Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-24@18:14:29 GMT

نگران مسائل زیست محیطی آب‌شیرین‌کن ها هستیم

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۰۷۹۷۸

نگران مسائل زیست محیطی آب‌شیرین‌کن ها هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، احمد مرادی صبح سه شنبه در مراسم بهره‌برداری از فاز نخست پروژه آب‌شیرین‌کن یک‌صد هزار مترمکعبی بندرعباس، که با حضور معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد، بیان داشت: عدم برگشت درآمدهای مازاد مالیاتی به هرمزگان یکی از دغدغه های مردم و مسئولان استان است. امیدوارم دولت نگاه ویژه ای به این خواسته اصلی مردم داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرادی با اشاره به اینکه دغدغه اصلی استان هرمزگان که از سوی اعضای مجمع نمایندگان هرمزگان در مجلس اعلام و شما دستور دادید، استفاده از ظرفیت نیروهای بومی و ماندگار استان در صنایع و بنگاه‌های اقتصادی هرمزگان است، خاطرنشان کرد: دیروز نامه‌ای در روستا کوشا احمدی به شما دادن که در آن فردی با دارا بودن لیسانس شیمی و معدل بالای ۱۸، باید التماس کند که در پالایشگاه و صنایع مرتبط در هرمزگان مشغول به کار شود.

نماینده مردم هرمزگان در مجلس اضافه کرد: از دولت نهم تا دولت دوازدهم، استان‌ها مشکل خود را حل کرده و از مصوبه دولت مبنی بر استفاده از ۷۰ درصد نیروی بومی و ماندگار بهره‌مند شده‌اند اما تقاضای مردم استان هرمزگان اجرای آن در این استان است زیرا این کار بار مالی به دولت ندارد و سبب افزایش انگیزه در بین مردم استان خواهد شد.

وی با بیان اینکه یک نامه درخواست بنده به معاون اول رئیس‌جمهور  یادگاری نگهداری می‌کنم، اظهار کرد: در این نامه خواسته‌شده بود تا در هیئت‌مدیره بنگاه‌های اقتصادی، پالایشگاه‌ها و مناطق آزاد از نیروهای کارشناس و توانمند استان هرمزگان بهره گرفته شود که حتی شما دستور دادید و نامه زدید اما امیدوارم عملیاتی شود.

مرادی با بیان اینکه نمونه اعتماد به نیروهای بومی در صنعت آب و برق است که ۹۰ درصد نیروهای بومی استان این حوزه را می‌چرخاندند و امروز حاصل اعتماد به نیروهای بومی را می‌بینید، اضافه کرد: اگر این نخبگان بومی نبودند امروز شاهد مشکلات استان خوزستان بودیم اما با تلاش جوانان هرمزگانی و حمایت استاندار ذره‌ای مشکل پیش نیامده و باوجوداینکه ۲۰ سال هرمزگان از بارندگی مطلوب محروم است اما مردم دغدغه‌ای ندارند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس افزود: آب‌شیرین‌کن یک‌میلیون مترمکعبی امروز دغدغه مردم هرمزگان است و آن‌هم نگرانی مسائل زیست‌محیطی است، گرچه کارشناس نیستم اما امیدوارم این نگرانی از مردم برطرف شود تا سال‌های آینده، آیندگان به ما نفرین نکنند.

وی ادامه داد: این آب از بندرعباس به سیرجان و یزد منتقل شود و هیچ‌کس حق مخالفت ندارد اما انصاف باید رعایت شود که مردم را اطمینان دهیم که از این آب استفاده کنند و مردم هرمزگان تشنه نشوند که آب به استان دیگری برود.

مرادی در پایان گفت: اکنون شایعاتی شنیده می‌شود که از محل اعتبارات استان باید سهم آب هرمزگان از این آب‌شیرین‌کن خرید تضمینی شده و هزینه‌هایی بر دوش استان برای ساخت مخازن گذاشته شود اما امیدوارم این امر بر دوش استان نیفتد و وزیر نیرو این قول را داد تا این مهم عملیاتی شود.

کد خبر 4482038

منبع: مهر

کلیدواژه: آب شیرین کن احمد مرادی کمیسیون انرژی مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۷۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش می‌یابد

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرحمن مرادزاده صبح سه‌شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سطح تحت مدیریت مناطق حفاظت شده در استان بوشهر در حال حاضر ۷.۵ درصد از عرصه‌های طبیعی استان تحت مدیریت است.

وی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۲ با معرفی چهار منطقه برای مناطق حفاظت شده و سه منطقه برای منطقه شکارممنوع و یک درخت ۷۰۰ ساله به عنوان اثر طبیعی ملی به شورای عالی محیط زیست، شرایطی را فراهم نمودیم تا امکان گسترده کردن سطح مناطق تحت مدیریت به وجود آمده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر بیان کرد: در همین زمینه یک منطقه حفاظت شده در سال ۱۴۰۲ مصوب شده که بزرگترین و وسیع‌ترین منطقه حفاظت شده در استان بوشهر خواهد بود. این منطقه حفاظت شده در دو شهرستان دشتستان و تنگستان واقع شده است.

مرادزاده از اهمیت فعالیت سمن‌ها و فعالان زیست محیطی در حفاظت از محیط‌زیست و تنوع زیستی گفت و از همه فعالان و انجمن‌های زیست محیطی درخواست کرد در زمینه‌های متعدد زیست محیطی به یاری و همکاری با سازمان حفاظت محیط‌زیست بیایند. در زمینه‌های مختلف پژوهشی و حفاظتی درخواست دارم که به طور تخصصی به یاری اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر بیایند.

حمایت از سمن‌ها و فعالان زیست محیطی

حیدر فقیه رئیس اداره آموزش و مشارکت‌های مردمی حفاظت محیط‌زیست استان بوشهر در این نشست از حمایت‌های گسترده از فعالیت‌های سمن‌ها و فعالان زیست محیطی استان بوشهر گفت و خواستار همکاری و مشارکت بیشتر در زمینه آموزش به دانش آموزان و شهروندان، حفاظت مشارکتی در زیستگاه‌ها و … سمن‌ها شد.

در این نشست هم اندیشی همچنین نمایندگان انجمن‌های زیست محیطی مانند انجمن حیات سبز لیان، انجمن زمین سبز بوشهر، انجمن حیات سبز سمل، خانه کوهنوردی خاییز، انجمن سبز وحدتیه، انجمن زیست محیطی رادار دشتستان، انجمن کوه سیاه بوشکان، انجمن حیات سبز تنگستان و … به بیان نظرات و پیشنهادات و انتقادات پرداخت.

کد خبر 6086227

دیگر خبرها

  • وضعیت زیست محیطی ومحل دفن زباله گاه هشترود ذوالبین مناسب نیست
  • مشکلات بانوان را باید با راهکار‌های استانی و بومی مرتفع کرد
  • مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • شرکت‌های دانش‌بنیان بوشهر برای حل مسائل زیست محیطی پای کار هستند
  • فرهنگ زیست محیطی در جامعه ترویج شود / هیچ اقدامی بدون پیوست زیست محیطی معنا ندارد
  • طرح‌های صنعتی باید پیوست زیست محیطی داشته باشد
  • انتقاد منتخب مردم قم در مجلس از نوع شهرسازی در کلانشهرها
  • جمع آوری ته سیگار‌های رها شده در بوستان ملت رودسر
  • تأثیرات زیست‌محیطی سطل زباله چوبی
  • زمین پاک فرصتی برای افزایش آگاهی درباره مسائل زیست‌محیطی