Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران گفت: فرآیند رسیدگی و صدور رای تخلفات ساختمانی بزرگ مقیاس تهران طولانی تر از چیزی است که شهروندان انتظار دارند.

به گزارش خبرنگار ایرنا محمد سالاری روز سه شنبه در جمع خبرنگاران بر ضرورت تسریع در اجرای این فرآیند تاکید کرد.
وی پیشتر نیز در گفت وگو با رسانه ها گفته بود: فرآیند بسیار طولانی و پیچیده صدور پروانه ساختمانی موجب نارضایتی مردم شده است و بعضی پروانه ها بیش از یک سال هم طول می کشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سالاری طولانی‌بودن صدور پروانه ساختمانی را دارای بیش از 40 دلیل مهم خوانده و تصریح کرده بود: یکی از دلایل مهم آن سازوکار و تعاملی است که با سازمان نظام‌مهندسی وجود دارد؛ اکنون نقشه‌های معماری، برق و مکانیک سازه از سوی شهرداری تهران به سازمان نظام‌مهندسی ارجاع داده می‌شود و با وجود اینکه افرادی که نقشه‌ها را امضا می‌کنند مورد قبول سازمان نظام‌مهندسی هستند اما چند ماه طول می‌کشد که این سازوکار باید اصلاح شود.
به گزارش ایرنا سالاری روز سه شنبه در ادامه گفت وگوی خود با خبرنگاران به موضوع تخلفات ساخت مجتمع تجاری «پالادیوم» در شمال پایتخت اشاره و بیان کرد: رای نهایی کمیسیون ماده 100 در خصوص تخلفات ساختمانی این پرونده دو تا سه هفته دیگر اعلام می شود.
وی اظهارداشت: رای بدوی کمیسیون ماده 100 در خصوص مجتمع پالادیوم دایر بر تصحیح موارد تخلفات ساختمانی از جمع آوری جمله پل هوایی و پر کردن تونل زمینی بود.
سالاری با بیان اینکه از نظر قانونی مالک حق داشته که طی 20 روز به رای صادره اعتراض کند گفت: با اعتراض مالک به رای کمیسیون، پرونده به شعبه تجدیدنظر ارسال شده و منتظر رای هستیم.
عضو شورای اسلامی شهر تهران اظهار امیدواری کرد که با اجرای آرای صادره در خصوص مجتمع پالادیوم و به سرانجام رسیدن آن و اطلاع رسانی همگانی تخلفات ساختمانی در سطح شهر کاهش یابد.
مرجع تصمیم گیری درباره تخلفات ساخت و ساز، کمیسیون ماده 100 (متشکل از برخی اعضای شورا و دیگر نهادهای متولی) است که در خصوص پرونده پل روگذر و تونل پالادیوم رای بدوی مبنی بر تخریب را صادر کرد.
رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران چندماه پیش هم با بیان اینکه میزان تخلفات در پایتخت گسترده و افسار گسیخته شده، پالادیوم را نمونه «تخلف افسارگسیخته» معرفی کرده بود.

تهرام/9343/ 1008

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي تخلفات ساختماني ماده 100 تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۶۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود مدعی العموم به موضوع زباله، چالش بزرگ محیط زیست رامسر

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، بهمن سام خانیان، دربازدید از از جایگاه زباله کلاکولی در جنگل اشکته چال رامسر از زحمات و ابتکارات شهردار وسایر عوامل تقدیر وتشکر کرد، اما آن را کافی ندانسته و با تاکید بر تسریع در اتمام عملیات خاطر نشان کرد مرتب فرآیند عملیات را رصد نموده و بعد اتمام مواعد و زمان اعلامی عذری بر عدم انجام نخواهد پذیرفت.

در این بازدید شهردار رامسر توضیحات مبسوطی در خصوص فرآیند تصفیه شیرابه ومراحل پیش تصفیه و ایجاد جاده فرعی، نصب کانال و روند ورود و خروج شیرابه پس از پیش تصفیه به دستگاه تصفیه ارائه داد و مقرر شد پس از آزمایشات مراحل خلوص اولیه تصفیه، مراحل تایید و جاگذاری و نصب دستگاه تصفیه انجام شود وحداکثر زمان اتمام این پروسه را تا ۵ ماه دیگر اعلام کرد.

امینی شاد در قسمت تفکیک زباله بیان داشت: با شرکت دانش بنیان در حال مراحل نهایی اتمام قراداد هستیم که برای اولین بار در ایران صورت می‌گیرد که با نصب این دستگاه و راه اندازی آن از زباله موجود بنزین و... تولید خواهد شد و فرآیند تنظیم قرارداد را نهایتا تا دو ماه دیگر اعلام کرد.

دادستان رامسر  با همراهی علی امینی شاد شهردار، باهری رییس منابع طبیعی و نیاستی رییس محیط زیست رامسر از سایت زباله کلاکولی در جنگل اشکته چال رامسر بازدید کرد.

گفتنی است، زباله بعنوان بزرگترین چالش محیط زیست در استان مازندران بوده که نیازمند نگاه ویژه دولت در تخصیص اعتبارات جهت احداث زباله سوز و نجات طبیعت و بشر از مخاطرات زیست محیطی است.

دیگر خبرها

  • هوشمندسازی و پایش تصویری حریم پایتخت/ کاهش بالغ بر ۵۰ درصدی تخلفات حریم
  • ساختمانی که زیر یک تپه مصنوعی ساخته شد + فیلم
  • احیای ساختمان قدیمی شهرداری تهران تا شهریور امسال | تغییرات جدید در ورودی بازار بزرگ تهران
  • کشف بیش از ۵۰۰ موبایل سرقتی در عملیات پلیس آگاهی پایتخت / کاهش آمار وقوع سرقت مسلحانه
  • تهران بزرگ‌تر شد
  • صدور کیفرخواست برای تعدادی از متخلفان انتخابات
  • کاهش ۱۸ درصدی سرقت در پایتخت از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون/ افزایش ۴۹ درصدی کشف موادمخدر
  • این ۲ مشکلِ بزرگ در بازار مسکن ایران
  • نظارت هوشمندانه بر فرایندهای پایش تخلفات ساختمانی در مشهد
  • ورود مدعی العموم به موضوع زباله، چالش بزرگ محیط زیست رامسر