Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین نمایشگاه خوشنویسی قطعات نثر ادبی در ایران توسط حدیث پویان مهر، خوشنویس خوزستانی که از ۹ آذر در اهواز برگزار شده، با توجه به استقبال شایسته مردم و هنرمندان خوزستانی تا ۲۰ آذرماه تمدید شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، این نمایشگاه توسط هنرمند خوزستانی حدیث پویان مهر (عضورسمی انجمن خوشنویسان ایران) برای اولین بار در قالب خط شکسته نستعلیق قدما در اهواز برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پویان مهر عضو رسمی انجمن خوشنویسان ایران، مدرس دانشگاه و دارای مدرک کارشناسی ارشد رشته برنامه ریزی گردشگری نیز می باشد.

پس از برپایی موفقیت آمیز این نماشگاه در تهران (فرهنگسرای شفق) که با حضور استاد محمود دولت آبادی برگزار گردید، اکنون در اهواز زادگاه این هنرمند خوزستانی در حال برگزاری است.

این هنرمند که از سال ۹۶ به عضویت رسمی انجمن خوشنویسان ایران درآمده، فعالیت حرفه ای خوشنویسی و نیز خط شکسته نستعلیق را از سال ۱۳۹۲ آغاز کرده است.

«حدیث پویان مهر» برای نخستین بار برخی مفاهیم و عبارت های ادبی از آثار محمود دولت آبادی نویسنده صاحب سبک را در قالب آثار خوشنویسی شکسته نستعلیق عرضه نموده است.

محمود دولت آبادی (زاده 10 مرداد 1319، دولت آباد سبزوار) نویسنده، نمایش نامه نویس و فیلم نامه نویس برجسته ایرانی است که رمان بلند ( 10 جلدی) کلیدر از جمله مشهورترین و با ارزش ترین آثار وی به شمار می رود.

پویان مهر اظهار داشت: حدود 10 سال زحمت کشیدم تا بتوانم ذهن و دست خود را هماهنگ کنم.

این هنرمند همچنین درباره ی چگونگی شکل گیری این نمایشگاه خاطرنشان کرد: به علت علاقه فراوان به کتاب های استاد دولت آبادی، انگیزه دیدار با وی و راه اندازی نمایشگاهی از آثار ایشان در من شکل گرفت.

وی افزود: انتخاب جمله ای از کتاب «سلوک» استاد و اجرا و ترکیب آن به شکل خط شکسته نستعلیق برای هدیه دادن به استاد در زمان دیدار، اولین قدم برای برگزاری این نمایشگاه بود که با استقبال ایشان همراه شد.

به گفته ی این هنرمند، پس از پنج ماه مطالعه آثار استاد دولت آبادی، ابتدا 120 جمله از استاد انتخاب و از این تعداد 30 جمله برگزیده شد و پس از هشت ماه فعالیت هنری برای عرضه در نمایشگاه آماده گردید.

پویان مهر از جمله ملاک های مهم انتخاب خوشنویسی از این عبارت ها را اندیشه و نوع نگاه این نویسنده به انسان و سبک زندگی انسان ها عنوان کرد و گفت: سعی کردیم جملاتی را انتخاب کنیم که بیشتر با این نوع رویکرد همخوانی دارد.

علاقه مندان برای تماشای آثار می‌توانند از ساعت ۱۸ الی ۲۰ به آدرس کیانپارس، خیابان ۲ شرقی، ساختمان پزشکی اداری مجتمع تشریفات، طبقه ۱۱، واحد ۱۱ مراجعه کنند.

لازم به ذکر است، اختتامیه این نمایشگاه امروز ۲۰ آذرماه می باشد.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف خوشنویسی رمان سبک زندگی کارشناسی ارشد گردشگری منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۸۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد خوشنویسان بعد از انقلاب ۲۰ برابر افزایش یافت

 

محمد سلحشور خوشنویس پیشکسوت و از هنرمندان حاضر در نخستین نمایشگاه تخصصی هنرهای قرآنی، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، گفت: نمایشگاه روایت باران یک اشتیاق عجیب برای هنرمندان و به ویژه خوشنویسان به وجود آورده است.
وی افزود: ارائه بیش از ۱۶۰ تابلو قرآنی در این نمایشگاه، فرصتی برای هنرمندان جوان به وجورد می‌آورد تا علاوه بر تماشای ایده‌های اساتید، ایده‌های خود را هم شکوفا کنند.
این چهره پیشکسوت خوشنویسی درباره ارتقاء جایگاه خوشنویسی و هنر‌های قرآنی ایران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: پیش از انقلاب فقط دو استاد خوشنویسی در کل کشور وجود داشت درصورتی که امروزه تعداد آنها به هزار نفر نزدیک شده است. پیش از انقلاب فقط ۶۳ نفر مدرک ممتاز خوشنویسی داشتند، اما تعداد این هنرمندان در این چهل و چهار سال به بیش از بیست هزار نفر رسیده است.
سلحشور تاکید کرد: هنر همواره در حال پیشرفت است و هنرمند هم می‌بایست هر روز به فکر یادگیری باشد. نمایشگاهی مانند روایت باران به نوعی یک محل یادگیری برای هنرمندان جوان و حتی پیشکسوت به شمار می‌آید.
گفتنی است نمایشگاه روایت باران تا ۳۱ اردیبهشت در فرهنگسرای نیاوران برقرار و بازدید برای عموم علاقه‌مندان آزاد است.  

دیگر خبرها

  • نمایشگاه «در ستایش سعدی» به موزه خوشنویسی ایران می‌آید
  • هنرمند ایرانی جایزه طراحی زاکا در توکیو را به خود اختصاص داد
  • محفل مشق حماسه به مناسبت عملیات «وعده صادق» در رشت برگزار شد
  • تعداد خوشنویسان بعد از انقلاب ۲۰ برابر افزایش یافت
  • تجلیل از پدر دو بیتی لکی لرستان
  • ۱۵ عنوان برنامه همزمان با هفته عقیدتی سیاسی در ساری اجرا می شود
  • ۱۵ عنوان برنامه هفته عقیدتی سیاسی در ساری اجرا می شود
  • نمایشگاه آثار هنرمندان تجسمی دربهشهر
  • نمایشگاه خوشنویسی هنرمندان در جهان اسلام برگزار می‌شود/ ساخت فیلمی با موضوع رضوی برای جشنواره فجر
  • تشریح جزئیات جشنواره‌های رضوی/ نمایشگاه آثار خوشنویسی جهان اسلام برگزار می‌شود