Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر جهاد کشاورزی گفت: موضوع اجرای مصوبه بخشودگی وام‌های کشاورزان سه‌بار به دولت آمد و حتی در جلسه شب۱۸ آذر هیأت دولت مطرح و این‌بار اصلاح نهایی بر روی آن انجام شد و به‌زودی عملیاتی خواهد شد. آفتاب‌‌نیوز : محمود حجتی در نشست شورای اداری استان هرمزگان در فعالان اقتصادی، با بیان این‌که امیدوارم بتوانیم محرومیت‌های گوشه و کنار هرمزگان را برطرف کنیم و نارسایی‌های گذشته را از بین ببریم، افزود: مردم استان هرمزگان در ارتباط با زیربخش‌های کشاورزی همواره در سطح کشور پیشرو بوده و هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به این‌که آبیاری کشاورزی هرمزگان از ۱۵۰ هزار هکتار توانسته ۱۰۴ هزار هکتارش را به آبیاری تحت‌فشار تبدیل کند، اظهار کرد: در بحث گلخانه‌ها نیز هرمزگان با رشد دو برابری مواجه بوده که شاهد افزایش آن در سال‌های آینده خواهیم بود.
حجتی با بیان این‌که ۱۷۰۰ هکتار مجوز توسعه گلخانه‌ای در استان هرمزگان صادر شده است، اضافه کرد: هرمزگان در زمینهٔ آبخیزداری همواره پیشرو بوده و تاکنون در این بخش با سرمایه‌گذاری ۶۰ میلیارد تومانی مواجه بوده است که توانسته رتبه نخست کشور را به خود اختصاص دهد.
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به این‌که در بحث صید و صیادی هرمزگان ۳۳ درصد از صید کشور را به خود اختصاص داده است، ادامه داد: در آبزی‌پروری استان هرمزگان قابلیت بالایی دارد و تاکنون هفت‌هزار و ۴۰۰ هکتار از مزارع آن نیز به پرورش آبزیان اختصاص‌یافته است.
وی با بیان این‌که پیش‌بینی می‌کنیم امسال در تولید میگو به ۱۰۰ هزار تن برسیم، عنوان کرد: موضوع اجرای مصوبه بخشودگی وام‌های کشاورزان سه‌بار به دولت آمد و حتی در جلسه شب ۱۸ آذر هیأت دولت مطرح و این بار اصلاح نهایی بر روی آن انجام شد و به‌زودی عملیاتی خواهد شد.
به گزارش ایسنا، حجتی در پایان باغات پیر استان را یکی از مشکلات کشاورزان هرمزگان دانست و از حمایت دولت برای برطرف شدن مشکلات این باغات خبر داد.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: وزیر جهاد کشاورزی بخشودگی وام های کشاورزان محمود حجتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۴۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارندگی شدید خسارت جدی به کشاورزی خوزستان وارد کرده است

محمد کعب عمیر نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بارش‌های اخیر در کشور و واردشدن خسارت به زمین‌های کشاورزی گفت: در روز‌های اخیر شاهد باد و طوفان و سیل‌های شدید در سراسر کشور بودیم که متاسفانه برخی مناطق آسیب‌های زیادی به آنها وارد شده است. 

او می‌گوید: استان خوزستان به ویژه شهرستان‌های شوش و کرخه در بارندگی و سیل اخیر در بخش کشاورزی و دامداری خسارت جدی وارد شده و تمامی دارایی کشاورزان نابود شده است.

به گفته این مقام مسئول علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است.

کعب عمیر گفت: انتظار می‌رود وزارت جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.

نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: متاسفانه بخش زیادی از مزارع در معرض سیل و بارندگی آسیب‌های جدی دیدند که انتظار می‌رود دولت با نگاهی ویژه این خسارات را در حمایت از کشاورزان جبران کند.

وی گفت: از دولت، سازمان مدیریت بحران کشور و وزارت جهاد کشاورزی انتظار م رود با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند.

نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: پیگیر خسارات کشاورزان استان خوزستان و شهرستان‌های شوش و کرخه بعد از بارندگی اخیر از سوی مسئولان ملی و دستگاه‌های متولی هستم.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • تضمینی برای تامین حقابه کشاورزان گرمسار از حبله‌رود وجود ندارد
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • انتفاد از کاهش سهمیه سوخت کشاورزان
  • بارندگی شدید خسارت جدی به کشاورزی خوزستان وارد کرده است
  • آب سد سفیدرود رها سازی شد
  • توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • تخریب جاده‌های بین مزارع و عشایری شهرستان آبدانان بر اثر سیلاب
  • آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی
  • قطع آب و خسارت به محصولات دغدغه‌ی کشاورزان قزوینی+ فیلم