Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسحاق جهانگیری دوشنبه شب در نشست شورای اداری استان با فعالان اقتصادی برگزار شد، بیان داشت: در شرایط خاصی هستیم از یک طرف در آستانه چهلمین سال پیروزی انقلاب هستیم و باید جشن خوبی برگزار کنیم و نشان دهیم که کشور ایران روی پای خود ایستاده است آن‌هایی که در آمریکا نشسته اند می‌گفتند نمی‌گذاریم ایران به چهلمین سالگرد پیروزی برسد و کاری می‌کنیم قبل از چهلمین سال پرونده ایران جمع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: ایران در این منطقه تاثیرگذار است و کشوری بزرگ و قدرتمند است و بزرگ منطقه است و سابقه تمدنی و وضعیت کشور نشان از این قدرتمندی است. دشمنان داعش را در منطقه راه انداختند و بحران را در کشور‌های عربی ایجاد کردند و این ایران بود که در مقابله با داعش ورود کرد و وضعیت بحرانی کشور‌های عربی را سامان داد.

جهانگیری خاطرنشان کرد: می‌خواستیم آرامش را بر کشور حاکم کنیم و بازار دنیا را تصاحب کنیم و تولیدکنندگان با مشکل روبرو نشود، اما آمریکا بر خلاف تمامی عرف‌های بین المللی از تفاهم نامه بین المللی برجام خارج شد.

وی ابرازداشت: از کانادا تا کشور‌های اروپایی و آسیایی همگی در موضوع برجام حق را به ایران می‌دهند و از تحریم‌های آمریکا حمایت نمی‌کنند، اما آمریکا سعی دارد با قلدری تحریم علیه ایران را به تمام دنیا دیکته کند.

معاون اول رئیس جمهوری افزود: یکی از اولویت‌های اصلی دولت ثبات اقتصادی در کشور است. ما می‌توانیم این شوک را بر طرف کنیم و ثبات را مجددا به اقتصاد کشور برگردانیم و کاری کنیم قیمت ارز قابل پیش بینی باشد و وضعیت بانک‌ها ثبات داشته باشد. پیش بینی دارم که اقتصاد کشور ثابت برخوردار خواهد شد.

وی افزود: دشمنان سعی در کاهش تولید و فروش نفت ایران داشتند که شکست خوردند و حتی ایران با کمک روسیه از کاهش تولید اوپک مستثنی شد. کاهش تولید اوپک هم یک فرصت خوب برای جمهوری اسلایم ایران است.

به گفته جهانگیری، صادرات به معنای این است که سرمایه‌ای از کشور خارج می‌شود و باید به ازای آن جنس دیگری وارد کشور شود و یا ارز آن در چرخه اقتصاد کشور خودش را نشان دهد.

معاون اول رئیس جمهوری با بیان اینکه معیشت مردم در اولویت دولت است، ابرازداشت: چرخه اقتصاد کشور باید بپرخد و در چرخه زندگی مردم نباید مشکلی ایجاد شود و معیشت مردم باید برقرار باشد.

وی تصریح کرد: اشتغال هم در اولویت دولت است. حفاظت از شغل‌های موجود وظیفه اصلی دولت است ما به عنوان به دولت نسبت به مسائل و مشکلات هیچ بنگاهی بی تفاوت نیستیم، اما نمی‌توانیم بنگاه‌ها را مدیریت کنیم. در هر استان کمیته‌های رفع موانع تولید برای حل مشکل بنگاه‌های اقتصادی ایجاد شده است و شخصا مصوبات و خروجی این کمیته‌ها را در استان‌ها بررسی می‌کنم.

جهانگیری تاکید کرد: هرمزگان قلب اقتصاد کشور است و یکی از استان‌های مهم کشور در حوزه صنعت نفت، بندری و صنایع است. مناطق آزاد مهمی در هرمزگان قرار دارند. هرمزگان به عنوان یکی از کانون‌های مهم اقتصادی کشور مشخص شده است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: شورای اداری انقلاب ایران کانادا دولت اقتصاد ارز اقتصاد کشور نفت روسیه اوپک اشتغال مشکلات قلب صنعت مناطق آزاد انقلاب اوپک ایران رئیس جمهور نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۲۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی با مدل جدید چه مزیتی برای اقتصاد ایران دارد؟

به گزارش تابناک اقتصادی؛ رشد اقتصادی کشور‌ها معمولاً بر اثر به اجرا گذاشتن سیاست‌های صحیح و تلاش به دست می‌آید. کشور ما نیز از این قاعده استثنا نیست.

صندوق بین المللی پول در آخرین گزارش خود از رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی کشورمان در سال گذشته میلادی خبر داد. از آمار‌های این سازمان این طور برمی آید که رشد اقتصادی کشور در دولت سیزدهم ۲.۵ برابر نسبت به دولت قبل رشد کرده است. صندوق بین‌المللی پول متوسط رشد سالانه اقتصادی ایران در ۳ سال دولت سیزدهم را ۳.۸ درصد برآورد کرده است.

رشد اقتصادی کشورمان در سال گذشته میلادی و در دولت سیزدهم در حالی به دست آمده است که طی این سال‌ها با تحریم‌های شدید در حوزه فروش نفت و گاز مواجه بودیم. از سوی دیگر، ایران نسبت به کشور‌های در حال توسعه که به طور متوسط رشد ۴.۱ درصدی در سال گذشته میلادی داشتند، رشد بیشتری را تجربه کرده است.  

رشد اقتصادی کشورمان بیشتر بر اثر بهبود وضعیت صنعت نفت و گاز کشور به دست آمد. این در حالی است که در بخش‌های کشاورزی، خدمات، صنعت و ساختمان شرایط خوبی نداریم. کارشناسان معتقدند باید سیاست‌هایی در راستای سرایت دادن رشد اقتصادی صنایع نفت و گاز کشور به این بخش‌ها در پیش بگیریم.

نظرات آرش نجفی، رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی تهران را در ادامه در خصوص فروش نفت و گاز کشور در شرایط تحریمی و سیاست‌هایی که طی سال‌های اخیر به اجرا گذاشته ایم، می‌خوانید.

نجفی در گفتگو با تابناک اقتصادی با اشاره به این موضوع که قطعاً فروش نفت و گاز کشور در شرایط تحریمی مزیت محسوب می‌شود، تصریح کرد: طی سال گذشته میلادی دیپلماسی‌ای به اجرا گذاشتیم که توانستیم صادرات فرآورده‌ها را تحقق ببخشیم و مسائل مالی آن‌ها را مدیریت کنیم. به طور کلی، فروش منابع نفت و گاز کشور در شرایط تحریمی یک موفقیت به حساب می‌آید.

وی ادامه داد: نظر دادن در مورد اینکه ما در چه بده بستان سیاسی و اقتصادی توانستیم نفت و گاز خود را به فروش برسانیم، نیازمند در اختیار داشتن جزئیاتی است که فکر می‌کنم در شرایط فعلی انتشار آن‌ها به مصلحت کشور نیست. اما همین که توانستیم نفت‌هایی را که در نفتکش‌ها روی آب باقی مانده بودند، بفروشیم و کسب درآمد کنیم، گام رو به جلویی است.

وی در خصوص سیاست سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی خاطرنشان کرد: این سیاست درستی است که در دولت فعلی پیگیری شد. این سیاست از قبل وجود داشت و متأسفانه در یک برهه زمانی شروع به فروش سهام خود در پالایشگاه‌های فراسرزمینی کردیم که اقدام درستی نبود. سهامدار شدن در پالایشگاه‌های فراسرزمینی به ویژه در کشور‌های مختلف دنیا به صلاح کشور است و باید با مدل جدید پیگیری شده در دولت سیزدهم، سیاست سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی به جدیت دنبال شود.

سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی در نهایت باعث می‌شود که کشور هدف تبدیل به شریک تجاری ما شود و در عین حال بازاری تضمینی برای نفت خام ایران فراهم کرده است که درآمد ارزی برای ما به همراه خواهد داشت و این امر مثبتی است و برایمان نفع دارد.

وی در خصوص استفاده از ظرفیت‌های داخلی و دانش بنیانی کشور در صنایع نفت و گاز خاطرنشان کرد: بهره بردن از توانایی‌های داخلی اقدام درستی است و برایمان منفعت دارد. اما یک موضوع مهم را باید مدنظر داشته باشیم. هرگز نباید اجازه دهیم این امر به انحصارگری منجر شود. باید شرایط برای حضور رقابتی تمامی بخش‌ها اعم از خارجی و داخلی در عرصه اقتصادی کشور فراهم باشد.

نجفی تأکید کرد: نیاز است حمایت از تولید داخلی را در کنار رقابت داشته باشیم. در این صورت است که نتایج مطلوبی به دست می‌آید و از انحصارگری جلوگیری می‌کنیم.

رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران خاطرنشان کرد: در عین حال که اقدام دولت را در فروش نفت و گاز کشور تحسین می‌کنیم و از این امر خوش حال هستیم، انتظار داریم دولت سیاست‌هایی اتخاذ کند که نتیجه این امر به صورت ملموس در زندگی مردم احساس شود و شاهد بهبود اقتصادی وضعیت مردم باشیم.

دیگر خبرها

  • منظور: اقتصاد ایران در اوج تحریم‌ها رشد ۶ درصدی را تجربه کرد
  • تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران
  • پیش‌شرط‌های مردمی‌سازی اقتصاد ایران
  • سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی با مدل جدید چه مزیتی برای اقتصاد ایران دارد؟
  • بایدن درباره تحریم نفت ایران تصمیم جدید گرفت؟
  • رویترز: بایدن تحریم‌های نفتی ایران را تشدید نمی‌کند
  • یورونیوز: آمریکا نمی‌تواند تحریم‌های نفتی ایران را تشدید کند
  • وزیر خزانه‌داری آمریکا: ایران را تحریم می‌کنیم
  • هیچ دولتی در کاخ سفید قادر به بستن شیر نفت ایران نیست
  • درخواست کوبا از واشنگتن برای کاهش تحریم‌ها