Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت از اجرای طرح بسیج ملی اطلاع رسانی در خصوص مصرف نمک یددار تصفیه شده خبرداد.   به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد  ، سمانه یوسفی مسئول واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت گفت:کمبود ید و اختلالات ناشی از آن (IDD) در سال‌های گذشته به عنوان یکی از مشکلات بهداشتی- تغذیه‌ای ایران محسوب می‌شده است که با توجه به پیامد‌های زیان بار بهداشتی، اقتصادی و اجتماعی کمبود ید، پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از آن در اولویت مداخلات نظام سلامت کشور قرار گرفت و به همین منظور، یددار کردن نمک‌های خوراکی به عنوان راهکاری اصلی در نظر گرفته شد و کلیه کارخانجات تولید کننده نمک موظف به افزودن ید به نمک‌های خوراکی گردیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تصریح کرد: متأسفانه این روز‌ها افراد سودجو با استفاده از عناوینی عوام فریب مانند طب سنتی، طب طبیعی و بدون داشتن حتی یک سند علمی مردم را از مصرف نمک‌های یددار تصفیه شده منع کرده و به سوی مصرف نمک‌های غیر استاندارد مانند نمک دریا، سنگ نمک و.. سوق می‌دهند.

مسئول واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت گفت: نمک دریا، بدترین نوع نمک خوراکی است و این در مغایرت کامل با تبلیغات افراد سودجویی است که تحت عنوان فروش نمک دریا (به‌عنوان نمک سالم تر) پول‌های کلانی را به جیب می‌زنند.

یوسفی افزود: در همین راستا طبق اعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، و جهت حساس نمودن جامعه برای مصرف نمک یددار تصفیه شده به عنوان نمک خوراکی مردم، بسیج ملی اطلاع رسانی عمومی برای مصرف نمک یددار تصفیه شده از ۱۷ آذر ماه آغاز شده است.   انتهای پیام//م.ص   کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید در اولویت نظام سلامت کشور قرار گرفته است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بهداشت و درمان نمک یددار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۷۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ سپر مقاوم خوراکی در برابر سرطان

به گزارش خبرآنلاین، «به رغم پیشرفت های صورت گرفته در دنیای پزشکی، تشخیص سرطان همچنان شرایطی استرس‌زا و ترسناک را برای هر فردی رقم می زند؛ حتی اگر به معنای نقطه پایان برای زندگی وی نباشد. مشکلات سلامت می توانند موجب بروز استرس، اضطراب و علائم افسردگی شده و شاید احساس ناتوانی برای مقابله با این شرایط در فرد شکل بگیرد اما بهتر است روند درمان را زیر نظر پزشک خود ادامه دهید.

باشگاه خبرنگاران جوان در خبری نوشت:رژیم غذایی یکی از مهم ترین عوامل تاثیرگذار در پیشگیری یا کمک به بهبود سرطان است و مطالعات نشان داده اند که برخی مواد غذایی می توانند به توقف گسترش سلول های سرطانی کمک کنند. با توجه به پیشرفت های فوق العاده در علم تغذیه طی یک دهه گذشته، امروز ما از قدرت به مراتب بیشتری برای کنترل شرایط سلامت خود برخوردار هستیم.

مواد غذایی که می توانند به مبارزه با سلول های سرطانی کمک کنند، توانایی خود در پیشگیری از ابتلا به این بیماری را نیز نشان داده اند. در ادامه با برخی از بهترین گزینه ها در این زمینه بیشتر آشنا می شویم.

توت فرنگی

توت فرنگی سرشار از آنتی اکسیدان ها و همچنین ماده ای به نام اسید الاژیک است. آنتی اکسیدان ها و اسیدهای موجود در توت فرنگی به واسطه توانایی خود در پیشگیری از سرطان هایی که می تواند پوست، بافت پستان، ریه ها، و حتی مثانه را تحت تاثیر قرار دهند، شناخته شده هستند. مصرف مقدار کافی از توت فرنگی می تواند موجب چرخه ای به نام آپوپتوز یا مرگ برنامه ریزی شده سلول شود که مرگ سلول های سرطانی را در پی دارد.

توت فرنگی با توجه به محتوای مواد مغذی خود می تواند به محافظت از سلامت قلب کمک کند، التهاب را کاهش دهد و علیه سرطان وارد عمل شود، از این رو، به عنوان یکی از سالم‌ترین مواد غذایی در جهان شناخته می شود.

همچنین، مشخص شده است که توت فرنگی و دیگر انواع توت ها از بدن در برابر آسیب DNA محافظت می کنند که می تواند انسان را مستعد ابتلا به سرطان کند.

از جمله بهترین انواع توت در این زمینه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

- توت فرنگی

- تمشک

- بلوبری

- توت سیاه

- کرنبری

توت ها می توانند یک میان وعده سالم و مغذی برای تقویت و محافظت از سلامت بدن انسان باشند.

گوجه فرنگی پخته

اگرچه می توانید گوجه فرنگی خام را برای کمک به پیشگیری و مبارزه با سرطان مصرف کنید اما گوجه فرنگی پخته از قدرت بیشتری در این زمینه برخوردار است. گوجه فرنگی حاوی یک ماده مغذی به نام لیکوپن است که خواص ضد سرطان دارد. حرارت مورد استفاده برای پختن گوجه فرنگی می تواند به افزایش محتوای لیکوپن در این محصول کمک کند.

لیکوپن به واسطه توانایی خود در کند کردن رشد سلول های سرطانی در بدن شناخته شده است که همراه با درمان های دیگر شانس بهبودی بیمار را افزایش می دهد. مصرف یک و نیم پیمانه گوجه فرنگی پخته در هفته می تواند به کند کردن رشد سلول های سرطانی کمک کند.

ماده شیمیایی گیاهی لیکوپن ممکن است یکی از بهترین ترکیبات ضد بیماری در بشقاب غذای شما باشد؛ به ویژه اگر غذای شما حاوی گوجه فرنگی باشد. پژوهش ها نشان داده اند که لیکوپن موجود در گوجه فرنگی و محصولات گوجه فرنگی ممکن است به پیشگیری از سرطان پروستات کمک کند.

همچنین، پژوهش ها نشان داده اند که لیکوپن رشد سلول های سرطانی، به ویژه در درمان سرطان پروستات را کند می کنند. پژوهش ها در زمینه اثر لیکوپن بر انواع دیگر سرطان نیز ادامه دارند.

بوک چوی

بوک چوی نوعی کلم چینی و حاوی ماده ای به نام براسینین است که توانایی خود در مبارزه با رشد سلول های سرطانی را نشان داده است. براسینین در مواد غذایی دیگر مانند بروکلی و گل کلم نیز وجود دارد. بوک چوی و براسینین موجود در آن به واسطه توانایی خود در مبارزه با رشد و گسترش سلول های سرطان ریه شناخته شده اند. برای کسب بهترین نتایج مصرف نصف پیمانه بوک چویی (یا حتی بروکلی) سه بار در هفته توصیه شده است.

پژوهشی جدید نیز نشان داده است که براسینین می تواند با سلول های سرطان روده بزرگ مقابله کرده و از گسترش هرچه بیماری جلوگیری کند.

کفشک ماهی

همانند بیشتر ماهی ها، کفشک ماهی منبع خوبی برای اسیدهای چرب امگا۳ است که به واسطه خواص ضد التهاب و کاهش خطر بیماری قلبی شناخته شده هستند. افزون بر این، اسیدهای چرب امگا۳ به پیشگیری از آغاز و گسترش سلول های سرطانی کمک می کنند.

به نظر می رسد کفشک ماهی یکی از بهترین گزینه ها برای پیشگیری و گرسنه نگه داشتن سلول های سرطان کلورکتال است. پژوهشی در این زمینه نشان داد بیمارانی که اسیدهای چرب امگا۳ بیشتری در بدن خود دارند به واسطه فواید محافظتی این مواد مغذی واکنش بهتری به درمان های سرطان نشان می دهند. همچنین، این پژوهش نشان داد که مصرف بیش از حد گوشت قرمز احتمال ابتلا به سرطان کولورکتال را افزایش می دهد. از این رو، مصرف ماهی، از جمله کفشک ماهی و ماهی سالمون به جای گوشت قرمز ممکن است به پیشگیری از سرطان های روده بزرگ کمک کند.

کنگر فرنگی

کنگر فرنگی سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هاست. پژوهشی در زمینه آنتی اکسیدان های ضد سرطان موجود در کنگر فرنگی نشان داد که این مواد می توانند موجب آپوپتوز یا مرگ برنامه ریزی شده سلول های سرطانی شوند و حتی سرعت رشد سلول های سرطانی را کند سازند. کنگر فرنگی یکی از بهترین مواد غذایی برای پیشگیری از سرطان های پروستات و پستان معرفی شده و می تواند برای کند کردن سرعت رشد سلول های سرطانی در لوسمی نیز مفید باشد.

زمانی که به عنوان بخشی از یک سبک زندگی عاری از سرطان و به طور منظم مصرف شود، مواد غذایی سرشار از آنتی اکسیدان ها مانند کنگر فرنگی ممکن است فواید ضد پیری و محافظت در برابر بیماری های انحطاطی را نیز ارائه کنند.

برای کسب بهترین نتایج در پیشگیری یا کند کردن رشد سلول های سرطانی مصرف روزانه کنگر فرنگی را هدف قرار دهید.

سخن پایانی

اقداماتی به سادگی ایجاد تغییرات در رژیم غذایی می تواند نقش مهمی در پیشگیری از سرطان که یکی از سخت‌ترین بیماری ها برای درمان محسوب می شود، داشته باشد. همچنین این کار می تواند به روند درمان و کسب نتایج بهتر از آن کمک کند. همان گونه که پرهیز از سیگار می تواند به پیشگیری از سرطان ریه کمک کند، مصرف برخی مواد غذایی می تواند به پیشگیری از سرطان یا توقف گسترش سلول های سرطانی در بدن کمک کند.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1895137

دیگر خبرها

  • فیلم‌هایی که بحران آب را به تصویر کشیده‌اند
  • ترکیب این خوراکی‌ها با آب خطرناک است
  • کمبود اعتبار پنج همتی دانشگاه‌ها در تامین تغذیه دانشجویان
  • اتفاقی که بعد از عدم مصرف نمک یددار در بدنتان می‌افتد
  • تاکید وزارت بهداشت بر سبوس دار کردن «نان»
  • چرا وزارت بهداشت بر سبوس‌دار کردن «نان» تاکید دارد؟
  • دلیل تاکید وزارت بهداشت بر سبوس‌دار کردن «نان» چیست؟
  • ۵ سپر مقاوم خوراکی در برابر سرطان
  • جمع آوری انواع شیرینی تاریخ مصرف گذشته در یاسوج
  • استعفای ۲۲ پرستار چالوسی؛ از شایعه تا واقعیت!