Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمربی سابق تیم ملی بوکس گفت: بوکسورها مشتاقند به سمت MMA بروند، چون این رشته هم شهرت و هم پول دارد و هزار مزایای دیگر برای یک ورزشکار دارد.

به گزارش گروه ورزشی قدس آنلاین، علی استکی در پاسخ به این سؤال که شرایط تمرینات امیر علی‌اکبری پس از پایان دوران مصدومیت در حال حاضر به چه صورت است، گفت: چهارمین مرحله تمرین امیر علی‌اکبری پس از پایان دوران مصدومیت پیگیری شد و هر مرحله از اردوهای تمرینی وی ۲۱ روز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از آخرین بازی که امیر انجام داده این چهارمین مرحله اردویی بود که او پیگیری می‌کرد. روز پنج‌شنبه و جمعه استراحت کرد و از روز شنبه تمرینات وی شروع شد.

وی در ادامه صحبت‌های خود، خاطرنشان کرد: در کنار امیر علی‌اکبری ما ۵ الی۶ فایتر دیگر هم داریم و در واقع دیگر اینطور نیست که امیر تنها باشد، حالا ما یک تیم هستیم. قطعاً از این نفرات جدید هم خبرهای خوبی خواهید شنید. داود عابدین‌زاده و حسین امینی طی چند وقت اخیر راهی گرجستان شده‌اند و هر دو فایترحریفان خود را ناک‌اوت کردند. ۳۵ روز دیگر نیز چهار نفر به مسابقات اعزام می‌شوند که همه آنها در کنار امیر رشد کرده و پروبال گرفته‌اند. ما دیگر یک نفر نیستیم و حالا یک تیم هستیم.

استکی در پاسخ به این سؤال که حسن یوسفی از ووشوکاران تیم ملی که حالا در رشته MMA فعالیت می‌کند در حال حاضر چه شرایطی دارد، گفت: حسن یوسفی، مسعود رنجبر، صفری از دیگر فایترهایی هستند که کنار امیر علی‌اکبری فعالیت می‌کنند این رشته در ایران جا افتاده است , خیلی از ورزشکارانی که در رشته‌های دیگر فعالیت می‌کردند حالا در MMA فعالیت می‌کنند. بوکس ورزش خوبی است، اما این رشته در ایران خیلی ضعیف است و ورزشکاران این رشته واقعاً با مشکلات مالی روبه‌رو هستند.

وی در پاسخ به این سؤال که مراسم افتتاحیه مسابقات قهرمانی کشور در بوکس به چه صورت بود، گفت: مراسم افتتاحیه به خوبی برگزار شد. یک گلایه از چند رئیس هیأت بوکس برخی از استان‌ها دارم، آنها به جای اینکه به ورزشکاران خود بها بدهند و زیر پروبال آنها را بگیرند؛ مانع رشد این بوکسورها می‌شوند. در مسابقات قهرمانی کشور با توجه به ترافیک بوکسورها در برخی از اوزان ما شاهد بودیم تعدادی از بوکسورهای برخی از استان‌ها در ترکیب تیم یک استان دیگر می‌خواستند مبارزه کنند، اما رؤسای هیأت‌های استان‌شان مانع از این کار شدند و این کار اصلاً شایسته بوکسورها نبود، چون بوکسورها منبع درآمدی ندارند و شاید با این کار آنها ۲ میلیون تومان گیرشان می‌آمد که متأسفانه رؤسای جوان برخی از استان‌ها مانع این کار شدند.

استکی در مورد اینکه همین دلایل باعث می‌شود که بوکسورها به سمت رشته MMA بروند، گفت: به خاطر همین سخت‌گیری رؤسای هیأت‌ها است که بوکسورها مشتاقند به سمت MMA بروند چون این رشته هم شهرت و هم پول دارد و هزار مزایای دیگر برای یک ورزشکار دارد. ما یکسری قهرمان داریم به جای اینکه دوستان بیایند و به آنها کمک کنند مانع رشد آنها می‌شوند و فقط به دنبال منافع خودشان هستند. من خیلی حرف‌ها و چیزها دارم که بگویم، اما به خاطر اینکه حاشیه‌ای وارد بوکس نشود سکوت می‌کنم. وظیفه ما کمک کردن به بوکس است و این رشته در حال نابود شدن است و به خاطر همین است که بوکسورها به سمت مبارزات درون قفس می‌روند.

وی در پایان صحبت‌های خود در پاسخ  به این سؤال که آخرین مبارزه امیر علی‌اکبری در سازمان ACB چه زمانی قرار است برگزار شود، گفت: اواخر بهمن‌ماه یا اوایل اسفندماه امیر علی‌اکبری با حریف روسی مبارزه خواهد کرد. کسی که دوره قبل در این سازمان کمربند قهرمانی گرفته قرار است با علی‌اکبری مبارزه کند.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: امیرعلی اکبری بوکس مشکلات مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۷۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به ۸۰ خانوار عشایری در کوهرنگ

شهباز اکبری اظهار داشت: کوهرنگ بزرگ‌ترین شهرستان عشایری چهارمحال و بختیاری است که بیشترین جمعیت عشایر را دارد.

وی با اشاره به گرفتار شدن ۸۰ خانوار عشایری شهرستان کوهرنگ در بارندگی اخیر، افزود: این عشایر به‌علت رعایت نکردن تقویم کوچ و اقدام به کوچ زودهنگام قبل از ۲۵ اردی‌بهشت‌ماه در بارندگی گرفتار و دچار مشکل شدند.

اکبری اضافه کرد: نیرو‌های امدادی شهرستان کوهرنگ وارد عمل شدند و علاوه بر امدادرسانی نسبت به توزیع مواد غذایی، پتو و چادر بین آنان اقدام کردند.

بیشتر بخوانید

تخلیه آب از منازل مسکونی در شهرستان کیار

وی با اشاره به بروز خسارت در برخی جاده‌های شهرستان به‌علت شدت بارش‌ها، یادآور شد: محور ارتباطی دهستان موگویی بسته، اما بلافاصله با تلاش نیرو‌های راهداری بازگشایی شد.

اکبری با اشاره به بروز آسیب در یک نقطه از جاده لبد این شهرستان، اظهار داشت: نیرو‌های راهداری این نقطه را امروز ترمیم خواهند کرد.

وی با اشاره به وارد شدن خسارت به پل دره‌رزگه دهستان موگویی در مسیر فریدن اصفهان، گفت: نیرو‌های راهداری هم‌اکنون در حال ترمیم این راه‌گذر موقت هستند.

اکبری میزان بارش‌ها در برخی مناطق کوهرنگ به‌صورت نقطه‌ای را تا ۱۰۰ میلی‌متر اعلام و تصریح کرد: میانگین بارش‌های اخیر در این شهرستان حدود ۵۰ میلی‌متر ثبت شد.

وی یادآور شد: به‌دنبال بارش‌های اخیر ۱۶ گروه عملیاتی از جمعیت هلال‌احمر، راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران کوهرنگ راهنمایی و کمک به آسیب‌دیدگان به‌ویژه عشایر مناطق مختلف این شهرستان را برعهده داشتند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • تمام رشته‌های المپیکی باید مورد حمایت قرار گیرند
  • جان باختن یک کارگر معدن در استان کرمان
  • امدادرسانی به ۸۰ خانوار عشایری در کوهرنگ
  • مجیدی: ورزشکاران حرفه‌ای اسکیت نیاز به حمایت بیشتری دارند
  • افتتاح واحد تخصصی فیزیوتراپی کف لگن در شهرکرد
  • تجلیل از دختران مدال‌آور ‌رشته‌های‌ ووشو و کاراته در مشهد
  • پیش بینی وزش باد در چهارمحال و بختیاری
  • حکم قاتل وکیل شاهرودی در دیوان عالی کشور تایید شد
  • دستگیری ۴ اراذل اوباش سابقه دار در جویبار
  • حکم قصاص قاتل وکیل شاهرودی تایید شد