Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- یک کارشناس اقتصادی گفت: از سرگیری تعامل بانکی و پولی بین ایران و چین، بسیار تاثیر مثبت و مفیدی در اقتصاد کشور خواهد داشت، زیرا کشور چین پس از آمریکا بزرگترین اقتصاد جهان را در دست دارد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، چین به عنوان یکی از بزرگترین مقاصد کالای ایرانی است که طی سالیان زیادی به عنوان شریک نخست مبادلات تجاری ایران به شمار می رفت، اما اکنون اینکشور جایگاه نخست خود را به عراق واگذار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال با از سرگیری مبادلات بانکی و پولی میان ایران و جین می‌توان شاهد ارتباط تجاری بیشتر بین این دو کشور بود زیرا شور چین پس از آمریکا بزرگترین اقتصاد جهان را در دست دارد و این امر از لحاظ تجاری و مالی برای ایران از اهمیت بالایی در صادرات و واردات برخوردار است.   در این رابطه مهدی صادق در گفت وگو با خبرگزاری میزان بیان کرد: با توجه به ارتباطاتی که در حال حاضر بین کشور‌های جهان برقرار است، کشور‌ها باید با یک دیگر در تعامل باشند و امکان اینکه یک کشوری بخواهد با دیگر کشور‌ها قطع ارتباط تجاری و بانکی داشته، وجود ندارد.
وی در ادامه افزود: عدم تعامل و ارتباط با کشور‌های جهان ممکن است در کوتاه مدت تاثیر چندانی بر روند اقتصادی کشور نداشته باشد، اما در دراز مدت این عدم تعامل باعث می‌شود تا کشور‌ها مورد هدف بحران و رکود اقتصادی قرار بگیرند.
این کارشناس اقتصادی در رابطه با عدم تعامل با کشور‌های جهان متذکر شد: حتی تصور این موضوع که شاید کشور ما بخواهد با دیگر کشور‌ها و ابر قدرت‌های جهان قطع ارتباط تجاری و بانکی داشته باشد سخت و ترسناک است، زیرا این مردم هستند که اولین ضرر را متحمل می‌شوند و در ادامه دیگر حوزه‌ها و نهاد‎ها به بحران اقتصادی کشیده خواهند شد.
صادق خاطر نشان کرد: تاثیرات منفی که در عدم تعاملات پیش بینی می‌شود در خصوص هر کشور و اقتصادی امکان پذیر است و فقط متحمل کشور‌های برتر اقتصادی نیست.
وی با ذکر این مطلب که با از سرگیری تعاملات بانکی با چین، فرصتی خوبی نصیب کشور شده است، تصریح کرد: با این تفاسیر فعالان اقتصادی و تجاری کشور باید قدر این تعاملی که مجدد بین ایران و دومین قدرت اقتصاد جهان از سر گرفته شده است را بدانند و از آن به نحو احسن استفاده کنند و همواره در تلاش باشند تا این نوع از تعاملات را گسترش دهند.
نماینده مجلس دولت هشتم گفت: دولت ایران باید در نظر داشته باشد که با دیگر کشور‌هایی که در اقتصاد نام دار هستند، شروع به تعامل و ارتباط تجاری کند و نباید خود را به تعداد اندکی کشور محدود کند.   براساس این گزارش، توسعه هر بیشتر در روابط مالی و تجاری با کشورهای نامدار و پیشرفته در جهت پیشبرد اهداف کشور و رشد اقتصادی در تمامی زمینه‌ها موثر است.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تجارت تعامل ارتباط ایران چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۷۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیئت اقتصادی و تجاری هرمزگان عازم چین می‌شود 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان از اعزام پنجمین گروه اقتصادی و تجاری استان به خارج از کشور خبرداد و گفت: این گروه برای شرکت در نمایشگاه‌ها، بازدید از ظرفیت‌های اقتصادی و انعقاد قرارداد‌های همکاری به کشور چین سفر می‌کنند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، عادل شهرزاد، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان امروز در نشست توسعه صادرات‌غیرنفتی با تاکید بر لزوم عملیاتی شدن دیپلماسی اقتصادی کشور اظهار داشت:توسعه روابط تجاری و صنعتی، ورود تکنولوژی‌های نوین مرتبط با خدمات فنی_مهندسی و تامین مواد اولیه از جمله سیاست های ویژه دولت در دیپلماسی اقتصادی است.

وی افزود: بر همین مبنا برنامه ریزی سفرهای خارجی هیئت‌های تجاری و اقتصادی به بمنظور حضور در نمایشگاه‌ها و بازدید از ظرفیت‌های اقتصادی همچنین زمینه‌سازی تبادلات تجاری، انعقاد قرارداد همکاری و تفاهم نامه‌های دو یا چند جانبه در دستور کار قرار دارد.

عادل شهرزاد با اشاره به اعزام ۴تیم اقتصادی در سال جاری، ادامه داد: روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت نیز گروهی از مدیران دولتی و فعالان بخش خصوصی استان عازم کشور چین خواهند شد تا در کنار هم بتوانند اتفاقات مثبتی در حوزه تجارت و اقتصاد هرمزگان رقم بزنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان درخصوص کشورهای هدف سفر گروه های تجاری و اقتصادی استان نیز گفت:کشورهای منطقه، برخی از کشورها بازار هدف محصولات تولیدی استان همچنین کشورهایی که درزمینه دریافت تکنولوژی‌ و خدمات فنی_مهندسی می‌توانند اثر گذار باشند جز مقاصد سفر گروه‌های تجاری هرمزگانی بوده است.

وی تصریح کرد: سال گذشته هرمزگان نیز مقصد سفر و بازدید بالغ بر 22 هیئت تجاری و اقتصادی از کشورهای مختلف بوده و نیاز است برای تداوم این روابط و توسعه همکاری ها هیئت‌های از استان هرمزگان نیز به این کشورها هم سفر کنند.

وی ادامه داد: با توجه به سیاست‌های استان، اعزام این هیئت‌های اقتصادی در سال جاری ادامه خواهد داشت تا شاهد تحقق برنامه‌‌های جذب سرمایه گذاری و توسعه صادرات استان باشیم.

 
گفتنی است، این نشست به ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان و باحضور مدیرکل صمت و فعالان بخش خصوصی حوزه تولید وصادرات‌غیرنفتی برگزارشد.

دیگر خبرها

  • ۱۵ کشور قدرتمند جهان اسلام بر اساس مولفه های نظامی و اقتصادی
  • سفر هیات تجاری و‌ اقتصادی تاجیکستان به بندر چابهار
  • به دنبال گسترش روابط اقتصادی و تجاری با چین هستیم
  • هدفگذاری تهران_اسلام آباد برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری 
  • بهار روابط تجاری ایران - تاجیکستان/سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار
  • خیز ایران و پاکستان برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری
  • کراچی سومین مقصد رئیس جمهور در سفر به پاکستان
  • هیئت اقتصادی و تجاری هرمزگان عازم چین می‌شود 
  • نیروی جوان به عنوان یک قوه پیشران ظرفیت‌های کشور را شکوفا می کند
  • زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری ایران و پاکستان در حوزه انرژی فراهم است