Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - شهرکرد- ايرنا - رئيس کميته دفاعي کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي با اشاره به نشست اخير روساي 6 مجالس منطقه، گفت: مجالس 6 کشور آسيايي ارتباطات درون منطقه‌اي را تقويت مي کنند.

اردشير نوريان روز سه شنبه در گفت وگو با ايرنا افزود: در اين نشست ساز و کارهاي عملي براي مقابله با تروريسم در پارلمان‌ها مورد توجه قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي تصريح کرد: روساي و سران هيأت‌هاي مجالس ملي جمهوري اسلامي افغانستان، جمهوري اسلامي ايران، جمهوري خلق چين، جمهوري اسلامي پاکستان، فدراسيون روسيه و جمهوري ترکيه، در دومين کنفرانس روساي مجالس براي مقابله با تروريسم و ارتباطات درون منطقه اي با شعار نقش پارلمان در جنگ عليه تروريسم و توسعه همکاري هاي بين المللي تاکيد کردند.
نوريان بيان داشت: در اين کنفرانس به مسائل مهم منطقه اي و بين المللي نظير تروريسم و تاثير آن بر صلح و امنيت منطقه اي و بين المللي پرداخته شد.
عضو کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي افزود: روساي مجالس 6 کشور آسيايي در نشست تهران اعلام کردند از تلاش هاي مجالس کشورهاي خود در راستاي توسعه همکاري ها بر مبناي بيانيه اسلام آباد تحت عنوان مشارکت به نام صلح، توسعه و همکاري` مورخ 24 دسامبر 2017 استقبال کردند.
به گفته وي، يکي از محورهاي اصلي در اين نشست تاکيد بر نقش مرکزي سازمان ملل در تسهيل همکاري هاي بين المللي به منظور پيشگيري و مقابله با تروريسم و افراط گرايي و همچنين نياز به اتخاذ تمامي اقدامات منطبق با حقوق بين الملل و اصول منشور ملل متحد بود.
نوريان افزود: روساي مجالس 6 کشور آسيايي ، نگراني عميق خود را از اثرات مخرب تمامي اشکال و مظاهر تروريسم بر صلح، امنيت و توسعه اعلام و تاکيد کردند که تروريسم نبايد به هيچ گونه ديني، تمدني، ملتي با قوميتي نسبت داده شود و به همين دليل مصمم شدند تا در جهت ريشه کن کردن تمالي اشکال تروريسم در منطقه، ابتکارات و تلاش هاي جمعي خويش را تحکيم بخشند.
به گفته وي، پيگيري امنيت مشترک، جامع، همکاري جويانه و پايدار، تقويت همکاري هاي برد- برد ، کنار گذاشتن معيارهاي دوگانه و منافع خودخواهانه ، ژئوپليتيکي در مقابله با تروريسم و تقويت گفت و گو و همکاري ميان تمدن‌ها و مذاهب مختلف، ايجاد و بهبود ساز و کارهاي دوجانبه و چندجانبه ضدتروريسم و تقويت همکاري‌هاي ضدتروريسم در سطح منطقه از مباحث ديگر مورد تاکيد نشست تهران بود.
نوريان گفت: در اين نشست روساي مجالس 6 کشور آسيايي با محکوم کردند اقدامات تروريستي از جمله حادثه تروريستي چابهار
اعلام کردند در خشکاندن ريشه تروريسم و محکوميت حمايت از تروريسم و نيز حمايت از تلاش‌ها در اين راستا مصمم هستند.
به گفته وي، يکي از بندهاي مهم ديگر بيانيه تهران توجه به نقش موثر و سازنده دستگاههاي قانونگذاري در ايجاد بسترهاي قانوني به منظور مبارزه با تروريسم بود و بر حمايت از افزايش تبادلات و همکاريهاي بين پارلماني در سطوح و زمينه هاي مختلف به منظور استفاده از تجربيات يکديگر با هدف تحقق جهان عاري از تروريسم تاکيد شد.
نماينده مردم شهرستان هاي شهرکرد، بن و سامان در مجلس شوراي اسلامي ، يکي ديگر از مفاد بيانيه تهران را توجه به توافق برجام عنوان کرد و گفت: روساي 6 مجلس آسيايي تاکيد کردند که جامع هسته اي (برجام) مورد توافق جمهوري اسلامي ايران و گروه 1+5 به همراه اتحاديه اروپا که مورد تأييد قطعنامه 2231 شوراي امنيت سازمان ملل است، دستاوردي مهم در ديپلماسي چند جانبه به شمار مي آيد و ضرورت عاجل براي پايبندي و اجراي کامل تعهدات ذيل اين قطعنامه مورد تصريح قرار گرفت.
به گزارش ايرنا، دومين کنفرانس رؤساي مجالس کشورهاي افغانستان، ايران، پاکستان، ترکيه، چين و روسيه براي مقابله با تروريسم 16 و 17 آذرماه در تهران برگزار ‌شد.
2097
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۵۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجم تبادلات تجاری ایران و پاکستان به ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد

رئیس جمهور گفت: باور داریم که با توجه به ظرفیت‌های موجود می‌توان روابط فیمابین را متحول کرد و لذا در گام اول برای دستیابی به حجم ۱۰ میلیارد دلار در مبادلات تجاری دو کشور توافق کردیم. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور ظهر امروز دوشنبه به وقت محلی در جریان سفر رسمی به پاکستان، در نشست مشترک هیئت‌های عالی‌رتبه دو کشور، با بیان اینکه پیوندهای تاریخی همسایگی و اشتراکات اعتقادی، روابط تهران-اسلام‌آباد را عمیق و ناگسستنی کرده است، سطح روابط دو کشور را نامتناسب با ظرفیت‌های متقابل دانست و بر تلاش برای افزایش تعاملات و مناسبات دو طرف در عرصه‌های مختلف اقتصادی، تجاری و فرهنگی تاکید کرد.

رئیسی: روابط ایران و پاکستان را در همه سطوح ارتقا می‌دهیموی با اشاره به سیاست جمهوری اسلامی ایران برای گسترش روابط با کشورهای مسلمان، همسایه و همسو، گسترش روابط با پاکستان را تامین‌کننده همه این اهداف دانست و اظهار داشت: باور داریم که با توجه به ظرفیت‌های موجود می‌توان روابط فیمابین را متحول کرد و لذا در گام اول برای دستیابی به حجم 10 میلیارد دلار در مبادلات تجاری دو کشور توافق کردیم.

رئیس‌جمهور با تشریح برخی زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌ها و روابط ایران و پاکستان از جمله در حوزه انرژی، به اهمیت امنیت به خصوص در مرزهای مشترک دو کشور برای رونق تبادلات مرزی اشاره کرد و گفت: دو کشور در موضوع ضرورت تامین و پایداری امنیت، لزوم مبارزه قاطع با اشکال مختلف تروریسم و حمایت بدون تبعیض از حقوق بشر به خصوص دفاع از مردم مظلوم فلسطین رویکرد و نگاهی نزدیک و مشترک دارند.

رئیسی با بیان اینکه روابط دو کشور در همه ابعاد دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی قابل ارتقا و تقویت است، تصریح کرد: تحکیم و تعمیق روابط دو ملت دوست ایران و پاکستان ممکن است مخالفانی داشته باشد، اما عزم و اراده موجود نزد سران دو کشور برای گسترش روابط، بر این مخالفت‌ها غلبه کرده و این سفر می‌تواند نقطه عطفی در ایجاد تحول در روابط فیمابین باشد.

وی همچنین بر اهمیت تبادل هیئت‌های تجاری و اقتصادی میان دو کشور و فعال شدن کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی برای رفع موانع توسعه مراودات و مناسبات اقتصادی و تجاری میان دو کشور تاکید کرد و گفت: تقویت همکاری‌های ایران و پاکستان به عنوان دو کشور اسلامی مهم منطقه می‌تواند در حل مشکلات منطقه موثر باشد، در مقابل حضور بیگانگان در منطقه نه تنها کمکی به حل مشکلات نمی‌کند، بلکه خود باعث ایجاد مشکلات پیچیده‌تر خواهد شد.

رئیس‌جمهور با تاکید بر ضرورت اتحاد و انسجام کشورهای اسلامی برای مقابله موثر با هر گونه اجحاف و تعرض به کشورهای اسلامی، جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم و مقتدر فلسطین و به خصوص غزه را از جمله تبعات نبود چنین انسجامی میان کشورهای اسلامی دانست و گفت: همکاری‌های ایران و پاکستان در این زمینه می‌تواند بستر مناسبی برای همراه شدن بیشتر کشورهای اسلامی در مسیر وحدت و انسجام امت اسلامی باشد.

«شهباز شریف» نیز در این نشست با بیان اینکه این سفر به پاکستان عزت بخشید، روابط فیمابین را بسیار مستحکم و دوستانه توصیف و تصریح کرد: پیشرفت هر کدام از دو کشور ایران و پاکستان باعث پیشرفت متقابل کشور دیگر خواهد شد.

نخست وزیر پاکستان با اشاره به مرزهای طولانی مشترک میان دو کشور، بر مبارزه قاطع با تروریسم و تلاش برای ارتقای امنیت در مناطق مرزی و همچنین ایجاد رونق اقتصادی در مناطق مرزنشین از طریق گسترش بازارچه‌های مرزی تاکید کرد.

نخست وزیر پاکستان ضمن ابلاغ سلام‌‌های گرم دولت و ملت پاکستان به رهبر معظم انقلاب اسلامی و ملت ایران، از درایت و تدابیر رئیسی برای تقویت روابط و تعاملات منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران به خصوص در ارتباط با کشور مطبوعش قدردانی کرد.

وی با تاکید بر هدف‌گذاری صورت گرفته برای رساندن حجم مبادلات اقتصادی فیمابین به 10 میلیارد دلار در سال افزود: گسترش همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف از جمله انرژی می‌تواند به تقویت همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی دو کشور بیانجامد.

وی همچنین با اشاره به حمایت پاکستان از همکاری‌های زیرساختی لجستیک چندجانبه افزود: تحقق این همکاری‌ها می‌تواند تبادلات تجاری فیمابین را به سطحی جدید ارتقا دهد.

نخست‌وزیر پاکستان در بخش دیگری از سخنانش ثبات قدم جمهوری اسلامی ایران در حمایت از آرمان آزادی قدس و دفاع از مردم مظلوم فلسطین را قابل تحسین توصیف و تصریح کرد: اتحاد و انسجام کشورهای اسلامی موثرترین اقدام در بازدارندگی جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان مظلوم است.

شهباز شریف همچنین با اشاره به گفتگوهای مطرح شده درباره حقوق و امنیت مردم منطقه کشمیر، تقویت همکاری‌های دو کشور در مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی در زمینه‌های مختلف را خواستار شد.

در این دیدار همچنین سران دو کشور بر اهمیت تقویت تجارت رسمی تاکید و علاوه بر آن توافق کردند که طرف پاکستانی در اجرای تعهدات خود در زمینه انرژی تسریع کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صلح و ثبات در منطقه با تقویت همکاری قوای مسلح ایران و پاکستان
  • تاکید بر تقویت همکاری مرزبانان ایران و کویت در مرزهای مشترک دریایی
  • رئیسی: تقویت همکاری قوای مسلح ایران و پاکستان برای منطقه ثبات می‌آورد
  • رئیسی: تقویت همکاری قوای مسلح ایران و پاکستان برای منطقه ثبات می‌آورد / تاکید ژنرال عاصم منیر بر جلوگیری از به خطر انداختن روابط دو کشور
  • تقویت همکاری قوای مسلح ایران و پاکستان می‌تواند صلح و ثبات را برای منطقه به ارمغان آورد
  • تقویت همکاری قوای مسلح ایران و می‌توان صلح و ثبات را برای منطقه به ارمغان آورد/ عاصم منیر: مرزهای دو کشور صلح و دوستی است
  • تقویت همکاری‌های ایران و پاکستان در حل مشکلات منطقه موثر است
  • رئیس‌ جمهور: زمینه همکاری‌ ایران و پاکستان در حوزه انرژی مساعد است
  • حجم تبادلات تجاری ایران و پاکستان به ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • رئیسی: تقویت همکاری‌های ایران و پاکستان به عنوان دو کشور اسلامی مهم می‌تواند در حل مشکلات منطقه موثر باشد