Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-23@12:32:43 GMT

«اتاق اولیاء» در ۱۰ درصد مدارس کشور ایجاد می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۰۸۹۶۶

«اتاق اولیاء» در ۱۰ درصد مدارس کشور ایجاد می‌شود

به گزارش ایکنا از یزد، نورعلی عباسپور، مدیرکل انجمن اولیاء و مربیان وزارت آموزش و پرورش 19 آذرماه در شورای معاونان اداره کل آموزش و پرورش استان یزد درباره جزئیات راه‌اندازی اتاق اولیاء در مدارس اظهار کرد: در آموزش و پرورش بر نقش اولیاء در فرآیند تعلیم و تربیت تاکید بسیاری می‌شود.
وی افزود: فراهم شدن امکان گفتگوی والدین و فرزندان با معلمان و مدیر مدرسه از جمله کارکردهای راه اندازی اتاق اولیاء در مدارس است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل انجمن اولیاء و مربیان وزارت گفت: ماموریت اصلی ما درانجمن اولیاء و مربیان مدارس مباحث آموزش خانواده است و باید به این موضوع اهمیت داده شود.
وی افزود: انجمن اولیاء و مربیان در طی سالیان گذشته با فراز و نشیب های زیادی همراه بوده است .
عباسپور با اشاره به فعالیت های انجمن اولیاء و مربیان در مدارس بیان کرد: باید در کنار مباحث تئوری بیشتر به کارهای عملیاتی توجه کنیم .
وی با بیان اینکه اساسنامه انجمن اولیاء و مربیان در حال بازنگری است افزود: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به موضوع انجمن اولیاء و مربیان توجه و تاکید ویژه ای دارد.
مدیرکل دفتر مرکزی انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش گفت: با توجه به گستردگی حجم کار انجمن، اولیا و دانش آموزان و خانواده تاثیر بسیار مهمی در آموزش دارا هستند.
وی اضافه کرد: این بخش فعالیت های بسیاری را دارد که ارتباط بین خانه و مدرسه این فعالیت ها را تسریع می بخشد و استفاده از ظرفیت خانواده ها راهگشای بسیاری از مشکلات است .
عباسعلی دانافر، مدیر کل آموزش و پرورش استان یزد نیز در این نشست اظهار کرد: آموزش و پرورش بدون مشارکت های مردمی و خانواده نمی تواند به اهداف خود برسد و آنها بزرگترین سرمایه های آموزش و پرورش هستند.
دانافر با بیان اینکه انجمن به عنوان یکی از ارکان تسهیل کننده آموزش و پرورش است گفت: اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بدون مشارکت عمومی غیر ممکن است.
وی ادامه داد: به طور کلی آموزش و پرورش هدفش به معنای تعلیم و تربیت و جامعه پذیرکردن نسل کودک و نوجوان است یعنی آنها تربیت شوند و بتوانند هم خودشان و هم جامعه را اداره کنند .
دانافر با اشاره به اینکه آماده کردن دانش آموزان برای زندگی آینده و کسب مهارتهای زندگی اجتماعی از مهم ترین اهداف آموزش و پرورش است افزود: برای اجرایی کردن این هدف نیازمند همراهی همه نهادها و ارگانها هستیم و فقط مدرسه به تنهایی نمی تواند این نقش را ایفا کند .
وی با اشاره به اهمیت انجمن اولیاء و مربیان در مدارس گفت: در زمان حاضر دانش‌آموزان به غیر از مدرسه و خانواده از طریق شبکه های اجتماعی با عوامل بیرونی دیگری سر و کار دارند و از آنها تاثیر می گیرند که در این زمینه ها باید برنامه ریزی‌های لازم را داشته باشیم .
دانافر بیان کرد: با توجه به وجود شبکه های اجتماعی می طلبد والدین و مدرسه دست به دست هم بدهند و در مقابل آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان را ایمن کنند.


انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری ایکنا ایکنا یزد آموزش و پرورش یزد اتاق اولیا مدارس کشور اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۸۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استخدام ۴۱۷۰ مراقب سلامت و بهداشت

صادق ستاری‌فرد در مراسم گرامیداشت هفته سلامت که در دبستان امام هادی برگزار شد، افزود: مکمل یاری و بهداشت دهان و دندان دانش‌آموزان به صورت جدی در حال انجام است، این در حالیست که غربالگری سلامت و هنجاریابی دانش آموزان به عنوان امری مهم باید پیگیری شود.

وی ادامه داد: در حوزه تربیت بدنی با همکاری وزارت جهاد کشاورزی، آموزش محیط زیست و آموزه‌های زیست محیطی ارائه می‌شود.

ستاری فرد ادامه داد: همچنین با همکاری جمعیت هلال احمر طرح دادرس و ماهر و به عبارتی آموزش کمک‌های اولیه و کمک‌های امدادی به دانش آموزان و خانواده‌ها ارائه می‌شود.

وی با بیان اینکه جایگاه حوزه سلامت در برنامه درسی بسیار اهمیت دارد، ابراز امیدواری کرد که با بازنگری برنامه درس ملی، بخشی از برنامه درسی هفتگی به سلامت و بهداشت دانش‌آموزان اختصاص یابد حال آنکه این کار نیازمند توجه جدی است.

وی افزود: امیدواریم در شورای عالی آموزش و پرورش این موضوع مورد توجه قرار گیرد تا ظرفیت‌هایی برای حوزه بهداشت و سلامت در نظر گرفته شود. باید از ظرفیت‌های مدرسه در پیشبرد سلامت دانش آموزان استفاده کنیم.

تربیت ۴۰۰ دانش آموز مرشد در مدارس تهران

مسعود بهرامی مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران نیز در مراسم گرامیداشت هفته سلامت با بیان اینکه ۴۰۰ دانش‌آموز به عنوان مرشد دانش آموز آموزش دیده‌اند گفت: این دانش‌آموزان از تمام مدارس شهرستان‌های تهران انتخاب شده و در مدارس به هم مدرسه‌ای‌های خود آموزش می‌دهند.

وی با بیان اینکه امروز آیین هفته سلامت در شهرستان ری برگزار شد افزود: به واسطه تکلیف در سند تحول بنیادین دانش‌آموزان باید با موضوع سلامت و تندرسی آشنا شوند.

بهرامی افزود: طرح شهید طوقانی در حال اجراست و این فرهنگ در کنار طرح شهید سلیمانی (فضا‌های ورزشی درون مدرسه‌ای، جذب معلمان تخصصی ورزشی) باید گسترش یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • براي تقويت و ارتقا جايگاه مدرسه بايد برخي از محدوديت ها را برداشت
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف
  • برنامه‌های هفته معلم در کردستان مدرسه‌محور می‌شود
  • استخدام ۴۱۷۰ مراقب سلامت و بهداشت
  • ۳۰ درصد مدارس آذربایجان‌شرقی نیازمند بازسازی است
  • بهره‌مندی از ظرفیت مدارس جهت پیشگیری از بیماری‌ها
  • ۸۵ درصد مدارس کشور اتاق بهداشت ندارند | جای خالی ۱۶ هزار مربی سلامت در مدارس
  • جذب ۶۴ مراقب سلامت در آموزش و پرورش خراسان شمالی
  • راه اندازی اتاق بهداشت در مدارس خوزستان
  • راه اندازی ۸۰ اتاق بهداشت جدید در مدارس خوزستان