Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر - گروه استان ها:  با کناره گیری استاندار بازنشسته فارس، این استان در انتظار انتخاب سکاندار جدید است. استانداری که باید بتواند توسعهن نیافتگی های فارس را در بخش های مختلف شناسایی و برایش راه حلی پیدا کند.

در این بین نمایندگان مجلس اولویت هایی را  مد نظر دارند که باید توسط استاندار بعدی مورد توجه بیشتری باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشاورزی، گردشگری و فرهنگ اولویت جدی

نماینده مردم استهبان و نی ریز در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار مهر پیرامون اولویت های استاندار جدید فارس بیان کرد: متاسفانه طی چند سال اخیر استان فارس در حوزه های مختلف توسعه نیافته است.

اصغر مسعودی ادامه داد: استان فارس  دارای ظرفیتهای مختلفی است اما از این ظرفیتها و منابع غنی در استان استفاده نمی شود.

وی گفت: استاندار جدید فارس باید به حوزه های مختلف توجه کند و استفاده از ظرفیتهای گردشگری، توریسم درمانی و فرهنگی استان فارس را به جد در دستور کار خود قرار دهد.

نماینده مردم شهرستانهای نی ریز و استهبان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: استان فارس در تولید محصولات کشاورزی بیشترین سهم را در کشور دارد اما متاسفانه در این حوزه نیز با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کند.

مسعودی با اشاره به اینکه توسعه استان فارس باید به یکی از اولویتهای اساسی استاندار جدید باشد، تاکید کرد: استان فارس به دلیل خشکسالی های متمادی در حوزه آب نیز با مشکلات زیادی روبه روست که باید این موضوع نیز در دستور کار قرار گیرد.

وی اظهار کرد: به نظر بنده استاندار جدید باید چند بعدی باشد تا بتواند از این همه ظرفیت مغفول مانده در استان فارس بهره ببرد.

استاندار فارس بومی باشد

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی نیز در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه به نظر بنده استاندار فارس باید بومی باشد، گفت: استانداری که برای فارس انتخاب می شود باید دارای فاکتورهای بسیاری باشد که یکی از آنها بومی بودن است.

مسعود رضایی افزود: اگر استانداری که برای فارس انتخاب می شود بومی باشد قطعا به دوران بعد از استانداری هم فکر می کند زیرا هم خودش و هم خانواده اش در این استان زندگی می کند و باید پاسخگو باشد.

وی با اشاره به اینکه استاندار جدید باید به فکر توسعه استان باشد، تاکید کرد: متاسفانه استان فارس با وجود دارا بودن پتانسیلهای بسیار در حوزه های مختلف از جمله فرهنگی، گردشگری، پزشکی و ... نتوانسته توسعه یابد.

این نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: استان فارس در حال حاضر آنگونه که باید توسعه نیافته و حتی می توان گفت که بعضا از برخی استانهایی که از فارس هم بسیار کوچکترند توسعه نیافته تر است.

رضایی با اشاره به اینکه استاندار جدید باید ضمن تعامل با طیف های مختلف شرایط توسعه استان را فراهم کند، گفت: استان فارس در حوزه های مختلف دارای شاه مهره زیادی است که باید از  نقطه نظرات این افراد استفاده کرد تا بتوان برای توسعه استان اقدامی کرد.

وی تاکید کرد: یکی دیگر از موضوعات اساسی که باید مورد توجه استاندار جدید باشد حمایت از بخش خصوصی است زیرا این گروه می تواند علاوه بر اشتغالزایی شرایط توسعه فارس را نیز فراهم کند.

نماینده مردم اقلید در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار مهر با بیان اینکه قرار است دو یا سه گزینه برای تصدی استانداری فارس به مجمع نمایندگان معرفی شود، گفت: به طور حتم پس از معرفی این افراد بهترین گزینه برای استانداری فارس معرفی می شود.

حسین افضلی با اشاره به اینکه استان فارس با دارا بودن ظرفیتهای بسیار استانی توسعه نیافته است، افزود: متاسفانه این استان در حوزه های مختلف از جمله بخشهای زیربنایی استانی ضعیف و توسعه نیافته است.

وی ادامه داد: به عنوان نمونه فارس در حوزه خطوط ریلی، هوایی و راه و همچنین گردشگری آنگونه که باید رشد نکرده و نیاز به فعالیت گسترده در این بخشهاست.

نماینده مردم اقلید تاکید کرد: استاندار جدید باید بتواند از تمام ظرفیتهای مغفول مانده استان استفاده کند و نه اینکه اقتصاد فارس فقط وابسته به کشاورزی باشد.

افضلی تاکید کرد: استان فارس در حوزه صنایع نیز نیاز به توجه زیادی دارد و باید از ظرفیتهای موجود استان در این حوزه هم استفاده کرد.

کد خبر 4481669

منبع: مهر

کلیدواژه: آبرسانی گردشگری مسعود رضایی کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۶۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس

ایسنا/فارس مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس از تخریب تعدادی از راه‌ها و جاده‌های روستایی شهرستان ممسنی به‌دلیل شدت بارش‌های شب گذشته خبر داد.

غلام‌رضا غلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: شدت بارش‌ها دو خسارت به استان فارس وارد کرد؛ یکی تخریب مسیرهای روستایی شهرستان ممسنی و دیگری خسارت برخی محصولات کشاورزی بود.

وی با بیان اینکه فرمانداری و راهداری در حال ترمیم راه‌های روستایی هستند، ادامه داد: خساراتی به محصولات کشاورزی وارد شده است، زیرا ساقه‌های برخی محصولات شکسته شد و بخش‌هایی از زمین‌های کشاورزی توسط آب تخریب شد. لازم است جهاد کشاورزی سریعاً مستندسازی و میزان خسارت را اعلام کند.

غلامی تاکید کرد: ستاد بحران شهرستان‌ها و فرمانداری‌ها باید میزان خسارت واردشده را به ما اعلام کنند تا بتوانیم این موارد را اعلام و پیگیری کنیم. آنکه بیمه دارد، بیمه خسارت را جبران می‌کند و آن را که بیمه ندارد باید به ستاد مدیریت بحران کشور اعلام کنیم.

او اضافه کرد: میزان خسارت‌ها به آن حدی نیست که نگرانی وجود داشته باشد، ضمن اینکه خسارت جانی هم نداشتیم.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس با بیان اینکه اکنون تمام محورهای مواصلاتی فارس باز و تردد روان است، گفت: بیشترین میزان بارندگی در این سال زراعی مربوط به شهرستان اردکان ۵۶۰ میلی‌متر، نورآباد ممسنی ۴۶۰ میلی‌متر و فیروزآباد ۴۲۰ میلی‌متر بوده است. سال پر بارش خوبی داشتیم و میزان بارش در شهر شیراز ۲۵۰ میلی‌متر بود.

غلامی بیان کرد: نکته مهم در این سال برای میزان بارش‌ها این است که آب‌ها را در استان نگه داریم و به سمت خلیج فارس جاری نشود. آبی که در تالاب‌ها و سدها جمع می‌شود برای استان نگهداری می‌شود. بهترین کار این است که با کارهای آبخیزداری و ایجاد بندهای مختلف خاکی و ملاتی، هلالی آبگیر، کاشت درخت و بذرپاشی، این آب‌ها را در استان نگه داریم.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس با تأکید بر اینکه راه برون رفت فارس از خشکسالی، انجام کارهای آبخیزداری است، افزود: در این زمینه کم کار کرده‌ایم. امروز باید بتوانیم گزارشی برای نگهداری این میزان بارش‌ها در استان ارائه دهیم.

وی در پایان، با بیان اینکه سامانه بارشی هنوز از استان خارج نشده است و تا پایان امروز از استان خارج خواهد شد، گفت: ابرها تغییر پیدا می‌کنند و ممکن است در یک نقطه، بارش باران شدید باشد و در نقطه دیگر نباشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اولویت اول ما توسعه روستایی است
  • توسعه طرح‌های راه‌سازی در استان بوشهر از اولویت‌ها است
  • تسریع در رفع مشکلات روستای امام‌قیس شهرستان بروجن
  • تصویب اولویت‌های اساسی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی گیلان
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شد
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس
  • ‏توسعه روابط با کشورهای آفریقایی از اولویت‌های سفر به گامبیا است
  • تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز
  • پیگیری طلب میلیاردی مردم از یک شرکت خصوصی