Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

اسحاق جهانگیری دوشنبه شب در نشست شورای اداری استان که با حضور فعالان اقتصادی برگزار شد، بیان داشت: در شرایط خاصی هستیم از یک طرف در آستانه چهلمین سال پیروزی انقلاب هستیم و باید جشن خوبی برگزار کنیم و نشان دهیم که کشور ایران روی پای خود ایستاده است آنهایی که در آمریکا نشسته اند می گفتند نمی گذاریم ایران به چهلمین سالگرد پیروزی برسد و کاری می کنیم قبل از چهلمین سال پرونده ایران جمع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: ایران در این منطقه تاثیرگذار است و کشوری بزرگ و قدرتمند است و بزرگ منطقه است و سابقه تمدنی و وضعیت کشور نشان از این قدرتمندی است. دشمنان داعش را در منطقه راه انداختند و بحران را در کشورهای عربی ایجاد کردند و این ایران بود که در مقابله با داعش ورود کرد و وضعیت بحرانی کشورهای عربی را سامان داد.

جهانگیری خاطرنشان کرد: می خواستیم آرامش را بر کشور حاکم کنیم و بازار دنیا را تصاحب کنیم و تولیدکنندگان با مشکل روبرو نشود اما آمریکا بر خلاف تمامی عرف های بین المللی از تفاهم نامه بین المللی برجام خارج شد.

وی ابرازداشت: از کانادا تا کشورهای اروپایی و آسیایی همگی در موضوع برجام حق را به ایران می دهند و از تحریم های آمریکا حمایت نمی کنند اما آمریکا سعی دارد با قلدری تحریم علیه ایران را به تمام دنیا دیکته کند.

معاون اول رئیس جمهوری افزود: یکی از اولویت های اصلی دولت ثبات اقتصادی در کشور است. ما می توانیم این شوک را بر طرف کنیم و ثبات را مجددا به اقتصاد کشور برگردانیم و کاری کنیم قیمت ارز قابل پیش بینی باشد و وضعیت بانکها ثبات داشته باشد. پیش بینی دارم که اقتصاد کشور ثابت برخوردار خواهد شد.

وی افزود: دشمنان سعی در کاهش تولید و فروش نفت ایران داشتند که شکست خوردند و حتی ایران با کمک روسیه از کاهش تولید اوپک مستثنی شد. کاهش تولید اوپک هم یک فرصت خوب برای جمهوری اسلایم ایران است.

به گفته جهانگیری، صادرات به معنای این است که سرمایه ای از کشور خارج می شود و باید به ازای آن جنس دیگری وارد کشور شود و یا ارز آن در چرخه اقتصاد کشور خودش را نشان دهد.

معاون اول رئیس جمهوری با بیان اینکه معیشت مردم در اولویت دولت است، ابرازداشت: چرخه اقتصاد کشور باید بپرخد و در چرخه زندگی مردم نباید مشکلی ایجاد شود و معیشت مردم باید برقرار باشد.

وی تصریح کرد: اشتغال هم در اولویت دولت است. حفاظت از شغل های موجود وظیفه اصلی دولت است ما به عنوان به دولت نسبت به مسائل و مشکلات هیچ بنگاهی بی تفاوت نیستیم اما نمی توانیم بنگاهها را مدیریت کنیم. در هر استان کمیته های رفع موانع تولید برای حل مشکل بنگاههای اقتصادی ایجاد شده است و شخصا مصوبات و خروجی این کمیته ها را در استانها بررسی می کنم.

جهانگیری تاکید کرد: هرمزگان قلب اقتصاد کشور است و یکی از استانهای مهم کشور در حوزه صنعت نفت، بندری و صنایع است. مناطق آزاد مهمی در هرمزگان قرار دارند. هرمزگان به عنوان یکی از کانون های مهم اقتصادی کشور مشخص شده است.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: شورای اداری کشورهای عربی کانادا کشورهای اروپایی دولت اقتصاد ارز اقتصاد کشور نفت روسیه اوپک سرمایه اشتغال مشکلات قلب صنعت مناطق آزاد انقلاب اوپک ایران تحریم ها علیه ایران رئیس جمهور پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۴۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشور‌های در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشور‌ها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشور‌های دیگر به تولید ناخالص داخلی آنها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.


دیگر خبرها

  • وزیر اقتصاد: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • لبه تیغ
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم
  • (ویدئو) تحریم‌ها و اقتصاد نابسامان فرش ایران را به زیر کشید؛ ما منزوی شده‌ایم