Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@11:41:09 GMT

چراغ راه آیندگان را همچنان روشن نگهداریم

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۰۴۴۱۱

چراغ راه آیندگان را همچنان روشن نگهداریم

در این مطلب آمده است: محدودیتهایی که برای کودکان در نظر گرفته می شود چند سطحی است. یکی از این سطوح عدم دسترسی به اینترنت است و ما را متقاعد می سازد تا میزبانان این رسانه نتوانند عقاید خود را در قالب غذای مسموم روح و روان به مخاطبی که هنوز سرد و گرم روزگار را نچشیده تلقین کنند.
سری به یکی از فروشگاههای اتوکام در غرب یا ژاپن بزنید و درخواست خرید پهنای باند و ورود به اینترنت را بدهید تا متوجه شوید فرمی حاوی مشکلات موجود برای استفاده کننده از آن را به تفکیک به شما می دهند تا تصمیم به خرید بگیرید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


قوانین بعضی از کشورها پیرامون استفاده از فناوری اینترنت بسیار جدی است. دولت بریتانیا با چهار شرکت اینترنتی ASB قرارداد بسته تا کاربران قادر باشند بعضی از فضا ها را به اختیار خود فیلتر کنند. شکایت از بهره برداری کودکان در شبکه های اجتماعی که بیشتر مربوط به تهدیدهای جنسی است در پنج سال گذشته دهها برابر افزایش یافته است. کودکان شش تا 12ساله آلمانی مرتب کتاب میخوانند اما تنها یک کودک از سه کودک این کشور از شــبکه های اجتماعی در اینترنت استفاده میکند یا پای بازی های کودکانه می نشیند. کشورهای ژاپن و کره جنوبی که از بزرگان این فن هستند، استفاده و دسترسی به شبکه های مجازی برای گروه های مختلف را مشخص و باهوش مصنوعی کنترل میکنند تا اگر شخص ثالثی به اینترنت شما دسترسی پیدا کرد روی گوشی تلفن همراه اخطار بدهند. دنیا در 18سال گذشته برای استفاده صحیح و بجا از اینترنت حساس شده است. اگر چه کودکان در این سال ها بر اثر بی توجهی بعضی از اولیای خود توانسته اند با استفاده از انیمیشن ها توانایی خود را افزایش دهند اما حواشی ایجاد شده در این باره مخاطرات تفکراتی را افزون میکند. امروز تبلت های بدون سیمکارت در کشورهای غربی در حد وسیعی با شرایط خاص به بازار آمده که میتواند تا حدودی این معضل را برای کودکان کاهش دهد. حساسیت های جهانی برای تولید سخت افزار و برنامه های مثبت جهت کودکان در حد قابل قبول است اما متأسفانه کشور ما هنوز هم از این قافله عقب مانده است.
امروزه در کشور ما سواد دیجیتال بزرگان از کودکان خود بسیار کمتر است. هم اکنون تبلت هایی با امکانات مناسب ویژه کودکان در انگلستان تولید شده که به کاربر اجازه استفاده از همه اپلیکیشن های موجود در بازار را نمیدهد. بنابراین امکان کنترل بیشتر را برای اولیا فراهم میکند.
7141/6026
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف اینترنت بریتانیا شبکه های اجتماعی فناوری کره جنوبی منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۴۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درز اطلاعات محرمانه ارتش آلمان در اینترنت

یک رسانه آلمانی با استناد به یک سری تحقیقات انجام شده از یک شکاف امنیتی جدید و نشت داده‌های محرمانه ارتش آلمان در اینترنت خبر داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، تازه در اوایل ماه مارس بود که یک عملیات جاسوسی از ارتش آلمان مقامات این کشور را شوکه کرد. اکنون گزارشی در مورد نشت داده دیگری منتشر شده است که گفته می شود دسترسی به هزاران پست آنلاین را فراهم کرده است.

به این ترتیب ارتش آلمان با یک نقص جدید در حفاظت از داده ها دست و پنجه نرم می کند. گفته می شود که هزاران لینک جلسات ویدیویی با اطلاعات داخلی در مورد نیروها ماه ها به صورت رایگان در اینترنت در دسترس بوده است. نشریه دی سایت آلمان این خبر را با استناد به تحقیقات خود گزارش داد. بر اساس این گزارش، جلسات زیادی که به عنوان محرمانه طبقه بندی شده در این رسوایی در دسترس قرار گرفته و ظاهراً جلسات گذشته نیز حذف نشده است.

نشریه دی سایت آلمان گزارش داد که آسیب پذیری و نشت داده توسط تیمی از کارشناسان امنیت فناوری اطلاعات از انجمن Netzbegrünung کشف شده و توسط نمونه های خود دی سایت تأیید شد. گفته می شود که بوندسوهر تنها از طریق پرس و جو از این شکاف امنیتی مطلع شده است و اکنون سیستم ویدئو کنفرانس از اینترنت جدا شده است.

نیروی سایبری بوندسوهر (ارتش آلمان) CIR تأیید کرد که این شکاف امنیتی اکنون بسته شده است. به گزارش خبرگزاری آلمان، سخنگوی واحد فضای سایبری و اطلاعات ارتش در این باره گفت در طول هفته یک "آسیب پذیری" وجود داشت، اما در عرض 24 ساعت برطرف شد.

در این گزارش آمده است: این حادثه بر نمونه وبکس بوندسوهر تأثیر گذاشت، که در واقع به ویژه ایمن تلقی می شود و از طریق آن بحث های محرمانه نیز انجام می شود. بر اساس اطلاعات داخلی وبکس ماهانه 45000 جلسه برگزار می کند که به طور متوسط ​​روزانه بیش از 1000 جلسه است.

تازه در اوایل ماه مارس بود که سردبیر شبکه دولتی روسی RT ضبط صوتی کنفرانس Webex افسران بلندپایه بوندسوهر را در گروهی در سرویس پیام رسان تلگرام منتشر کرد.

در آن زمان خبرهایی فاش شد مبنی بر اینکه یک سرویس اطلاعاتی روسیه کنفرانس تلفنی چهار افسر عالی رتبه نیروی هوایی ارتش آلمان را رهگیری کرده بود. آنها درباره سناریوهای عملیاتی موشک کروز آلمانی در صورت تحویل تاروس به اوکراین صحبت کرده بودند.

در ادامه گزارش آمده است، اکنون این سوال مطرح می شود که آیا شکاف های امنیتی در وبکس می تواند به این رسوایی شنود منجر شده باشد؟ وزارت دفاع آلمان پیش از این ارتباط تلفنی محافظت نشده یک ژنرال بوندس‌ور در سنگاپور را دلیل آن اعلام کرده بود.

آنها در ماه فوریه از طریق کنفرانس ویدئویی Web-Ex در مورد اینکه ارتش اوکراین چگونه می تواند از موشک های کروز آلمانی تاروس در صورت تصمیم دولت فدرال برای تحویل آنها استفاده کند، صحبت کردند. از جمله، آنها در مورد این سوال بحث کردند که آیا موشک های کروز می توانند پل ساخته شده توسط روسیه به شبه جزیره کریمه اوکراین را که با نقض قوانین بین‌المللی ضمیمه شده است، منهدم کنند.

آلمان همکاری‌های تسلیحاتی با استرالیا را تقویت می‌کندآلمان کاردار سفارت روسیه را احضار کرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اتصال ۲۶۰ روستای بالای ۲۰ خانوار آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت
  • تکمیل سیستم روشنایی ضلع شرقی پارک باغشمال تبریز
  • شهر بدون چراغ قرمز در ایران کجاست؟
  • باران میهمان آسمان چهارمحال و بختیاری
  • حکمرانی داده‌ها در عصر اینترنت اشیاء/ پلتفرم‌ها خود را مالک داده‌ها می‌دانند
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • درز اطلاعات محرمانه ارتش آلمان در اینترنت
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • آیا وازلین پوست را سفید میکند؟