Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون امور تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش گفت: اگر برخی از دانش آموزان به معاضدت حقوقی یا انتظامی برای مشاور‌های تخصصی‌تر نیاز داشته باشند به مراکز تخصصی‌تر معرفی می‌شوند.

مهرزاد حمیدی در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان اظهار کرد: زنگ مدرسه در مدارس مخصوصا در مدارس دخترانه تقویت شده در صورتی که در کلاس یازدهم زنگ تربیت بدنی ۱ ساعت شده بود و در کلاس پیش دانشگاهی برای آمادگی کنکور این زنگ حذف شده بود، اما در بازنگری برنامه‌های متوسطه دوم با سیاست‌های وزارت خانه و در راستای سلامت و شاد سازی مدارس در متوسطه ساعت درس تربیت بدنی یازدهم به ۲ ساعت افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمیدی در ادامه بیان کرد: از اول مهر کلاس دوازهم به جای پیش در تمام مدارس و در کلاس‌های دوازدهم کاردانش و دبیرستان و این‌ها دانش آموزان کبالس تربیت بدنی دارند و این سه ساعت احیا شد و هیچ تقلیلی نداشته ایم.

وی در ادامه با اشاره به اجرای برنامه جامعه ملی طرح نماد گفت: نماد یا نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان ظرفیت بزرگی را برای ایجاد یک ماتریس بین تمام ارکان به وجود آورده در تلاشیم این طرح را گسترش دهیم.

معاون امور تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش درباره آموزش‌های ارتقایی اظهار کرد: این آموزش‌ها برای توانمند سازی والدین معلمان و آگاه سازی دانش آموززان در عرصه مدارس کشور مدنظر است و برای این کار توانستیم سه کتلاب پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در سه مقطع ابتدایی متوطسه اول و دوم با همکاری سازمان پژوهش تدوین شده است. این کتاب‌های در تمام مدارس توزیع شده و با تشخیص مدیر مدرسه؛ معلمی که می‌تواند اثر بخشی بیشتری داشته باشد با برنامه‌های درسی که آموزش داده می‌شود تلفیق می‌شود. در وهله اول یک معلم در هر مدرسه می‌تواند این پیام ها را منتقل کند در هر کتاب ۱۴ درس پبیش بینی شده و به صورت درسنامه نوشته شده است.

حمیدی در ادامه بیان کرد: در حوزه مطالعات اجتماعی در کلاس ششم، هفتم و هشتم جزو کتاب‌های درسی آمده و بیش از ۷۰ جزوه و کتاب ویژه آموزش ارتقایی به اسم آسیب‌های مختلف که در مدرسه وجود دارد نوشته شده و زیر چاپ هست.

حمیدی در ادامه اظهار کرد: سمانه ملی نماد در مدارس ایجاد شده است؛ که بین مدارس و مدیران مدارس غربالگری ملی اتفاق بیافتد که این غربالگری در ۶ پایلوت بررسی، اجرا و نهایی و به روز شده است.

معاون امور تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش افزود: نماد داری زیر ساخت آموزش‌های ارتقایی، زیر ساخت ابزار‌های غربال گری و زیر ساخت‌های سامانه نماد است که در آن با ابزار‌های شناسایی و غربالگری دانش آموزان پر خطر شناسایی شوند. در این حوزه مددکاری اولیه ابتدائا در خود مدرسه توسط مشاورین به دانش آموزان ارائه می‌شود، ولی اگر این مشاوره‌ها جواب نداد این دانش آموزان پرخطر به مراکز بهزیستی و وزارت بهداشت معرفی می‌شوند.

حمیدی بیان کرد: اگر برخی از دانش آموزان به معاضدت حقوقی یا انتظامی برای مشاور‌های تخصصی‌تر نیاز داشته باشند به مراکز تخصصی‌تر معرفی می‌شوند.

معاون امور تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش بیان کرد: وی با بیان اینکه این طرح در شورای عالی اجتماعی کشور مطرح شده است اضافه کرد: کمیته پیشگری از آسیب‌های اجتماعی دانش آموزان در حال فعالیت در تهران و کلیه شهرستان‌ها است که با شناسایی مدارس پر خطر تمرکز را روی این مدارس می‌گذارد و هم از طریق مددکاری و کمک کرفتن دستگاه‌های زیربط ماتریس همکاری تنگتنگی بین دستگاه‌های مختلف ایجاد کرده است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آموزش و پرورش آسیب های اجتماعی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۴۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، فرشید کرمی، افزود: با هدف احیاء و زنده نگه داشتن ورزش باستانی و پهلوانی، ترویج و توسعه فرهنگ پهلوانی، تقویت روحیه فداکاری، جوانمردی و احیاء فضائل اخلاقی در بین دانش آموزان، طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد به اجرا درآمد. 
وی، گفت: در طرح شهید طوقانی با اجرای ورزش صبحگاهی با ضرب آهنگ ورزش زورخانه‌ای و در ذیل سند تحول بنیادین، تحقق ساحت‌های اعتقادی، اخلاقی و ساحت زیست بدنی دنبال می‌شود. 
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در این طرح مراسم صبحگاهی در مدارس معین آغاز می‌شود گفت: استعدادیابی در حوزه ورزش زورخانه‌ای یکی از اهداف طرح شهید طوقانی است. 
فرشید کرمی با اشاره به اینکه در این طرح ۲۵ دانش آموز آموزش دیده مرشدی در مدارس حضور یافته و در مراسم صبحگاهی به دانش آموزان مدرسه مربوطه ورزش زورخانه‌ای و پهلوانی را آموزش می‌دهند افزود: این دانش آموزان آموزش دیده مرشدی از مدارس شهر‌های یاسوج، چرام و دهدشت هستند. 
وی، گفت: ورزش زورخانه‌ای یکی از هویت‌های ملی ما محسوب شده که در پرورش جسمی، روحی و معنوی و رشد تحصیلی دانش آموزان تاثیر بسزایی دارد.

دیگر خبرها

  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد 
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت