Web Analytics Made Easy - Statcounter


محمد نطنزي،سرپرست موسسه تأمين درمان بسيجيان استان سمنان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري بسيج استان سمنان اظهار داشت: حدود 12 سال است كه موسسه تامين درمان بسيجيان در راستاي ارائه ي خدمات بيمه به صورت مستقيم و غيرمستقيم در اين استان فعاليت دارد.

وي افزود:‌ در تمامي مراكز درماني بسيج حدود 10 الي 15 درصد تخفيف به بسيجيان داده مي شود؛ از جمله موسساتي كه به صورت مستقيم در حال ارائه ي خدمات هستند مي توان به موسسه ي مهر شفا در گرمسار اشاره كرد كه ماهيانه 3 الي 4 هزار نفر از ارائه ي خدمات فيزيوتراپي،دندانپزشكي،پزشكان متخصص،سنجش اعصاب،معاينات طب كار،مامايي اين موسسه بهره مند مي شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سرپرست موسسه تامين درمان بسيجيان استان سمنان با ا شاره براينكه اين موسسه با بيمارستان بقية الله(عج) تهران ارتباط دارد،ادامه داد: به بسيجياني كه در اين محل داراي پرونده هستند و خواستار دريافت خدمات از بيمارستان بقية الله(عج) مي باشند معرفي نامه داده مي شود و نسبت به بيماري كه دارند از تخفيف بهره مند مي شوند.

وي خاطرنشان كرد: همه ي بسيجيان شامل بهره مندي از خدمات موسسه تأمين درمان هستند و مي توانند با مراجعه به اين مركز كارت دريافت كنند.

نطنزي با اشاره بر خدمات غيرمستقيم اين موسسه اظهار داشت:‌ ما با مراكز درماني ديگر مانند 5آذر و كلينيك خاتم الانبيا(ص) نيز تعامل داريم و علاوه بر تخفيف 10 الي 15 درصدي از ماه آينده ويزيت رايگان پزشك عمومي و دندانپزشكي را در درمانگاه 5 آذر خواهيم داشت.

وي در ادامه خدمات غيرمستقيم بيان كرد: ما براي بسيجيان بيمه تكميلي در نظرگرفته ايم كه تا كنون حدود 50 درصد كارهاي بيمه شدگان انجام شده و 700 نفر ظرفيت تا پايان سال داريم؛همچنين تاكنون از مجموعه ي اين بيمه شدگان 390نفر براي دريافت هزينه هاي درماني از مبلغ 30 هزار تا 7 ميليون تومان مراجعه كرده اند؛ بيمه تكميلي موسسه تامين درمان در دو بسته تعريف شده است كه بسسته ي اول با پرداخت مبلغ 150 هزار تومان و بسته ي دوم با مبلغ 192 هزار تومان در سال خدمات ارائه مي كند همچنين عددي نزديك به همين مبلغ را موسسه تامين درمان به بيمه كوثر مي پردازد.بيمه شدگاني كه از بسته ي دوم استفاده مي كنند به صورت همزمان و رايگان از بيمه ي حوادث نيز بهره مند مي شوند.

نطنزي افزود: تا كنون 245 خانوار به عنوان بيمه تامين اجتماعي در اين موسسه پرونده دارند؛ اين بيمه شدگان از كليه ي شرايط بيمه به جز طول درمان و بيمه بيكاري برخوردار مي شوند.

سرپرست موسسه تأمين درمان بسيجيان استان سمنان گفت: اين موسسه در خصوص حمايت از افرادي كه توانايي پرداخت هزينه هاي درمان خود را نداشته اند نيز به 5 نفر از 200 تا 700هزارتومان كمك مالي كرده است؛ حمايت از زوج هاي نابارور و معرفي آن ها به مراكز درماني تهران و يزد و همچنين اسكان رايگان يك هفته اي و تقبل هزينه ي 1 ميليون و 700 هزارتوماني آن ها از ديگر اقدامات است.

وي با اشاره بر اقدامات موسسه تامين درمان بسيجيان در طول هفته بسيج خاطرنشان كرد: در طول هفته ي مقدس بسيج دو اعزام در گروه هاي پزشكي و پيراپزشكي به مناطق محروم ايوانكي،گرمسار و محلات سمنان را به همت سپاه ناحيه گرمسار،بسيج جامعه پزشكي و سپاه ناحيه سمنان داشتيم؛ در طول هفته نيز ويزيت رايگان پزشكان عمومي،دندانپزشكي،تزريقات و پانسمان در درمانگاه 5آذر سمنان انجام شد.

در پايان وي آمادگي خود براي همكاري در ساخت و تجهيز مراكز درماني بسيج را اعلام كرد و گفت: اگر فرد خيري براي ايجاد مركز درماني زمين اهدا كند ما آمادگي همكاري در ساخت و تجهيز را داريم.



منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۳۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!

رئیس انجمن متخصصان داخلی می‌گوید: وقتی آزمایشگاه توان تامین هزینه‌های خود را نداشته باشد و امکان تامین تجهیزات به علت گرانی از او سلب شود، یا مجبور است کسب‌وکار خود را تعطیل کند یا به ارائه برگه‌های جواب آزمایش به بیماران در حالی که اصلاً آزمایشی انجام نشده یا استفاده از وسایل و کیت‌های قدیمی که قطعاً نتیجه درستی ندارند، روی بیاورد. 

روز گذشته رئیس انجمن متخصصان علوم آزمایشگاهی با اشاره به افزایش قیمت تجهیزات آزمایشگاهی اعلام کرد به دلیل بالا رفتن قیمت دلار امکان تهیه تجهیزات و قطعات آزمایشگاهی مشکلی است که آزمایشگاه‌ها با آن مواجه هستند. در این شرایط حتی فروشندگان هم با دریافت روزانه قیمت دلار به آزمایشگاه‌ها اعلام قیمت می‌کنند و ادامه چنین روندی باعث می‌شود هزینه‌های آزمایشگاهی حتی ۸۰۰ برابر نیز افزایش پیدا کند.

چنین اتفاقی در شرایطی رخ می‌دهد که همین الان هم حوزه بهداشت و درمان با مشکلات زیادی مواجه است. هرچند وزیر بهداشت و معاونان او نسبت به بروز این مشکلات، همیشه سیاست تکذیب را در پیش گرفته‌اند، اما واقعیتی که در جامعه جریان دارد حاکی از نارضایتی مردم از روند درمان در بیمارستان‌های دولتی، گرانی و کمبود دارو و مشکلات دیگری است که حتی باعث می‌شود بسیاری از افراد ناچار از چرخه درمان خارج شوند.

مساله مهم دیگر این است که حوزه بهداشت و درمان با سلامت و جان انسان‌ها سروکار دارد و هرگونه کمی و کاستی در این حوزه می‌تواند به قیمت جان و سلامت بیماران تمام شود؛ مساله‌ای که بار‌ها کارشناسان حوزه سلامت به آن اشاره کرده‌اند، اما هر بار متولیان این حوزه با بی‌تفاوتی از کنار این مشکلات گذشته و تنها به تکذیب اخبار بسنده کرده‌اند.

مشکلات موجود در حوزه بهداشت و درمان زمانی بیشتر شد که دولت تصمیم گرفت ارز نیمایی دارو را حذف کند و جای آن تعهداتی به مجلس داد که گویا در عمل به آنها چندان هم کوشا نبوده و به همین خاطر است که از آن زمان تاکنون نه‌تن‌ها مشکلات موجود در حوزه بهداشت و درمان کمتر نشده که هر روز مشکلاتی تازه به این بخش افزوده می‌شود.

آزمایشگاه‌ها به سمت راه‌های غیرقانونی روی می‌آورند

ایرج خسرونیا، رئیس انجمن متخصصان داخلی، دراین‌باره به تجارت‌نیوز می‌گوید: «متاسفانه افزایش قیمت دلار در تمامی ابعاد زندگی مردم تاثیر منفی گذاشته است. در واقع این افزایش باعث شده مشکلات حوزه بهداشت و درمان افزایش یابد و فشار این مشکلات بر جامعه پزشکی و مردم بیش از همه وارد می‌شود.»

او می‌افزاید: «هر موسسه و بنگاهی که در زمینه‌های خدماتی کار می‌کند قطعاً باید بتواند از پس تامین هزینه‌های خود بربیاید؛ اگر شرایط برای این تامین فراهم نباشد، قطعاً مجبور می‌شوند بین ورشکستگی و روی آوردن به راه‌های غیرقانونی کسب درآمد یکی را انتخاب کنند. در هر دو صورت این مردم هستند که ضرر می‌کنند و از دریافت خدمات باکیفیت محروم می‌شوند.»

خسرونیا می‌گوید: «متاسفانه دولت به هیچ کدام از تعهداتی که زمان حذف ارز نیمایی دارو به مجلس داده بود عمل نکرده و همین مساله هم باعث شده وضعیت بهداشت و درمان چنین شرایط بد و بحرانی‌ای پیدا کند.»

او درباره راه‌های غیرقانونی کسب درآمد توضیح می‌دهد: «وقتی آزمایشگاه توان تامین هزینه‌های خود را نداشته باشد و امکان تامین تجهیزات به علت گرانی از او سلب شود، یا مجبور است کسب‌وکار خود را تعطیل کند یا به ارائه برگه‌های جواب آزمایش به بیماران در حالی که اصلاً آزمایشی انجام نشده یا استفاده از وسایل و کیت‌های قدیمی که قطعاً نتیجه درستی ندارند، روی بیاورد. در این شرایط بیش از همه این بیماران هستند که در معرض خطر قرار می‌گیرند.»

بدعهدی‌های دولت و افزایش قیمت خدمات و دارو‌ها باعث می‌شود بسیاری از بیماران مجبور به ترک چرخه درمان شوند

خسرونیا در بخش دیگری از صحبت‌های خود می‌گوید: «متاسفانه به دلیل همین بدعهدی‌های دولت در زمینه تعهداتی که به حوزه بهداشت و درمان داده و افزایش قیمت خدمات و دارو‌ها و... بسیاری از بیماران مجبور به ترک چرخه درمان می‌شوند. فردی که برای تامین معیشت خود دچار مشکل است، قطعاً برای پرداخت هزینه‌های درمانی مشکلات بیشتری دارد.»

او در پایان می‌گوید: «این بی‌توجهی‌ها در نهایت به مهاجرت بیشتر پزشکان و متخصصان و کادر درمان می‌انجامد؛ از سوی دیگر کیفیت خدمات در بیمارستان‌های دولتی را به‌شدت کاهش می‌دهد و در نهایت باعث ورشکستگی مراکز درمانی و آزمایشگاه‌ها و تعطیلی آنها می‌شود.»

سیاست غلط دولت در حوزه اقتصاد، تمام بخش‌ها را به دردسر انداخته

سینا مهدوی، کارشناس اقتصادی، نیز دراین‌باره به تجارت‌نیوز می‌گوید: «متاسفانه سیاست‌های اشتباه اقتصادی که دولت طی این سال‌ها در پیش گرفته، منجر به کاهش ارزش پول ملی و در نتیجه بروز مشکلات در تمامی بخش‌ها از جمله حوزه بهداشت و درمان شده است.»

او اضافه می‌کند: «این ابراز نگرانی رئیس انجمن متخصصان علوم آزمایشگاهی کاملاً بجاست چراکه وقتی هزینه دریافت خدمات درمانی افزایش بی‌رویه پیدا کند، قطعاً هم به ضرر این مراکز خواهد بود و بیشتر از همه به ضرر بیماران تمام می‌شود. اولین اتفاقی که رخ می‌دهد کاهش کیفیت خدمات است. همان‌طور که وقتی تولیدکننده با افزایش هزینه تولید مواجه می‌شود، قطعاً دو راه بیشتر برایش باقی نمی‌ماند؛ یا کیفیت کالا را کاهش یا قیمت آن را افزایش دهد. در زمینه خدمات درمانی هم همین اتفاق می‌افتد؛ با این تفاوت که هرگونه کم کردن کیفیت این خدمات می‌تواند به قیمت جان بیماران تمام شود.»

مهدوی در پایان می‌گوید: «مساله اینجاست که باور مسئولان و متولیان حوزه بهداشت و درمان در مورد مشکلات این حوزه با آن چیزی که در واقعیت جریان دارد کاملاً متفاوت است و تا زمانی که این تفاوت از میان برداشته نشود نمی‌توان امید داشت که روند بهبود وضعیت از سرعت مناسبی برخوردار باشد.»

منبع: تجارت نیوز

tags # داروخانه ، سلامت سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • افتتاح یک بزرگراه جدید در تهران تا پایان امسال | گره کور بزرگراه بسیج باز می شود
  • ساخت پایگاه سلامت در محله تاریخی کهنه‌دژ سمنان آغاز شد
  • پلمب یک مرکز غیر مجاز خدمات زیبایی در سمنان
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد
  • بهره مندی ۱۰ هزار و ۵۰۰ سخت درمان از خدمات بیمه سلامت
  • نشان‌دار شدن ۱۳۹۱ زوج نابارور در سامانه بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد
  • عملیات ساخت پایگاه سلامت شهدای «کهنه‌دژ» آغاز شد
  • شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!
  • گشایش نمایشگاه کارآفرینی و اشتغال بسیجیان استان در درچه