روابط مردمی و گردشگری بین ۲ کشور تاکید کرد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ضمن تشریح ابعاد حمله تروریستی رژیم اسرائیل به سفارت ایران در دمشق و همچنین واکنش نیروهای مسلح ایران در چارچوب دفاع مشروع، از موضع مصر در محکومیت اقدام تروریستی رژیم اشغالگر تشکر کرد.

سامح شکری وزیر امور خارجه مصر نیز ضمن ابراز خرسندی از این ملاقات تاکید کرد: همواره برای گفت‌وگو و تماس بین مصر و ایران به عنوان ۲ کشور با تمدنی ریشه دار اهتمام داریم و مصر توجه ویژه به پیگیری توسعه روابط بین ۲ کشور دارد.

سامح شکری همچنین با اشاره به تبعات تداوم جنگ در غزه و حملات اسرائیل علیه مردم فلسطین و خسارات بالای انسانی و مادی به خصوص کشتار غیرنظامیان توسط رژیم اشغالگر، ابراز امیدواری کرد تلاش‌های جاری سیاسی و مذاکراتی، منجر به توقف جنگ علیه غزه و احقاق حقوق مردم فلسطین شود.

سامح شکری مجددا حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان سفارت ایران در سوریه را محکوم و شهادت جمعی از مستشاران نظامی ایران را تسلیت گفت و دیدگاه کشورش برای تلاش جهت جلوگیری از افزایش تنش در منطقه را مورد تاکید قرار داد.

وزیران امور خارجه ایران و مصر در پایان ابراز امیداری کردند برگزاری اجلاس سران همکاری اسلامی در گامبیا، موجب تقویت همبستگی و وحدت جهان اسلام در حمایت از مردم فلسطین و حل و فصل مسائل و مشکلات منطقه شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک
  • خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد
  • ناگفته‌هایی درباره سهم کشورمان از یک میدان گازی در شمال خلیج‌فارس
  • برنامه همکاری طالبان و ترکیه
  • ۲۳ سند آماده مذاکره با عراق در کمیسیون مشترک دو کشور
  • ۲۳ سند، آماده مذاکره با عراق در کمیسیون مشترک دو کشور است
  • آمادگی ایران برای برگزاری دومین کمیسیون مشترک‌ همکاری‌ها با مالی
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • تاکید وزیر خارجه مصر بر تقویت روابط مردمی و گردشگری با ایران
  • کمیسیون عملیات مرزبانی در سیستان و بلوچستان برگزار شد