Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز،  علی نگین‌تاجی در مراسم افتتاح فروشگاه شهروند شعبه تهرانپارس، درخصوص سوددهی شرکت شهروند گفت: بر اساس آخرین گزارشی که در بازه زمانی هشت‌ماهه نخست امسال بوده، این شرکت حدود ۴۰ میلیارد تومان سود داشته است.

سرپرست معاونت اقتصادی مالی شهرداری تهران درخصوص واگذاری شرکت شهروند به بانک شهر نیز گفت: شرکت شهروند مبالغ زیادی به بانک‌های کشور به‌ویژه بانک شهر بدهکار است، اما شهرداری تهران علاقه‌مند است که شهروند را به عنوان یک برند ملی حفظ کند و از دست ندهد؛ لذا ما فرایند واگذاری را معکوس کردیم و به سراغ اخذ مطالبات سنگین شهرداری از دولت رفتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: بر اساس تایید سازمان حسابرسی، مطالبات شهرداری تهران از دولت، دو هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان است و در دو حوزه بافت فرسوده و توسعه‌ی مترو نیز مطالباتی از دولت داریم که پیگیر دریافت آن‌ها هستیم.

نگین‌تاجی درخصوص نحوه تامین کالا‌های شهروند در هنگام نوسانات ارزی و مشکلاتی که برای این شرکت به وجود آمد، گفت: در بحران ارزی نه‌تن‌ها شرکت شهروند بلکه بزرگترین بنگاه‌های اقتصادی در کشور با مشکل مواجه شدند، اما خوشبختانه با تدابیر و سیاست‌های اتخاذشده و تلاش مدیرعامل این شرکت توانستیم این دوره را پشت‌سر بگذاریم و امروز کالا‌هایی با کیفیت مناسب در فروشگاه‌های شهروند عرضه می‌شود. در حقیقت می‌توان گفت: شهروند ویترین اقتصادی شهرداری تهران قلمداد می‌شود.

سریع‌القلم، مدیرعامل شرکت شهروند نیز در این مراسم گفت: این شعبه سی‌ونهمین شعبه فروشگاه شهروند است که در حد فاصل فلکه سوم و چهارم تهرانپارس از امروز به شهروندان تهرانی خدمات ارائه می‌کند. تا پایان سال‌جاری نیز سه فروشگاه دیگر افتتاح خواهد شد و همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی چهلمین فروشگاه شهروند در منطقه ۳ و خیابان دروس افتتاح خواهد شد.

وی افزود: نخستین فروشگاه شهروند خارج از استان تهران نیز در بهمن امسال در استان البرز افتتاح خواهد شد تا این فروشگاه به برندی برای شهرداری‌های کشور تبدیل شود.

وی درخصوص میزان عرضه کالا‌های خارجی در شعبات فروشگاه شهروند گفت: در حال حاضر کمتر از هفت‌درصد اقلام عرضه‌شده در این فروشگاه خارجی است. ضمناً تمامی کالا‌های شهروند در شعبه تهرانپارس با تخفیف عرضه خواهد شد.

مدیرعامل شرکت شهروند درخصوص تمهیدات شهروند برای شب یلدا، گفت: در جشنواره شب یلدا از ۲۲ آذر تا ۱۰ دی سال‌جاری تمامی اقلام عرضه‌شده در شهروند بین ۵ تا ۵۰ درصد تخفیف عرضه خواهد شد. شرکت شهروند در تنظیم بازار نقش موثری دارد و با عرضه کالا‌های مناسب تلاش می‌کند بهترین خدمات را به شهروندان ارائه کند.

وی درخصوص فروشگاه الکترونیک شرکت شهروند نیز گفت: در جهت توسعه فروش الکترونیک و همزمان در تلاش برای کاهش آلودگی هوا، شرکت شهروند از هفته نخست دی سال‌جاری ۵۰ تا ۱۰۰ دستگاه موتورسیکلت برقی برای ناوگان فروش مجازی به کار خواهد گرفت.

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۴۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود ۵ هزار اتوبوس نو به حمل و نقل عمومی تا پایان سال

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران از ورود ۵۰۰۰ دستگاه اتوبوس نو تا پایان سال خبر داد.

مهدی علیزاده با تأکید بر اینکه بیش از ده سال است که ناوگان اتوبوسرانی نوسازی نشده است و این وقفه زیاد سبب شده که تولیدکنندگان داخلی اتوبوس تقریباً خط تولید را نیمه‌تعطیل یا تعطیل کنند، افزود: «در سال‌جاری بیش از۵۰ درصد بودجه شهرداری تهران به حوزه حمل ونقل اختصاص داده شد و براساس برنامه چهارم توسعه تا پایان سال ۱۴۰۴ باید ۷۵۰۰ اتوبوس فعال داشته باشیم، اما اتفاقی که در سال گذشته رخ داد این بود که قرارداد خرید ۲۵۰۰ اتوبوس با تولید کنندگان داخلی منعقد شد که از این تعداد ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس دیزلی و ۵۰۰ دستگاه برقی خواهد بود که بنا است تا پایان سال تحویل شهرداری تهران شود.»

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه سال گذشته شهرداری تهران قرار دادی با یکی از شرکت‌های چینی برای خرید ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس ۱۲ متری برقی منعقد شد، گفت: «مجموعاً اتوبوس‌های نو تولید داخل و وارداتی به ۵۰۰۰ دستگاه اتوبوس می‌رسد و در حال مذاکره هستیم که خدمات پس از فروش اتوبوس‌های چینی را به شرکت‌های تولید داخلی داشته باشیم و به محض توافق و بعد از اولین پرداخت، بنا است که ظرف مدت ۵ الی ۶ ماه، ۲۵۰۰ اتوبوس را تحویل دهند و براساس برنامه ریزی‌ها تا پایان سال این اتوبوس‌ها وارد می‌شود که ۵ هزار اتوبوس فعال و نوسازی شده وارد چرخه شود.»

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در مورد ورود اتوبوس‌های نو به ناوگان حمل ونقل عمومی با بیان اینکه در سال گذشته ۴۰۰ اتوبوس نوسازی شد، گفت: از ابتدای این دوره مدیریت شهری تاکنون ۹۰۰ دستگاه اتوبوس نو از طریق خرید‌های شهرداری تهران و تعهدات وزارت کشور وارد چرخه حمل ونقل عمومی تهران شد و این روند ادامه خواهد داشت بگونه‌ای که در آینده‌ای نزدیک آنقدر اتوبوس خواهیم داشت که دچار کمبود راننده خواهیم شد.

وی در مورد وضعیت اورهال اتوبوس‌های شرکت واحد با بیان اینکه براساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته در سالجاری ۵۰۰ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری بازسازی خواهد شد افزود: در کنار نوسازی و اورهال اتوبوسها، ورود مینی بوس به چرخه فعالیت را نیز خواهیم داشت چراکه نسبت به مهندسی خطوط اتوبوس اقدام کردیم به این علت که برخی از خطوط اتوبوسرانی مسافر کمی دارند و فعالیت اتوبوسهای۱۲ متری در این خطوط به صرفه نیست به همین علت در این خطوط کم مسافر از مینی بوس استفاده می‌کنیم و اتوبوس‌ها به خطوط پرمسافر تزریق می‌شوند.

علیزاده در مورد کمبود حقوق رانندگان اتوبوس بخش خصوصی با تاکید بر اینکه ۱۷ شرکت بخش خصوصی با شرکت واحد قرارداد دارند، گفت: بخشی از اتوبوس‌های شهر تهران ملکی شهرداری تهران هستند و بخش دیگر نتعلق به بخش خصوصی است که شرکت واحد دخل وتصرفی در حقوق رانندگان بخش خصوصی ندارد و تنها به صورت ماهانه براساس خدمات و پیمایش یارانه پرداخت خواهد شد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در مورد چرایی تغییر جایگاه زنان و مردان در اتوبوس‌های بی. آر. تی با بیان اینکه از سال گذشته برنامه ریزی برای خطوط تندور آغاز شد و ما شکایت‌های زیادی وهم تصافات جرحی در مورد این خصوص داشتیم گفت: در خطوط تندور با وجود کمک و همکاری پلیس راهور نتوانستیم نسبت به ساماندهی موتورسیکلت‌ها اقدام کنیم و این ترمز‌های ناگهانی اتوبوس‌ها و تعداد بالای مسافران زن در اتوبوس‌های تندرو موجب بروز تصادفات می‌شود.

علیزاده با بیان اینکه آسیب پذیری بانوان بیشتر است و در تصادفات دچار جرح می‌شوند گفت: دقت داشته باشید که تعداد مسافران زن در خطوط تندرو در ساعات پیک بیشتر از آقایان است و نیاز به فضای بیشتری داشتند و قسمت انتهایی اتوبوس نیز فضای بیشتری به نسبت فضای جلو دارند و این تغییر مکان موجب رضایت نسبی مسافران شده است.

دیگر خبرها

  • عرضه ویژه کتاب‌های انتشارات علمی و فرهنگی
  • واکنش شهردار تهران به واگذاری فروشگاه شهروند به بخش خصوصی
  • واکنش زاکانی به واگذاری فروشگاه شهروند به بخش خصوصی
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را
  • تامین مالی فروشگاه‌ها از طریق تسهیلات
  • ورود ۵ هزار اتوبوس نو به حمل و نقل عمومی تا پایان سال
  • تولید مشارکتی خودروی برقی عمومی، اولویت نخست شهرداری پایتخت
  • لزوم ابلاغ ممنوعیت عرضه کیسه پلاستیکی رایگان در فروشگاه‌های زنجیره‌ای
  • گوشت قرمز ۲۹۹ هزار تومانی وارد بازار شد؛ از کجا می‌توان گوشت ارزان خرید؟
  • حسابرسی از شرکت‌های زیر مجموعه شهرداری تهران در شورا