Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به توسعه آموزش فناوری گفت: در پی آن هستیم که با راه‌اندازی مدارس خلاقیت در کشور به آموزش فناوری به دانش آموزان بپردازیم.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، بیژن رنجبر معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه بازدید از چهاردهمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران و دومین دوره مسابقات آسیا و اقیانوسیه ۲۰۱۸، با اشاره به برگزاری این دوره از مسابقات ربوکاپ، اظهار داشت: خوشبختانه هرسال نسبت به سال گذشته شاهد ارتقای کیفی ربات‌ها و طرح‌های ارایه شده در مسابقات ربوکاپ هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همچنین در تجاری‌سازی شاهد آن هستیم که بسیاری از طرح‌ها از طریق شرکت‌های دانش‌بنیان، موفق به فروش محصولات خود شده‌اند و حتی در حوزه آی‌تی نیز چند شرکت و تعدادی از جوانان محصولات‌شان به فروش رسیده است.

وی با بیان اینکه رباتیک محل تلاقی هوش مصنوعی، مگاترونیک، مهندسی و هنر است، تصریح کرد: کاربرد رباتیک در صنعت و تجاری‌سازی شدن آن یک بُعد از این رشته را شامل می‌شود و بُعد دیگر آن بحث آموزش فناوری و فن شناختی است که در این زمینه دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین توفیقات خوبی داشته است و باید این رویه را با پشتکار ادامه دهد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: باید از دیدگاه خلاقیتی به ویژه در بخش دانش‌آموزی به رشد و پرورش خلاقیت دانش‌آموزان و دانشجویان پرداخت. دانشگاه آزاد اسلامی با پرچم‌داری واحد قزوین در این امر موفق عمل کرده و به این دلیل است که هرسال نسبت به سال گذشته شاهد ارتقای روز افزون محصولات و طرح‌های ارائه شده در این رشته از مسابقات هستیم.

رنجبر افزود: درباره کاربردی کردن ربات‌ها با هدف افزایش سطح رفاه زندگی مردم و بکارگیری ربات‌های تجاری و امدادی و ربات‌های موثر در بخش‌های نظامی و دفاعی باید تلاش روزافزونی را به کار گرفت که دانشگاه آزاد اسلامی با تمام توان به این امر مشغول است. ربات‌های آتش‌نشان و ربات‌های زیردریایی نمونه‌ای از این بکارگیری از ظرفیت ربات‌ها هستند که در وقت و موقعیت لازم به کار گرفته می‌شوند.

آموزش فناوری به دانش آموزان از طریق راه‌اندازی مدارس خلاقیت در کشور

وی گفت: با توجه به ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی، توسعه آموزش فناوری و آشنا کردن دانش‌آموزان با این رشته یکی از مهمترین اهداف این دانشگاه است. در دوره جدید این موضوع مورد توجه و تاکید طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی است و استفاده از توانمندی‌های کسب شده در این حوزه در دستور کار این دانشگاه قرار دارد و در پی آن هستیم که با راه‌اندازی مدارس خلاقیت در کشور به آموزش فناوری به دانش آموزان بپردازیم.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه گروهی از کارشناسان دانشگاه در خصوص مهارت آموزشی و انتقال دانش توانمند هستند و به خوبی می‌توانند این فن را در کشور گسترش دهند، اظهار داشت: این مهارت‌های آموزشی را می‌توان به عنوان چند واحد درسی در بخش آموزش در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه تدریس کرد و این توانمندی در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد و این موضوع از نقاط قوت این دانشگاه محسوب می‌شود.

وی در خصوص امتیازات در نظر گرفته شده برای دانشجویان دانشگاه‌های کشور که در مسابقات ربوکاپ مقام کسب می‌کنند، گفت: در باشگاه پژوهشگران جوان، شورای هدایت تحصیلی و استعداد‌های درخشان برقرار است که رئیس این شورا رئیس دانشگاه و معاونت آن معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: برای مقام‌آوران اول تا سوم، پذیرش بدون کنکور و هدایت این استعداد‌ها به سمت رشته‌هایی که در آن موفق هستند در نظر گرفته شده است.

رنجبر ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی به مقام آورندگان در مسابقات در صورت تمایل به راه‌اندازی استارت آپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان و گسترش طرح‌ها، دفتر کار در اختیارشان قرار می‌دهدف همچنین با تخصیص بودجه حمایتی درخصوص تخصصی که کسب کرده‌اند، مورد حمایت قرار می‌گیرند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دانشگاه آزاد ربوکاپ مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۸۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهداف تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، در راستای دستیابی به اهداف سند چشم‌انداز و سیاست‌های کلی نظام مقدس جمهوری اسلامی و بهره‌مندی مستمر از خرد جمعی، تجربیات و توانمندی‌های طرفین، تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر و آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی امضا شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر در این نشست ابراز امیدواری کرد که همکاری و تعامل بین دانشگاه آزاد اسلامی و آموزش پرورش درراستای ارتقای سطح آموزش دانش‌آموزان همچون گذشته تداوم داشته باشد.

علی رضاپور با قدردانی از همکاری‌های آموزش و پرورش مناطق سه‌گانه شبستر، صوفیان و تسوج با این دانشگاه ضمن تأکید بر توسعه کمّی و کیفی مدارس و ارتقای کارکرد زنجیره‌ای آن با نظام آموزش تخصصی دانشگاه، اعلام کرد که این واحد دانشگاهی در راستای رسالت و مأموریت خود و با توجه به تجربه و تخصص در زمینه آموزش و پژوهش می‌تواند با ارائه مشاوره‌های مرتبط با هدایت شغلی و آموزشی به دانش‌آموزان معرفی شده از مدارس در مراکز تابعه و اختصاص بخشی از ظرفیت کارگاه‌های آموزشی مراکز تابعه برای اجرای آموزش‌های برون‌سپاری مهارت‌های شاخه کاردانش براساس قرارداد‌های آموزشی منعقد شده قبل از شروع سال‌های تحصیلی آتی و اجرای کارورزی دانش‌آموزان متناسب با ظرفیت خالی کارگاه‌های آموزشی مراکز تابعه و همکاری در اجرای دوره‌های آموزش مهارتی کوتاه‌مدت تخصصی به‌منظور ارتقای مهارت هنرآموزان معلمین کارشناسان و مدیران آموزش و پرورش مطابق با مقررات سازمان مطبوع می‌تواند درکنار مناطق سه گانه واداره کل آموزش وپرورش خواهد بود.

وی متذکر شد: توسعه‌ مشارکت دو دستگاه در تقویت نگرش مثبت و گرایش دانش‌آموزان، هنرجویان، هنرآموزان و مربیان به حوزه‌ مهارت‌آموزی، کسب مهارت‌های دانشگاهی، برگزاری دوره‌های تخصصی کارآفرینی و مدیریت کسب و کار و تشویق دانش‌آموزان به عضویت یا فعالیت در المپیاد‌ها، باشگاه‌ها و نمایشگاه‌های مرتبط با کارآفرینی، خلّاقیت و کسب و کار با توجه به اسناد و دستورالعمل‌های بالادستی از اهداف تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر تبیین کرد: همکاری در زمینه بسترسازی شرکت دانش‌آموزان در مسابقات ملی مهارتی و آماده‌سازی آنان در این راستا با برگزاری دوره‌های آموزش مهارتی موردنیاز، همکاری در آموزش‌های برون‌سپاری شاخه کارودانش در رشته‌های مرتبط با دانشگاه آزاد اسلامی و استفاده بهینه از ظرفیت‌های فضای فیزیکی، تجهیزاتی، فنی، آموزشی و اطلاعاتی تجربه و تخصص نیروی انسانی طرفین برای نیل به اهداف مشترک آموزشی در شناسایی استعداد‌ها، هدایت صحیح شغلی و آموزشی دانش‌آموزان، توسعه نیروی انسانی ماهر و بهره‌گیری مشترک از نوآوران ویژه در حوزه‌های نوین علم فناوری اشتراک مساعی در آموزش مهارت‌های فناوری‌های جدید مانند هوش مصنوعی نانوفناوری، نانو فناوری به دانش تصویری از دیگر اهداف این تفاهم‌نامه است.

به گزارش آنا، این تفاهم‌نامه به امضای مسعود سعادتی مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی و رضاپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر رسید که تحویل تفاهم‌نامه با حضور اکرمی معاون متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی انجام گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی
  • «فناوری» و «نوآوری» اهرم‌های قدرتمند جهش تولید
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود
  • بازدید دانش‌آموزان مدارس میاندوآب از دانشگاه آزاد اسلامی
  • زجر خلاقیت زیر زنجیر کتاب‌های درسی
  • اهداف تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی
  • تقویت بنیه علمی دانشگاه‌ها با راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان
  • درخشش دانش آموزان تویسرکانی در هفدهمین مسابقات ربوکاپ آزاد ایران
  • نایب قهرمانی دانشگاه آزاد یادگار امام(ره) در مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد
  • ۲ مقام Best design مسابقات بین‌المللی ربوکاپ به دانشگاه آزاد یزد رسید