Web Analytics Made Easy - Statcounter

«اپلای»، تازه‌ترین نوشته نرجس شکوریان فرد منتشر شد. این داستان، به مشکلات تحصیل در کشور و انگیزه‌های مهاجرت دانشجویان از ایران پرداخته است.

به گزارش گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «اپلای»، تازه‌ترین نوشته نرجس شکوریان فرد منتشر شد.

بر اساس این گزارش، این داستان، به مشکلات تحصیل در کشور و انگیزه‌های مهاجرات دانشجویان از ایران پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نویسنده تلاش کرده است با به تصویر کشیدن توان‌مندی‌های جامعه ایرانی برای کار و پیشرفت و نیز جاذبه‌های غرب برای تحصیل و کار، علت ماندن یا رفتن دانشجویان را توجیه کند.

میثم، شخصیت اول داستان، دانشجوی نخبه ایرانی است که از طرف دانشگاه‌های اروپایی دعوت به همکاری می‌شود. این در حالی‌ست که میثم در فرصت مطالعاتی توانمندی‌ها و امکانات اتریش را لمس کرده‌است، در این میان میثم درگیر ابراز علاقه‌های افراطی یکی از هم‌دانشگاهی‌هایش به‌نام سوسن می‌شود. چیزی که درگیرش کرده است و در نهایت...
در بخشی از کتاب درباره لحظه ورود میثم به اتریش می‌خوانیم:
هواپیمایم که در فرودگاه وین نشست، یک لحظه حس کردم فرصت‌هایم جمع شدند دورم و همه‌جا شد، پنجره‌ای که در یک دنیای متفاوت برایم باز شده است. پنجره‌ای که تمام زوایای شهر وین را نشان می‌داد. اولینش هم نظم زمان بود. برای امثال من که دوست داریم از هر ثانیه، یک برداشت داشته باشیم این منظم بودنِ همه‌چیز، یک دریچه بود به سمت پیشرفتی که آرزویمان بود. زیبایی خیابان‌ها و ساختمان‌ها و هستۀ سکوت‌مدارانۀ شهری که در وین جریان داشت چشم پر کن بود...
شکوریان فرد پیش از این با رمان «رنج مقدس»، توانسته بود در فهرست پرفروش‌ترین آثار داستانی دهه 90 قرار بگیرد.
انتشارات عهد مانا، اپلای را در 248 صفحه رقعی با قیمت 24هزار تومان راهی بازار نشر کرده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مهاجرت مهاجرت دانشجویان دانشجو نخبه ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۶۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهاجرت هنرمندان ایرانی با پشیمانی؟

مهاجرت هنرمندان هرچند در سال‌های اخیر روند صعودی داشته، اما تصاویر منتشرشده از برخی از آن‌ها نشان می‌دهد که حال و روز چندان خوبی در غربت ندارند.

به گزارش روزیاتو، به این بهانه سراغ چند چهره می‌رویم که این روز‌ها شاید حال و روز چندان خوبی نداشته باشند.

لیلی رشیدی

تاروپود لیلی رشیدی با هنر آمیخته شده چرا که از یک خانواده کاملا هنری متولد شده وحداقل یکی از فرزندان داوود و احترام باید این مسیر را طی می‌کرد. او با «قصه‌های تا به تا» در دهه هفتاد خورشیدی شناخته شد و غالب آثارش هم به همکاری با خاله‌اش یعنی مرضیه برومند برمی‌گردد و مثل او دل در آثار کودک دارد. حالا، اما مدتی‌ست که تصاویری از او در کارگاه نمایشی که برای کودکان در دبی برگزار کرده منتشر می‌شود. به هر حال هنرمند می‌تواند در هر جایی که بخواهد کلا‌س‌های خود را برگزار کند، اما خب لیلی رشیدی شاید می‌توانست تکرار مرضیه برومند در سرزمین خودمان باشد. اما انگار نمی‌شود.

ارژنگ امیرفضلی

آخرین تصویر دیده‌شده از ارژنگ همان ویدئویی‌ست که به تازگی از تورنتو منتشر کرده و با لحن شیرین خود از هزینه‌های سرسام‌آور کانادا تعریف می‌کند. او اکنون در تورنتو راننده تاکسی‌های اینترنتی‌ست و اینطور که می‌گوید به لحاظ درآمد رویه ایده‌آلی را طی نمی‌کند و به مشکلات عدیده‌ای برخورد کرده است. ارژنگ امیرفضلی کار خود را در تلویزیون با برنامه «نوروز ۷۲» به کارگردانی داریوش کاردان، همراه با مهران مدیری و حمید لولایی آغاز کرد و اکنون بیش از سه دهه است که در جامعه هنر شناخته می‌شود، اما شاید روا نباشد که هنرمند پس از سی سال در این وضعیت به سر ببرد.

شبنم فرشادجو

شبنم فرشادجو هم مثل ارژنگ امیرفضلی این روز‌ها در کاناداست. تورنتو یکی از مقاصد مهم ایرانی‌ها برای مهاجرت است و حالا شبنم هم تصمیم گرفته برای گذران زندگی روی به برگزاری کلاس‌های آموزش بازیگری در این شهر بیاورد. فرشادجو در ایران از آن دسته بازیگرانی بود که همواره به تئاتر وفادار بود و تا آخرین روز‌های حضورش هم دست از اجرا نکشید و حالا هم در آن سوی دنیا علاقه‌اش را دنبال می‌کند هر چند که با استعدادی که داشت می‌توانست آثار بیشتری را در ذهن مخاطب ایرانی به یادگار بگذارد.

فریبرز عرب‌نیا

عرب‌نیا نسبت به سایر اسامی کمی زودتر به کانادا هجرت کرد و طبق گفته خودش در آن جا راننده بیمار است. جوان‌اول سینمای ایران در دهه هفتاد پس از همکاری با بزرگترین کارگردانان ایرانی به سمت تلویزیون رفت و با ایفای نقش «مختار ثقفی» تبدیل به یکی از ماندگارترین شخصیت‌های تلویزیونی پس از انقلاب شد. اما چه کسی فکر می‌کرد روزگار و عرب‌نیا اینقدر با هم نسازند؟ او که با موضع‌گیری‌های خاصش همیشه شکل دیگری از هنر را بازتاب می‌داد حالا قرار نیست از قاب هیچ دوربینی دیده شود و احتمالا تنها همان ویدئو‌های منتشر شده در صفحه‌اش تنها ارتباطش با مردم باشد.

ویشکا آسایش

ویشکا آسایش همواره یکی از متفاوت‌ترین هنرمندان ایرانی بوده و از شکل بازی‌اش در آثار سینمایی و تلویزیونی به خوبی می‌توان این نکته را دریافت. او که خواهرزاده مازیار پرتو، کارگردان و فیلمبردار مطرح سینمای ایران است در اواسط دهه هفتاد با بازی در سینمایی ساحره و مجموعه تلویزیونی امام علی (ع) وارد عرصه تصویر شد، اما کارنامه هنری‌اش نشان داد که گزیده‌کاری را ترجیح می‌دهد و احتمالا با کاراکتر «خانم دارابی» در «ورود آقایان ممنوع» در یاد‌ها خواهد ماند. او حالا این روز‌ها را در پاریس می‌گذراند، ورزش می‌کند و شواهد نشان می‌دهد که آرامش را در جای دیگری از کره خاکی برگزیده و علاقه چندانی به حضور جلوی دوربین ندارد.

دیگر خبرها

  • دارندگان کارت سوخت بخوانند/ سهمیه بنزین چه تغییری کرد؟
  • حقوق بگیران بخوانند/ مصوبه دستمزد کارگران تغییر می کند؟
  • اسرائیلی ها فکر مهاجرت هم نمی توانند بکنند
  • اولین حضور بین‌المللی «چوپان» ‌در جشنواره فیلم  آلمان
  • مهاجرت هنرمندان ایرانی با پشیمانی؟
  • آغاز اکران آنلاین یک فیلم پلیسی-جنایی
  • ورنر هرتسوگ صداپیشه انیمیشن بونگ جون‌هو می‌شود
  • اجتماع مردمی «وعده صادق» با حماسی خوانی میثم مطیعی
  • سهامداران بخوانند/ این تصمیم درباره دامنه نوسان تمدید شد
  • متقاضیان وام ۳۰۰ میلیونی بخوانند