Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیرعامل توانیر با اشاره به تداوم رشد ۷درصدی مصرف برق گفت: ظرفیت تولید در صنعت برق در ۱۰ سال آینده باید دو برابر شود که نیاز به ۶۰۰هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری جدید دارد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزرای میزان، محمدحسن متولی زاده در همایش هوشمندسازی مصرف انرژی گفت: میزان تلفات شبکه برق در سال ۹۶ بالغ بر ۴ درصد کاهش یافت و امسال هم با همکاری صنایع مختلف توانستیم نزدیک به ۹۰۰ مگاوات مدیریت بار داشته باشیم که صنایع بخاطر آن ۲۰۰ میلیارد تومان پاداش دریافت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در صورتی که رشد ۷ درصدی در صنعت برق کشور داشته باشیم، لازم است که در ۱۰ سال آینده تاسیسات مورد نیاز این صنعت به دو برابر ارتقا یابد که این اقدام نیاز به ۶۰۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری جدید دارد که مقرون به صرفه نیست.

مدیرعامل شرکت توانیر گفت: یکی از راه‌های مدیریت مصرف علاوه بر ارائه پیشنهاد قیمت‌های مناسب، تنظیم تعرفه‌های برق با الگوسازی و آموزش مشترکانی که از برق استفاده می‌کنند است که باید به آن توجه شود.

متولی زاده با اعلام اینکه در تلاشیم تا هرچه سریعتر کنتور‌های هوشمند در سراسر کشور نصب شود، خاطرنشان کرد: برای عبور از پیک مصرف سال آینده لازم است که کنتور‌های هوشمند در سراسر کشور برای مشترکین مورد استفاده قرار گیرد تا ذخیره‌های انرژی پاداش گرفته و مشترکان پرمصرف نیز با تطبیق خود با الگوی مصرف میزان استفاده خود را کاهش دهند.

وی با اعلام اینکه ۵ درصد مشترکان پرمصرف برق به اندازه ۱۰ برابر یک مشترک با الگوی مصرف بهینه مصرف انرژی دارند، تصریح کرد: طبق تجربه‌ای که در گذشته در نتیجه افزایش قیمت برق داشتیم، نشان داد که همزمان با افزایش تعرفه‌ها مصرف برق نیز ۲۰ درصد کاهش یافت، اما متاسفانه با توقف عدم افزایش قیمت تعرفه‌های برق در سال‌های بعد، مصرف برق نیز مجدداً افزایش یافت.

مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به نصب کنتور‌های هوشمند در سراسر کشور گفت: توسعه و جایگزینی کنتور‌های هوشمند در کشور نیازمند میلیارد‌ها دلار سرمایه گذاری جدید برای ساخت نیروگاه‌های جدید است که پس از دریافت پیشنهاد‌ها در زمینه کسب و کار‌های نوین دستورالعمل‌ها در این زمینه ابلاغ می‌شود.

متولی زاده اظهار کرد: در فصل تابستان و در پیک مصرف برق شاهد اختلاف ۲۰ هزار مگاواتی در کشور نسبت به سایر فصول هستیم که برای عبور از این پیک مصرف تابستان با ارائه قیمت‌های مناسب از حدود ۳۸۰ تومان به نیروگاه‌هایی که به تازگی تاسیس شده بودند، توانستیم برای تامین برق مشوق‌های جذاب را ارائه دهیم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: صنعت برق رشد مصرف الگوسازی مشترکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۸۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش۱۴ درصدی تولید گوشت‌مرغ در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مدیر طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: بیش از ۱۸۷ هزار و ۵۵۰ تن مرغ پارسال در این استان تولید و توزیع شد که این میزان نزدیک به ۱۴ درصد نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش داشته است.
حسن رستمی افزود: تولید گوشت مرغ و تخم مرغ در استان خراسان رضوی در یکسال گذشته افزایش داشته است.

وی گفت: در این مدت ۱۴۰ هزار تن تخم مرغ در استان خراسان رضوی تولید شده است که افزایش نزدیک به هشت درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ دارد.

مدیر طیور جهاد کشاورزی خراسان رضوی افزود: در حال حاضر هزار و ۴۸۷ مرغداری گوشتی در این استان با ظرفیت ۳۲ میلیون و ۳۸ هزار و ۹۵۵ قطعه فعالیت دارد.

وی گفت: خراسان رضوی یکی از استان‌های برتر کشور در تولید تخم مرغ است و مازاد تولید این محصول را به استان‌های دیگر صادر می‌کند.

رستمی افزود: در حال حاضر ۲۵۵ واحد فعال مرغ تخم گذار با ظرفیت ۹ میلیون و ۲۰۰ قطعه در استان خراسان رضوی فعالیت دارند که از حیث واحد‌های فعال و میزان تولید دارنده رتبه دوم هستیم.

دیگر خبرها

  • سهم ۱۷ درصدی تهران از صادرات کشور/ ۲۰۰ واحد راکد احیا شد
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • افتتاح نخستین طرح پیشران اقتصادی کشور با سرمایه‌گذاری «ومعادن»
  • تردید‌های تداوم رشد
  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰ هزار میلیارد تومانی حوزه صنایع معدنی و صنعت
  • افزایش۱۴ درصدی تولید گوشت‌مرغ در خراسان رضوی
  • احیای واحدهای راکد در آذربایجان غربی تداوم می‌یابد
  • احیای واحد‌های راکد و نیمه فعال تداوم می‌یابد
  • احیای واحدهای راکد و نیمه فعال آذربایجان غربی تداوم می‌یابد
  • احیای واحدهای راکد و نیمه فعال تداوم می‌یابد