Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک دانشجوی حقوق دانشگاه شهید بهشتی و از شرکت‌کنندگان "هفتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران" گفت: اگر در سطح جامعه گفت و گو شکل گیرد در آن صورت شاهد رشد کشور خواهیم بود.

 سید مجتبی جوادی در گفت‌و گو با ایسنا، اظهار کرد: متاسفانه در کشور ما فرهنگ گفت‌وگو در سطوح مختلف شکل نگرفته و هر فردی صرفا می‌خواهد نظر خود را به صورت متکلم وحده به دیگران ابراز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: یکی از الزامات برگزاری این مناظرات این است که ما برای رشد فناوری درکشور خود به محیط‌هایی نیازمندیم که در آن‌ها گفت‌وگو شکل گیرد تا حق و باطل از یکدیگر تمیز داده شوند چرا که اینگونه است که سخن درست و منطقی مشخص می‌شود.

جوادی افزود: اگر این فرهنگ‌سازی از دوران دانشجویی شکل گیرد زمانی‌که دانشجو وارد اجتماع شد این فرهنگ را به جامعه تزریق می‌کند و در آن‌ زمان رشد فرهنگی اجتماعی و علمی را شاهد خواهیم بود.

این دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی راجع به تاثیرات این مناظرات در مورد افزایش نقدپذیری در جامعه گفت: قطعا این مناظرات ظرفیت نقدپذیری دانشجویان را افزایش می‌دهد زیرا دانشجو راجع به موضوع مطرح شده با زاویه دید دیگری که از جانب تیم حریف مطرح شده ،مواجه می‌شود و درمی‌یابد که نظر او همواره صحیح نیست و امکان اشتباه وجود دارد.

جوادی راجع به انگیزه خود از شرکت دراین مسابقات گفت: زمانی‌که در ابتدا با این مسابقات به خوبی آشنا نبودم گمان میکردم که این مناظرات صرفا به عنوان یک تریبون برای تمرین مستدل بودن و دقیق حرف زدن است اما زمانی‌که خودم در مسابقات حضور پیدا کردم به تحقق شعار مسابقات پی بردم.

وی نقاط ضعف برگزاری این مناظرات را مرتبط با برخی مسائل اجرایی دانست که از این میان می‌توان به عدم امکان تجدید نظر داور و عدم وجود امکانات کافی برای دانشجویان شرکت کننده اشاره کرد.

‍پیشنهاد جوادی برای دوره‌های آتی نیز این است که باید یک نقشه راهبردی برای تاریخ برگزاری کلیه مسابقات باشد تا تیم‌ها بتوانند به خوبی برنامه‌ریزی کنند.

این دانشجو در نهایت برای طرح نقدی از مسئولان گفت: مسئولین کشور ما نباید نسبت به کرسی‌های آزاد اندیشی نگاه امنیتی داشته باشند، در واقع باید اجازه داد نظریات گوناگون مطرح شود تا شاهد رشد کشور باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاد دانشگاهي کرسی آزاداندیشی هفتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۴۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران خدمه کشتی توقیف شده را با نگاه انسانی آزاد کرد

وزیرخارجه کشورمان در تماس تلفنی با همتای استونیایی خود ضمن بررسی روابط دوجانبه، اعلام کرد که ایران خدمه کشتی توقیف شده را آزاد کرده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، در گفتگوی تلفنی امروز پنج شنبه مارگوش تاساکانا وزیر امور خارجه استونی با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان، در خصوص آخرین وضعیت روابط دوجانبه و احولات منطقه ای بحث و تبادل نظر شد.

طرفین در این گفتگو با اشاره به وجود فرصت ها و ظرفیت های همکاری میان دو کشور، آمادگی متقابل برای توسعه بیش از پیش مناسبات را مورد تاکید قرار دادند.

 امیرعبداللهیان در خصوص تحولات فلسطین تاکید کرد: عمق فاجعه نسل کشی و جنایات صهیونیست ها در غزه می طلبد که تمامی کشورها برای برقراری آتش بس پایدار، رفع کامل محاصره انسانی، تبادل اسرا و جلوگیری از وقوع جنایات بیشتر رژیم اسراییل در غزه تلاش کنند.

وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به درخواست طرف استونیایی در خصوص کشتی توقیف شده در آب‌های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران و آزادی خدمه استونی اظهار داشت: کشتی توقیف شده که در آب‌های سرزمینی ایران رادار خود را خاموش کرده و امنیت دریانوردی را به خطر انداخته در توقیف قضایی قرار دارد، اما ایران همه خدمه آن را با نگاه انسانی آزاد کرده است و در صورت همراهی کاپیتان کشتی، امکان بازگشت آنها به کشورشان و از جمله استونی فراهم است.

امیرعبداللهیان تاکید کرد: رعایت قوانین و مقررات دریایی از سوی تمامی کشتی ها در راستای حفظ امنیت دریانوردی امری ضروری و غیرقابل اجتناب است.

مارگوش تاساکانا وزیر امور خارجه استونی نیز ضمن با اهمیت دانستن روابط کشورش با جمهوری اسلامی ایران ابراز امیدواری کرد که در سایه رفع موانع، مناسبات فی‌مابین بیش از پیش گسترش یابد.

وزیر امور خارجه استونی همچنین با اشاره به بحران های منطقه ای، خواستار همکاری همه کشورها برای توقف جنگ‌ در غزه شد. وی از نگاه انسانی جمهوری اسلامی ایران برای آزادی خدمه کشتی توقیف شده قدردانی کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران خدمه کشتی توقیف شده را با نگاه انسانی آزاد کرد
  • درخشش ورزشکار مراغه‌ای در مسابقات شنای آزاد 
  • اجلاسیه هم‌اندیشی روحانیون کلان شهرهای کشور در قم برگزار می‌شود
  • یکی از ریشه‌های کاهش نرخ باروری در کشور ما حاصل یک نگاه مالتوسی بود
  • مخالف تک صدایی در دانشگاه‌ها هستیم
  • توانمندی دفاعی ایران از نگاه غرب؛ از فتوشاپ تا تغییر محاسبات
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • شیراز قهرمان مسابقات والیبال اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد منطقه یک کشور
  • هشدار رئیس دانشگاه آزاد به ناهنجاری در انتخاب رشته دانشگاهی
  • با سفارش نمی‌توان مأموریت مبارزه با فساد را دنبال کرد